Dúfam, že si nemyslí, že po ňom pôjdeme aj za 50 mega. Rovnaký trtko ako Zubimendi. Zašite sa v tých kluboch a nič nevyhráte. U Williamsa to je ešte viac smutné, že mal príklad z prvej ruky u brata.
Inšpiroval sa bratom.
Možno len chce, aby na ňom jeho materský klub niečo zarobil a možno je lokálny a vážne chce nasledovať svojho brata. V tom prípade, ale zapadne prachom, rovnako ako on. 🙂🙂
Trtko, ale pred podpisom zmluvy by si ho bral všetkými desiatimi. Ostať verný Athletic-u je asi iná loajalita, ako česť hrať za Barcelonu, resp. očividne nie je loajalita ako loajalita. Mikimi, čo príspevok, to perla, ale už si aspoň zapracoval na pravopise.
A nepozrel si sa na to aj z jeho strany?Tak ako my milujeme Barcu on mozno miluje Atletic a vie, ze s nimi nebude nikdy aspirovat na najvyššie priecky, ale ak sa raz rozhodol odist..chce, aby na nom aj jeho matersky klub nieco zarobil. Mozno pre to ta mala odstupna klauzula? Kludne ju mohli dat na 1mld ako to robi Barca, ak by tam chcel zostat na vzdy. Nie vsetky kluby su na tom tak biedne, ze nedokazu vyplatit 50 mil.
Mikimi a este nepocitas s moznostou, ze je mozno v Athletic stastny a nechce v tejto chvili prestupovat nikam prestupovat. Aj taki futbalisti existuju.
Geri ja proti lojalite nič nemám, ale čo ak chce hráč dokázať viac a v klube v ktorom leží jeho lojalita to nie je možné? Toť otázka, zvolil si sám. Perli sú krásne, takže vďaka za pochvalu. Hoc musím uznať že perly som tu videl dosť hojne a poviem ti ani zďaleka sa na nich nehrniem. Čo sa týka pravopisu už sme na to mali dlhú debatu ak si si nevšimol a už som sa poučil z toho, že na ľudí čo tu vyťahujú pravopis treba srať. Každý si tu môže písať ako chce, medze sa nekladú. Ak ti to vadí tvoj problém ...
Ešte napíšem, že nevieme či v tom je fakticky lojalita (ak by bola myslím, že by súhlasil aj s 1 mld klauzulou). Možno čaká, že ho za 50 mega niekto odkúpi a zatiaľ dostal zvýšenie platu a bonusy. Vždy v tom môže byť viac. Aj hráči vedia byť vybabraný, sú tiež ľudia.
A čo keď nechce ešte spraviť veľký prestup a veci nechce uponáhľať zbytočne? Mňa fakt fascinuje ako tu na niekoho idete pomaly nadávať, že hneď sa nehrnú do nášho klubu, nech si zhnije a nič nevyhrá. Kokos, jak keby u nás bola záruka toho, že budeme všetko vyhrávať, pozri sa ako sme na tom v tabuľke, v LM sme museli mať šťastie v ľahkej skupine, ale tak postupili sme. Sú od nás 6b v Lige ale sa tu tvárime jak keby boli u nás víťazstva zaručene 😂 Keď niekto odíde z Barcelony je to obyčajný had falošný pomaly ale keď sa chalani nehrnú ku nám a prejavia rešpekt k materinskemu klubu tak vtom už vidite negatívum.. vodu kázať a víno piť.
Hrac si moze robit co chce. Ale vidim rozdiel v tom, ci uprednostni pred prichodom do Barcelony iny klub (napr. Guler) alebo uprednostni zostat u svojej alma mater.
Tu nejde o to, že neprišiel do Barci, ale že zostáva v Bilbau. Ako sorry, ale brat mal veľký talent a ako dopadol s kariérou. Rešpektujem lojalitu aj jeho rozhodnutie, ale rovnako smútim nad premárneným talentom. Je bežne zaužívané, že hráči hoc vyrastajú v menších kluboch, ale posúvajú sa vpred, lebo chcú niečo dokázať. Pre každého je určite materský klub dôležitý, ale vždy je nejaká hranica medzi lojalitou a ambíciami. Keby to tak nebolo, tak aj Messi ostane v Newell's Old Boys. Myslíte, že by to bol rovnaký Messi? Ja si myslím, že nie a kto by potom neľutoval keby nevidel nášho Messiho. To je len príklad a môže sa aplikovať na kopec ďalších hráčov ako len na Messiho. Lásku a lojalitu si viete vypestovať aj k novému klubu. Messi ma tiež napríklad stále rad Newell's Old Boys, ale rovnako aj Barcu. Takže jasne, že si každý nájde niečo na kritizovanie a každý si vyloží moje slová ako sa mu zachce, ale aspoň si uvedomte že môže existovať na to viac pohľadov. Ja som proste od neho čakal viac a dúfal som, že nepôjde v bratových šľapajach, preto som sklamaný a reagujem sklamane. Absolútne pochopiteľné.
