To je sranda. Deco, Dejong,Lewa vidia, že sme neodohrali dobrý zápas ale jediný Xavi je znova spokojný na tlačovke a povie, že výkon bol dobrý. Tak ja už neviem :D
Ale Barcelona nie je Slovan kde sedlak Weiss po každom prehratom zápase hovorí kto na to nemá a ako vyvodi dôsledky ten je slabý on je slabý a odchádzať po každom zápase a podobné krcmove reči. Na tlačovke sa nemá verejne zhadzovať svoje mužstvo a jednotlivci to sa robí v šatni za zavretými dverami. Ďalšia vec je či sa to niekomu páči alebo nie nemáme kvalitu smerom dopredu Lewa bez formy Jao naladovy hráč a Raphinha to ani nekomentujem... žneme dlhoročné amatérske fungovanie klubu neviem kto čakal ze sa z toho vyhrabame za 2 3 roky toto naprávať bude trvať možno aj desaťročie...
Ja nehovorím, že ma kritizovať jednotlivcov alebo mužstvo. Ale treba triezvo zhodnotiť zápas podľa mňa a ne sa donekonečna uspokojovať s niečím čo neni pravda. Ak novinárovi povie, že je z výkonom spokojný a pritom doma dostali 4 góly je trošku úsmevné. Stačilo by povedať, že to nebolo ideálne je si vedomý chýb na ktorých sa do budúcnosti snaží zapracovať ako on tak aj mužstvo. To je celé, trošku mi chýba u neho sebareflexia a kritické myslenie.
Nechapem, ako sa Deco, Frenkie a spol. opovazuju protirecit Xavimu. Ked Xavi povie, ze len vysledok bol zly, treba to hned akceptovat a nesirit dezinformacie.
Obrana katastrofa,lebo bola tak prehadzaná,že uz len chýbal Peña v nej miesto brány
Načo nam je RB,keď tam hrá stopér,ktorý tu pozíciu neznáša...náš LB nehrá,na stoperovi stopér,ktorý týžden kojil a netrénoval- Xaviho blbé rošady.
Ťažko sa na to pozerá pozitívne vzhľadom na výsledok, ale tiež sa mi zdalo, že dopredu to bolo celkom v pohode. Chýbala mi dominancia. Girona sa nám vyrovnala v tom, že raz sme mali my dominantnejšiu fázu zápasu, raz oni. Akurát oni tie pasáže využili na góly, my nie.
To já zase jsem rád, že se vyjádřil,čím více objektivních vyjádření tím lépe. Takovéto vyjádření jsou mnohém lepší než xaviho scify halucinace, výmluvy a všechno možné jen ne nikdy žádná sebereflexe,tě by řekl třeba,jsem si vědom špatného střídání kdy jsem hráče poslal mimo jeho pozici,takže tahle prohra jde za mnou....Pokud si trenér nikdy neumí přiznat chybu co udělá,pak se nikam neposune a bude ji opakovat pořád dál a dál jelikož si je jistý, že to chyba není 😂😂😂
Načo nam je RB,keď tam hrá stopér,ktorý tu pozíciu neznáša...náš LB nehrá,na stoperovi stopér,ktorý týžden kojil a netrénoval- Xaviho blbé rošady.