Real ma zranenu pomaly celu zakladnu jedenastku a 4 body naskok,joho vlastne sme mali doteraz dlhodobo zraneneho dôležitého,takmer nikoho,2-3 tyzdne a uz je v hre
Sme? Sorry len som prekvapený, že sa zaraďuješ k fanúšikov Barci ...
PS: Dlhodobo zranený boli Pedri a FDJ. Keď prídeš o 2 kľúčových záložníkov v 3 člennej zálohe, tak to urobí veľmi veľký rozdiel.
Nech nikto neplače.. Budme radi ze nám nepisknu tu a tam nejakú penaltu :) no a co.. Nejaký gól sem tam nejaké dva body +-.. Nepovedzme co si myslíme lebo vyjadriť svoj názor znamená automaticky plakať. Pekne tíško suchat nohami :)
Blaugrana1991, ked vidim hovno na zemi, tak si ho priznam, ale nemusim sa v nom cely vyvaľkať a potriet sa nim (preklad - vsetci vieme, že hrame nahovno, ale nemusime sa tu preto opustat, nikoho to uz nebavi).
Čo je tu zjazd madridských trollov?Tu chodíte plakať?Chodíte tu dobrovoľne alebo vás Florentíno núti , máte to v manuále za povinnosť?Ale mikimi čo tu ty robíš medzi nimi?Ako chcete zdôvodniť pomaly metrový ofsajd pred gólom Raya pridal som tu.Boli ste ticho.A penalta bola jasná , takže výsledok (pri premenenej penalte) 0:2 a tri body pre Barcu.Ako sa píska proti Barce , tu bol pred dvoma troma dňami , neuznaný gól "len pol metra v bránke" a v tom istom zápase takisto neuznaná penalta za ruku.
PS: Dlhodobo zranený boli Pedri a FDJ. Keď prídeš o 2 kľúčových záložníkov v 3 člennej zálohe, tak to urobí veľmi veľký rozdiel.