To čo sa deje v barce,uz zaćina byt nekomentovatelne,klub má mať ciel, má mať viziu ako ho dosiahnuť a ma mat prostriedky na to sluziace,tu ťažko pochopiť cokolvek z toho,ideme kupovať felixa i cancela a montjuic ziva prazdnotou zápas čo zapas,toto mužstvo nelaka nikoho,myslim,ze aj ten priatelsky zapas v amerike bude stáť vza prd,koho uz zaujima rafinha,felix, lewandovski,yamal,tores,ved ked toto utocne sukolie by prezentovala valencia,tak v amerike nepride nikto, ísť do ameriky po dva miliony a urobiť este i tam hanbu,neviem,neviem,v tejto forme
Ježiš Peťko, neplač. Ani Ronaldo poriadne nič nehrá a každý kto mohol sa prišiel na neho pozrieť keď hrali na Slovensku. Barcelona je veľkým klubom, čiže prepadák to v Amerike nebude aj kebyže dojde hrať Janko Hraško.
V Amerike takýto klub často nezavíta, čiže tí sa prídu pozrieť aj na raphinhu, felix a spol. naopak v Barcelone vedia, že nepredvádzajú až tak atraktívny futbal preto na tom štadióne býva prázdno.
Petko ty uslintany pendusexual ronaldicek ma 38 nie 40 to je diagnoza vas fanatikov mu pridavat roky zivota ale nevadi tvoj prispevok som necital skoda casu lebo take .... ako ty dokazes vypotit nedokaze veru ze nikto a inak preco sa hras na fanusika barcelony ked pod prispevkami madridu sa hras zas na fanusika realu?
V Amerike takýto klub často nezavíta, čiže tí sa prídu pozrieť aj na raphinhu, felix a spol. naopak v Barcelone vedia, že nepredvádzajú až tak atraktívny futbal preto na tom štadióne býva prázdno.