Ma 21r. Kľudne môže v 23/24 prestúpiť a aj tak nebude stále vo svojom najlepšom veku. Adeyemi prestúpil do BVB, veľký talent a teraz nehráva skoro vôbec. Čo sa týka messiho, tak nebol, predsalen Barcelona mu pomohla aj s problémami s výškou. Máš veľa hráčov, ktorí sa rozhodli ísť cestou lojality, Totti v AS Rim, Joaquin z Betisu.. to sú prvé mena čo mi napadnú z fleku, čo neznamená že fakt sa nemôže pripojiť ku nám aleob inemu tímu o 2/3r.
Ak už by si mal vybrať klub, kde by mal dosiahnúť úspechy, tak si nemyslím, je to môj osobný názor, že práve Barcelona by mu to zaručila. Podľa mna, hoci stále dosť hráčov si vybralo práve Barcelonu, sú momentálne kluby, ktoré dokážu hráčovi zaručiť úspechy viac, ako práve Barcelona. Messiho by som tu vôbec neťahal, nakoľko bol odchovancom "menšieho" klubu, neporovnávam by som to s klubom Athletic zrovna, ale okej.
Lásku a loajalitu si možno vypestovať k novému klubu, áno, presne toto je loajalita. Lukaku je tiež loajálny ku každému klubu, v ktorom aktuálne hrá. Učebnicový príklad loajality, presne preto ľudia tu z fóra by hrali za Barcelonu, alebo iný klub, zadarmo, teda za loajalitu a lásku, nie profesionálni hráči, ktorých futbal živí.
....ale ved netreba sa chovat ako trápna ohrdnuta nevesta. Ved osud Barcy nezavisí od jedného hráča, o ktorom sa i polemizuje ci by sem pasoval...aj ked nam da v drese Reaku zopar golo, treba si zachovat iroven, ved kazdy rok vyjde na futbalove svetlo sveta niekolko inych "Williamsov". Treba akceptovat rozhodnutie, kazdy ma na to pravo. A zablahozelat vsetko dobre do buducnosti a dovidenia. Mozno Bilbao zabezpecilo prepych celej rodiny, ktora vysla z nejakeho slamu. Su aj ludia, ktori si vazia, co maju a su vdacni ludom, ktori im pomohli a nebyt totalny odpad bez morálky...
Podľa mňa tu tento článok ani nemá čo robiť, nie je to máš hráč, špekulácie a kraviny ohľadom koho chce a nechce Barcelona tu môžeme dávať o každom treťom hráčovi 🤷 (nechcem hejtovat adminov, ale za mňa zbytočný názor - kľudne ma tu môžete aj zožrať)....okrem toho, vždy môže prestúpiť aj keď podpísal zmluvu ✌️
Podla mna je uplne v poriadku o tom informovat, kedze hrac je jeden z najvacsich talentov, po sezone mu koncila zmluva a prirodzene bol spajany s Barcelonou. Bola to realna moznost, nie iluzorny pribeh nejakeho novinara. Samozrejme spekulovat sa da o hocicom, kym sa nejedna o vyjadrenia oficialnych predstavitelov klubu. Citatel ma podla toho doveryhodnost informacie aj posudzovat.
Možno len chce, aby na ňom jeho materský klub niečo zarobil a možno je lokálny a vážne chce nasledovať svojho brata. V tom prípade, ale zapadne prachom, rovnako ako on. 🙂🙂
Ešte napíšem, že nevieme či v tom je fakticky lojalita (ak by bola myslím, že by súhlasil aj s 1 mld klauzulou). Možno čaká, že ho za 50 mega niekto odkúpi a zatiaľ dostal zvýšenie platu a bonusy. Vždy v tom môže byť viac. Aj hráči vedia byť vybabraný, sú tiež ľudia.