Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-12-11 19:35:34
Je to úplne zbytočne
..... Kapota by priniesol niekoho rovnakého aby sa hralo to práve DNA .... Ak chceme zmenu tak laporta OUT
marko31 Admin
2023-12-11 19:45:51
od xaviho boli strasne velke očakávania, ale nie vždy platí, ze keď bol niekto v klube úspešný ako hrac, bude aj úspešný trener. Určite ma co ponúknuť, ale určite ma pred sebou ešte dlhú cestu, na ktorej sa ma co ucit. Mal by sa prestať schovávať za výhovorky typu mužstvo je v prestavbe, toto je nas obraz, na viac nemame, keďže tito hraci maju rozhodne naviac. Nemyslim si ani ze by ho len tak ľahko odvolali, toto je stávka na legendu a sanci bude mat mozno viac nez by sa patrilo, ale zároveň je tu už dosť dlho na to, aby sme videli zmeny a pohli sa vpred. Žiaľ, stale preslapujeme na mieste.
2023-12-11 19:51:34
Laporta,xavi,deco-out
2023-12-11 19:57:30
Podľa mňa Laporta je vychcaný to áno , ale aby prikazoval trénerovi ako má mužstvo hrať si nemyslím že robí..
Podľa mňa je vinný sám Xavi zato ako hrajú chlapci . On totiž nič iné nepozná , žiadny iný štýl hry .
Myslím si že sa zasekol v Zlatej ére FCB keď hral ešte s býkom ala Puyol, potom Pique a Dani Alvés, Alba,Busquest,Iniesta, Messi ,Villa a modla Barci Ronaldinho. Oni hrali Tiki-taka so zatvorenými očami, bavili sa hrou , stále sa smiali . Vždy mali pokoru a rešpekt pred súperom a fanúšikovia iných klubov im tlieskali za krásnu hru. Boli inšpiráciou pre mnoho hráčov a aj ľudí ktorí videli čo i len 1 zápas . Vtedy sa hral tvrdší fotbal ako teraz . No to je už dávno Pasé milý Xavi.
Toto nemôže chcieť naučiť hráčov pretože nato sa trénuje od malička keď už a nie v 20+ rokoch , s tým sa musíš narodiť.
Takže podľa mňa je na vine Xavi pretože nevyužíva potenciál každého hráča , v čom vyniká . Radšej nech hrajú FCB DNA aj keď to vôbec nevedia . Samého seba sa dá oklamať , ale milióny fanúšikov a hlavne vlastných hráčov nie kamarát
2023-12-11 20:03:10
Nemozes hrat systemom na ktorych nemas hracov.A Xavi iny system nepozna.Treba trenera,ktory nebude tliachat o nejakej barcelonskej DNA.Ta uz je prezitkom a vobec nereagujeme na nove trendy.Cista katastrofa na ihrisku.V LM vyletime ako z kina.Taky Bayern by som si prial.Tam by bolo krasne vidiet 2rocnu pracu Xaviho
2023-12-11 20:09:49
Na jednu stranu Xavimu už ozaj neverím - na druhú neviem o žiadnej aktuálne voľnej náhrade
2023-12-11 20:36:02
Pedri Frenkye Cancelo Lewandowsky Gundogan a veľa ďalšich niektori po dlhodobom zraneni hraju zapas čo zapas a už im dochadza dych a bude to len horšie Xavi malo rotuje a v zapasoch strieda priliš neskoro
2023-12-11 20:40:33
Ono keď si to vezmeme čo sa týka Xaviho výhovoriek to ma naučené od Laportu, pretože na začiatku hovorili že Barcelona nieje klub ktorý ma prestavbu to tam neexistuje a hra sa o najvyššie priečky , keď sa prehra sme v prestavbe a obraz hry bol dobrý .. od základu cele zle..
2023-12-11 20:48:49
Vazne si polovica mysli že vyhodenie Xaviho niečomu prospeje ?
2023-12-11 21:14:03
Za mě teda by měl Xavi minimálně dokončit sezónu. Pochybuju že by během zimní pauzy našli adekvátní náhradu. Xavi by měl dostat ještě šanci, ale pokud se hra a výsledky nezlepší, tak by za mě po konci sezóny měl skončit...
2023-12-11 21:14:19
Ale, ale aale... Veď nekritizujte prosím! ❤️🖤

Istá skupinka pravých srdciarov a KULEEES to sem ešte dávnejšie napísala:

"Nekritizujte! Nerozumiete sa do toho! To je Xaviho taktika!... Niektorí sem chodíte len kritizovať..."

A majú pravdu! Naša DNA je naša DNA! Predsa len, mať 1000+ prihrávok s 90% úspešnosťou není len tak!

