Nechce náhodou Bayern dokončiť ten prestup Paulinhu v Januári, ktorý sa im nepodarilo dokončiť úspešne v posledných minútach letného prestupového obdobia? Nekúpia aj Zubimendiho aj Paulinhu ...
Čo sa týka nás, tak to bez top posily na DM fungovať nebude. Proste nebude. Vidíme to u Oriola. Treba buď Zubimendiho, alebo Kimmicha, iná možnosť pre nás nie je.
Proste na nich nemame. Bayern ho lacno nepusti a ktovie ci Kimmich aj chce zmenit posobisko a Zubimendi odist nechcel pred predlzenim zmluvy. Tak teraz uz len a jeho suhlasom a vyplatenim odstupnej klauzuly. A cim skor si to uvedomis aj ty, tym menej teorii tu bude.
Je viacero spôsobov. Ak budeš dobrý vo vyjednávaniach, tak vieš predať takého Raphinhu, tak aby sa zvýšilo aj na DM aj náhradu na RW. Vieš vybrať náhrady z akadémie. Real napr. ani nemá zdvojené posty v útoku a ani ich to moc netrápi. Vieme predať Christensena a náhrada môže byť Cubarsi a Faye. Top DMko treba za každú cenu, to bez debaty.
Nechcel som to napísať, ale s týmto článkom mám problém a trochu ma aj zarazil, lebo ostatné zdroje všetko tvrdia, že peniaze by v lete mali byť na minimálne jeden veľký prestup. Nehovoriac o tom, že aj v zime zarobíme viac než sme čakali. Percentá z predaja z Mirandu, Todiba a možno aj z Abdeho + možný predaj Lengleta. Postúpili sme v LM ďalej a zarobili 70 mega. Mám problém veriť tomu článku.
Mame minimum kridiel ak z nich 2 predame tak to nezalepime odchovancami.. a este zabudas, ze treba financovat kupu Cancela a Felixa. Suhlasim, ze potom je priorita DM, ale na tychto dvoch asi nebude. Myslim, ze pojdeme po niekom lacnejsom..
Boze citaj, bavime sa ak 2 kridla predas.. Dajme tomu Ferran a Fati a potom mas na lavo len Felixa aj to len mozno ak sa s Atleticom bude dat dohodnut. Aj Felix potrebuje konkurenciu.A chces ist do sezony len s jednym prirodzenym kridelnikom a Cancelom, ktory je v prvom rade obranca a mal by pokryt pravu stranu.
Čo tak prispôsobiť hru tomu čo máme, ako zúfalo zháňať niečo, na čo nemáme??
Ideálne by bolo keby došli všetci, Rodri, Kimich aj Zubamendi. A bola by na svete najlepšia zaloha, ale na to nemá zrejme ani PSG, či City...
Čo sa týka nás, tak to bez top posily na DM fungovať nebude. Proste nebude. Vidíme to u Oriola. Treba buď Zubimendiho, alebo Kimmicha, iná možnosť pre nás nie je.
Nechcel som to napísať, ale s týmto článkom mám problém a trochu ma aj zarazil, lebo ostatné zdroje všetko tvrdia, že peniaze by v lete mali byť na minimálne jeden veľký prestup. Nehovoriac o tom, že aj v zime zarobíme viac než sme čakali. Percentá z predaja z Mirandu, Todiba a možno aj z Abdeho + možný predaj Lengleta. Postúpili sme v LM ďalej a zarobili 70 mega. Mám problém veriť tomu článku.
Ideálne by bolo keby došli všetci, Rodri, Kimich aj Zubamendi. A bola by na svete najlepšia zaloha, ale na to nemá zrejme ani PSG, či City...