Pretoze Grizzymu nevyhovuje system 4-3-3 aky sa praktizuje u nas. Bud nemal vobec prist (chyba skautingu resp. vedenia) alebo sme mu mali prisposobit system (chyba trenera).
Rasťo, nič v zlom ale predsa všetci vieme že to bola chyba Barcelony. Dobre vedeli že kupujú hráča ktorý bol naučený na iný herný futbalový štýl. Griezmann bol vždy top hráč na vysokej úrovni a stále je. Podľa mňa v Barcelone nezlyhal, on bol bojovník a vedel skvelo brániť. A čo sa týka štatistík tie neboli vôbec zlé.
Prvá sezóna 9 gólov a 4 asistencie.
Druhá sezóna 13 gólov a 7 asistencií.
Griezmann si svoje odpracoval aj napriek tomu že sa v systéme Barcelony trápil.
...keby bol taky dobry, ostal by tu. A nemuselo byt vyvinute usilie, ako hovorí...aby odisiel a ked sa to konecne podarilo, vsetci v Barce si vydychli...
Nemohol tu zostat, lebo bral 40 mil. plat a Barca uz zacinala byt vo fin.srackach a platovy strop sa po covide extremne znizil. On sa chcel vratit iba do Atletica a oni vedeli v akej situacii sa nachadzame, ze si jeho plat nemozeme dovolit. Tak sa zrodilo hostovanie s povinnou opciou, ktoru nasledne dokazali znizit, tym ze ho stavali len na polovice zapasu. Proste majstrovsky prestup pre Atletico. Zarobili na nom 100 mil. a maju ich najlepsieho hraca spat.
MarianH, spochybňuješ hráča ktorý všade okrem Barcelony uspel a hral výborne, vrátane reprezentácie. Chyba nebola v ňom a CdR sme vyhrali hlavne vďaka jeho výkonom.
To nemalo nič so psychikou ale keď ti nesedí herný štýl a pchajú ťa mimo pozície tak logicky nemáš taký impact než v tíme ktorý ti sedí. To jak keby dáš Kanteho ktorý patril medzi najlepšie DMka tejto generácie do Barcelony a povieš mu nech rozdáva lopty ako Busquets, alebo opačne a chceš od Busquetsa nech ti nabehá 13km každý zápas pomaly v šprinte a vybojuje každú loptu. Proste blbosť ale tebe je to asi zbytočné vysvetľovať ako pozerám.
Tak naco to vysvetlujes. Ja som proste videl jeho dredy ktore si dal narast, lebo si myslel aka je hviezda zrazu ako nejaka fiflenka a proste s takou chamradou na hlave sa neda behat a skakat, podavat top vykony a este sa presadit v takom klube ako je Barca. Odhliadnuc od toho, ze to proste psychicky nedal, je mi luto. Aj jeho sestra tiez vyplakavala ako je na tom na dne...keby bol taky dobry, ukazal by na treningu, aby ho postavili kam ma a ako vie hrat..Zbavili sme sa ho a zacal od znova u atletov, kde aj u atletov skoncil, znormalizoval sa, ostrihal si páčo a zrazu mu to islo.
@MarianH "s takou chamradou na hlave sa neda behat a skakat, podavat top vykony a este sa presadit v takom klube ako je Barca"
Vážne si toto napísal? Robíš zo seba len d*bíla. Predstav si že Ronaldinho mal tiež dredy a dokázal behať a Koundé? Julian Araujo mal tiež ružové vlasy keď prišiel do Barcelony, vtedy si bol kde? Pán kaderník.
Prvá sezóna 9 gólov a 4 asistencie.
Druhá sezóna 13 gólov a 7 asistencií.
Griezmann si svoje odpracoval aj napriek tomu že sa v systéme Barcelony trápil.
Vážne si toto napísal? Robíš zo seba len d*bíla. Predstav si že Ronaldinho mal tiež dredy a dokázal behať a Koundé? Julian Araujo mal tiež ružové vlasy keď prišiel do Barcelony, vtedy si bol kde? Pán kaderník.