máme troch kvalitných krajných obrancov, jeden musí sedieť, cancelo aj kounde lepšie centrujú, balde to kope hlava nehlava, aj keď je rýchly a vie preniknúť -- aj sa horšie vracia
Baldé sa potrebuje len prebrať. Musí sa vrátiť tam hráč z minulej sezóny. Potrebuje zapracovať samozrejme najviac na finálnej fáze. Bolo na ňom badať uspokojenie z podpisu novej zmluvy a istého miesta v základe.
Musí začať ukazovať svoju najlepšiu verziu a musí pravidelne podávať top výkony. 🙂
Ale tak v poslednej dobe dostavame len taketo goly z rychlych protiutokov. Malo ktory gol dostaneme z nejakej dlhsej akcie pred nasou sestnastkou. Hrame otvoreny futbal a superi hraju betonarku, z coho vyplyva pocet inkasovanych golov ktore dostavame. Daju jeden a potom to zavru uplne.
Bohuzial nas ma uz skoro kazdy tim, aj ten ne spode tabluky precitanych a tym padom mame problem vyhravat zapasy. Bohuzial no.
Také mi to tak přijde každý v dnešním fotbale využívá protiútoky do otevřené obrany,jen my ne,jelikož důraz se klade na držení míče.... Máme velice dobré hráče na střely z větší vzdálenosti ale nikdo to nezkouší bo se bojí že xavi je za to zjebe,že raději nenahráli 🤦🤦🤦
A uz som tak dufal ze dnes si zaspal, ze tu nebudueme pocuvatbtie tvoje negatevistocke zvasty, co vsetko je zle 😂 skusa si niekedy napisat nieco pozitivne na povzbudenie?
Nechces ist spat? 😂
Raphinha je ale opravdu, jak splašená slepice. Od něho člověk nevidí žádný standard, to je buď něco vyloženě skvělého a nebo totální tragédie, až na to, že poměr je tak 1:10. Za mě plnohodnotná náhrada za Dembeleho.
😂 to je pravda 😂 ale tak nemame tak koho ineho dat. Yamal je super, ale v 17-tich nemozeme cakat od hraca, ze bude vediet driblovat, utekat, oresne zakonvit a neviem co este. Raphinha by mal byt level vyssie, avask bohuzial, nie je.
Prosim Vas, vsetci, co tvrdia ze sa na to neda pozerat, vypnut a spinkat.
Tu sa snazime fandit aj v dobrych aj zlych casoch. Treba si uvedomit, ze po odcjode Messiho je to prestavba teamu a to nepride zo dna ma den ani zo sezony na sezonu. Minulu sezonu to Readk doslova pustil, preto sme vyhrali 2 pohare. Nova sezona, novy zaciatok.
Pozrite sa na Chealsea. Nakupil jracov za miliardu a hraju konsky kkt. Su tim v prestavbe,hladaju sa. To iste plati o nas. Mozme byt radi ze sme v tabulke tam kde sme a ze ame postupili v LM. Poprosim fandit. Kritizovat moze kazdy, ale fandia len skutocni Cules 😉
VISCA BARCA!
Mne sa nepaci nasa "taktika", v ramci ktorej hraju Cancelo a Kounde pravidelne vpredu, co je uplne idealne pre tim, ktory sa spolieha na protiutoky po celej sirke ihriska.
Prada. Hrame az prilis otvorene. Tak s ahralo za Xaviho v zalohe, kedy sme mali strelcov a aj ked sme dostali nejaky ten golik, dali sme vzdy viac. Momentalne nevieme dat gol a hrat taky futbal v "qktualne modernej ere" je nezmysel 🙂 ale tak hadam dame este tie 2-3 banany nech to mame na dnes vybavene 🙂
Dufam, no zatial su oni celkovo nebezpecnejsi (aj ked sme mali aj my velke sance). Ked nebudeme vediet supera zdolat ani pri betone, ani pri otvorenej hre, neskonci to dobre.
Tak poviem pravdu, tuto sezonu som sa rozlucil s tym, ze by sme mohli vyhrat nejaku trofej.
Skoda pretoze ako financna injekcia by to bolo top, ale nemame na to utok. Minulu sezonu nas drzala aspon o rana ale akokeby sa tuto sezonu nieco zlomilo a nemame ani obranu.
Ale tak mozno prekvapi prichod Rouqueho a zacne kanonada a zase budeme v hre 🙂 len sa bojim ze Xavi nebude mat gule posadit Lewiho bez formy na ukor noveho mladeho perspektivneho utocnika (ale to este nevieme, len sa dohadujem podla doterajsich vykonov ze by mohol byt obrovskym prinosom)
Je vidiet, ze pozicne to dnes nedavame. Ze nam obrana niekedy zahori sa moze stat, ale na co si nezvyknem nikdy su situacie, ako ked Cancelo ma 2m od seba volneho Lewyho pred branou a on to napali do hraca pred sebou. Zatial chce Girona vitazstvo ovela viac, ak nebudeme behat splaseni mimo pozicie urcite im este zakurime, sance mame.
Kounde poslední 3utkani úplně mimo. Posadil bych ho a raději nasadit někoho z mladých co do toho dají mnohem víc nasazení. Tihle hráči mají základ pořád jistý a proto není u nich žádný progres,nikdo je neohrožuje aby se zlepšovali...
Povedal by som , že všetci čo dnes nastúpili nehrali vôbec nič, na to sa fakt nedá pozerať. Všetci spomalení, rozohrávanie dozadu do šírky. Každý nás už dávno prekukol. Ani tí dvaja Joaovia nehrajú nič, tak neviem načo ich chce ich krajan Deco priviesť na stálo do Barce. Ani jeden z Portugalcov v Barce nikdy nič neukázali. Spomeňte si na Gomesa. A ani Deco ani Figo, okrem toho že zutekal do Realu.
Musí začať ukazovať svoju najlepšiu verziu a musí pravidelne podávať top výkony. 🙂
Bohuzial nas ma uz skoro kazdy tim, aj ten ne spode tabluky precitanych a tym padom mame problem vyhravat zapasy. Bohuzial no.
Nechces ist spat? 😂
Tu sa snazime fandit aj v dobrych aj zlych casoch. Treba si uvedomit, ze po odcjode Messiho je to prestavba teamu a to nepride zo dna ma den ani zo sezony na sezonu. Minulu sezonu to Readk doslova pustil, preto sme vyhrali 2 pohare. Nova sezona, novy zaciatok.
Pozrite sa na Chealsea. Nakupil jracov za miliardu a hraju konsky kkt. Su tim v prestavbe,hladaju sa. To iste plati o nas. Mozme byt radi ze sme v tabulke tam kde sme a ze ame postupili v LM. Poprosim fandit. Kritizovat moze kazdy, ale fandia len skutocni Cules 😉
VISCA BARCA!
Skoda pretoze ako financna injekcia by to bolo top, ale nemame na to utok. Minulu sezonu nas drzala aspon o rana ale akokeby sa tuto sezonu nieco zlomilo a nemame ani obranu.
Ale tak mozno prekvapi prichod Rouqueho a zacne kanonada a zase budeme v hre 🙂 len sa bojim ze Xavi nebude mat gule posadit Lewiho bez formy na ukor noveho mladeho perspektivneho utocnika (ale to este nevieme, len sa dohadujem podla doterajsich vykonov ze by mohol byt obrovskym prinosom)