To hráme asi na troch obrancov, alebo Inigo na LB ... Snáď to Xavi neprekoučuje. Veľmi rád by som videl zápas v ktorom nebudem mať problém s tlakom od 1 do 90 minúty.
Dnes pls alibizmus bokom, nie je priestor na blbosti, dnes sa láme uspesnost jesennej casti sezóny. Musí to byt silný výkon a dominantna vyhra bez spoliehania sa na stastie.
Neviem prišlo mi upozornenie cez appku zostava
................................Peña.............................
Araujo.......Kounde.......Inigo.......Cancelo
.........Frenkie......Gundo......Perdi.....
......Rapha................................. Felix....
...............................Lewa.....................
Ale koniec koncov je vidiet miesto Barcelony v Europe. Na LaLigu naozaj nemame. V portugalsku by sme vedeli superit s najlepsimi ale spanielska liga a europa je asi niekde inde ako nasa hra.
Muzstvo mame naozaj vyborne, ale ten Xavi s jeho taktikou moze ist naozaj asi len niekde do Saudskej Arabie, japonska alebo Ciny. Na europu to bohuzial nestaci. Este mozno v MLS by jeho taktika presla. Ale Europa naozaj NIEEEE
Asi napíšu hodně nepopulární názor. Ale v čem je Raphinha lepší než Dembele ? Za mě v ničem, spíš naopak, Dembele alespoň díky rychlosti dokázal někoho obejít. Samozřejmě nepočítám lidský faktor ale čistě herní 😄😄
Ja som to písal už keď odchádzal a každý sa z toho tešil a ja som tu dostával totálny výsmech... :D Stačí si pozrieť štatistiky, keď bol Dembele v základe, tak Robert sa skoro vkuse presadil, bez Dembeleho jeho počet gólov vždy výrazne klesol... Po hernej stránke ma oveľa viac bavil ako Raphinha, ale zas tie zranenia boli otras...
:D ja sa rad pridam k nepopularnemu nazoru! Dembeleho rozhodovacie schopnosti boli neblahe, no aj napriek tomu vedel urobit rozdiel. Bol rychly, nepredvidatelny, v superovej obrane urobil zakazdym chaos a museli ho zdvojovat, cim vytvoril priestor pre spoluhracov. Raphninha ma problem v subojoch 1 na 1, je predvidatelnejsi, superi ho vo vacsine pripadov nemusia zdvojovat, lebo im nenahana strach a navyse len velmi sporadicky vyuziva svoju najsilnejsiu zbran - strelu z dialky. Z ludskeho hladiska som rad, ze je Dembo prec a Raphinha nas:D
Je to ok, ale Gavi o barliach nahana superovi vacsi strach nez nasi utocnici. Ti by mali pozerat 24/7 videa Messiho a Suareza, ako vyzera ist krvilacne do sestnastky po gole.
Minimalne Vitor Roque v zime je absolutna nutnost. Na lavicke do 2. polcasu mame ako nahradu do utoku Fermina a Lamineho. To do konca sezony nevydrzi, aj keby sa uz nikto nezranil.
Araujo je stoper. Bodka!!! Tréner by mal dať Baldeho vľavo a Cancella na RB, Kounde a Raphinha dole, Yamal in. Hra viazne na obrancoch, Kounde nie je hráč na rozohrávku.
Xavi chcel vystužiť defenzívu podla mňa... Ako Balde, tak aj Cancelo sú výrazne ofenzívní krajní obrancovia, tak zvolil troch stoperov radšej... Do obrany by som takýmto striedaním nešprtal veľmi, trochu sa obávam, žeby to nedopadlo dobre..
Viete podľa čoho zistite že sme na absolútnom sme ? Keď najlepší hráč tejto sezóny, a zároveň najnebezpečnejší ofenzívny hráč je pravý, respektíve ľavý, krajný obranca.
................................Peña.............................
Araujo.......Kounde.......Inigo.......Cancelo
.........Frenkie......Gundo......Perdi.....
......Rapha................................. Felix....
...............................Lewa.....................
Muzstvo mame naozaj vyborne, ale ten Xavi s jeho taktikou moze ist naozaj asi len niekde do Saudskej Arabie, japonska alebo Ciny. Na europu to bohuzial nestaci. Este mozno v MLS by jeho taktika presla. Ale Europa naozaj NIEEEE