Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-12-01 12:36:37
To je dobre
2023-12-01 13:18:38
Dúfam, že si nemyslí, že po ňom pôjdeme aj za 50 mega. Rovnaký trtko ako Zubimendi. Zašite sa v tých kluboch a nič nevyhráte. U Williamsa to je ešte viac smutné, že mal príklad z prvej ruky u brata.
2023-12-01 14:31:34
....ale ved netreba sa chovat ako trápna ohrdnuta nevesta. Ved osud Barcy nezavisí od jedného hráča, o ktorom sa i polemizuje ci by sem pasoval...aj ked nam da v drese Reaku zopar golo, treba si zachovat iroven, ved kazdy rok vyjde na futbalove svetlo sveta niekolko inych "Williamsov". Treba akceptovat rozhodnutie, kazdy ma na to pravo. A zablahozelat vsetko dobre do buducnosti a dovidenia. Mozno Bilbao zabezpecilo prepych celej rodiny, ktora vysla z nejakeho slamu. Su aj ludia, ktori si vazia, co maju a su vdacni ludom, ktori im pomohli a nebyt totalny odpad bez morálky...
2023-12-01 15:05:56
Podľa mňa tu tento článok ani nemá čo robiť, nie je to máš hráč, špekulácie a kraviny ohľadom koho chce a nechce Barcelona tu môžeme dávať o každom treťom hráčovi 🤷 (nechcem hejtovat adminov, ale za mňa zbytočný názor - kľudne ma tu môžete aj zožrať)....okrem toho, vždy môže prestúpiť aj keď podpísal zmluvu ✌️