Akoze doprajem kazdemu, ale nieje trosku od veci, ze ja som tipoval 1, Felix, 18minuta, ale vyhral napriklad niekto kto tipoval to iste len 56 minutu? napisal som tip sice neskor, ale som rozhodne blizsie co sa tyka casu :) vyzera to ze ten cas strelenia golu sa nejak nakoniec nebral do uvahy
mozno by sa mohlo dobuducna pouvazovat nad tym ci nebrat do uvahy skor presnost toho tipu ako to, kto ma skor cas zapnut stranku :) uz som sa tesil na podpivnik :D nevadi mozno nabuduce :)
Ja som skôr názoru, že sa to malo hodnotiť v troch fázach na body. Napr. za správny výsledok zápasu 1, 2, X - 10 bodov, Strelec - 10 bodov, minúta gólu - ak si ju presne uhádol tak aj bonusové body, ak je to v rozmedzí 10 minút, tak 10 bodov, ak v roznedzí 20 minút 8 bodov a stále nižšie. To by bolo najlogickejšie a najspravodlivejšie. Žiaľ ľudia nevedia už čo je rozumné. Ja som napr. uhádol výhru Barci aj sakra presnu minútu gólu, čo neviem, či sa ešte niekomu podarilo, len strelca som mal iného.
no ja som trafil aj vitaza, aj strelca a 11 minut odchylka od casu strelenia golu :) ale ten je asi irelevantny podla vsetkeho... len nechapem naco sme ho potom mali tipovat :D
Proste vytvorili súťaž, ale neprišli na to ako vytvoriť rozumné pravidla k nej ... nemali do toho dávať čas kto skôr, lebo ak si si to tipol do hodinky od zápasu do zostav, tak si nemal byť nijako zvýhodnení od tých čo to tipli o deň skôr. Ani v tipovačke čo je už teraz prémium nikdy do toho čas nepchali, tak neviem prečo tu áno.
Výsledok 0:0