Takže tíško, fandíme ďalej a nekritizujme! Keďže ani nemáme na to právo. Keďže sa do toho nerozumieme ❤️🖤💙💚💜🩵🩶
2023-12-11 21:25:28
Už to dávnejšie hovorím. K nám prídu hráči z iných klubov, čo hrajú super. Dravo, rychlo a vlastne tak, ako by še chceli. Ale po vase idu výkonom dole a hrajú tak ako teraz, čo sa nám nepáči. Za Rijkaarda, Guatdiolu v 2009 a LE v 2015 sme hrali parádne. Nie nudná tiky taká, ale tiky taka čo mala zmysel. Paradoxne v roku 2011, kedy akože Barca bola naj sme nehrali až tak dobre, ale bolo to obdobie, kedy ostatne kluby mali take hluché miesto a nemali sme aj tak súpera. Ten futbal aspoň mna neoslnil a bol to vlastne aj začiatok konca. Barcu mali vždy radi aj fanúšikovia iných klubov pre jej atraktívnu hru. Vtedy sa však už začalo hovoriť o hádzanej a uspávanke.Potom prišiel LE a prvý rok paráda. Jasne. Boli aj hráči na to. MSN v naj forme. A potom to začalo upadať, ale teraz vidíme, že pod LE aj b sezóne, kedy sme už nadavali to bolo ďaleko lepšie ako teraz. Xavi bol ako hráč lepší než Guardiola či LE aspoň čo sa pre oko fanúšika týka aj keď LE bol ofenzívne tiež super, ale Xavi je Xavi. No ako tréner minimálne teraz nemá Barce čo dat. Ke tu 2 roky. Dostal aj hráčov čo chcel a….Proste futbal je už inde. Včera bol krásny moment, kedy to bolo vidno. Ferran mal krásne colnú vestu ťahať ro na bránu a on zasekne a dáva do strán… Pritom pár metrov mohol potiahnuť na hranicu 16,kde nikto mu nestal vceste a vystreliť… Často hráme komplikovane
2023-12-11 22:08:00
Všichni zapomněli kde jsme byli pod Kormanem? Xavi zachránil první sezónu a ve druhé získal dvě trofeje. 5 měsíců po tom co údělal titul by se vyhazovat :D.
Jenom připomenu, že ten tým v této chvíli nepatří mezi největší špičku v Evropě a na pořádné doplnění nejsou peníze. Na základ má asi 12 hráčů týmu a na lavičce máme akorát Ferrana, Yamala a Oriola do hry v záloze a útoku.
Jo a Xavi nemůže za to že na gól potřebujeme 4 gólovky.
Lapi Premium
2023-12-11 22:23:21
Jednoznačne nechať dokončiť sezónu a potom vyvodiť dôsledky. Momentálna výmena trénera by neprospela nikomu a ničomu...
2023-12-11 22:48:29
Dlhodobo mám pocit, že je väčšina fanúšikov mimo realitu a neuvedomuje si v akom stave sa klub vďaka minulému vedeniu nachádza. Finančná situácia klubu je katastrofálna a preto aj náš tím vyzerá tak ako vyzerá. Vedenie podpisuje toho koho finančná situácia dovolí a dopĺňa tím o hráčov z akadémie. Je preto úplne prirodzené, že tímu chýba šírka a aj kvalita. Oproti minulej sezóne išla kvalita nášho tímu dole, naopak naši súperi išli súperi sa posilňovali. Do toho ešte prestavujeme štadión.
Očakávať v takejto situácií trofeje, peknú hru a dobré výsledky je dosť mimo realitu. Môžeme mať jedno max. dve veci z toho ale určite nie všetko tak ako požaduje väčšina fanúšikov.
Ďalšia vec je tréner. Ľudia naozaj si myslíte, že do klubu ktorý sa nachádza v takejto situácií príde tréner tej najväčšej kvality ? Na to môžme zabudnúť. Nikto kto má vo futbalovom svete meno by ho u nás neriskoval (a ani by sme naňho nemali peniaze). Logicky je tak na výber iba menej kvalitný tréner alebo skúsiť to čo Laporta dať šancu mladému trénerovi a klubovej legende. Xavi to zobral, napravil pokazenú sezónu po Koemanovi a v ďalšej vyhral titul a superpohár. Túto sezónu sme postúpili zo skupiny v LM, v lige síce strácame 7 bodov no sme ešte iba v polovici sezóny a do konca je ešte veľa času. Samozrejme Xavi robí chyby, no nie všetko je jeho vina.
Otvorene si treba povedať, že kým sa nezlepší finančná situácia klubu tak sa nezlepší nič. A je úplne jedno kto nás bude trénovať.
2023-12-12 05:15:58
Ať Xavi dostane čas a podporu a za dva roky si dejme anketu znova. Taky je nutné dodat, že Barca momentálně není moc zajímavý klub při špičkové trenéry, protože prostě nemá peníze