Ti lidé co tvrdí, že to je nejkvalitnější liga to celé otočí a budou tvrdit, že právě díky tomu jak je to kvalitní a náročná liga vypadli .. 😅 Což o to, točí tam nejvíc peněz a tu kvalitu tam mají, ale mě vadí ta nabubřelost a tak jim neúspěch přeji. Škoda, že to nedala i Sevilla.
Ja by som to skôr hodil na to, že LM nehrali najlepšie anglické kluby. United majú tragickú jeseň. Byť tam Liverpool, určite z tej skupiny s Bayernom postúpia. Trúfal by som si povedať, že napr. aj Tottenham by to zvládol.
Newcastle bol dá sa povedať nováčik a v riadne nadupanej skupine. Tam sa nečudujem, že im to nevyšlo, mohlo to dopadnúť akokoľvek.
Myslím že mužstva naprieč europou sa potykaju s vnútornými problemami,myslim,ze futbal v europe sa potyka celkovo s poklesom kvality,vstup sejkov europskemu futbalu vobec neprospel,aj pokles zaujmu divajov o futbal prakticky v celej europe je znacny a bude pokračovať odlivom ďalších hráčov mimo kontinent, futbal
u neprospieva nedostatok financii,množstvo zranených hráčov,zle výkony rozhodcov a v neposlednom rade VAR,ktory podstatne znížil atraktivitu zápasov,len ich casovo predĺžil a znížil tempo,co absolutne nevyhovuje anglickym timom,ktore boli zvyknute a tazili z ohromneho tempa zapasov,dnes tuto vyhodu v európskej konfrontácii stracaju
Newcastle bol dá sa povedať nováčik a v riadne nadupanej skupine. Tam sa nečudujem, že im to nevyšlo, mohlo to dopadnúť akokoľvek.
u neprospieva nedostatok financii,množstvo zranených hráčov,zle výkony rozhodcov a v neposlednom rade VAR,ktory podstatne znížil atraktivitu zápasov,len ich casovo predĺžil a znížil tempo,co absolutne nevyhovuje anglickym timom,ktore boli zvyknute a tazili z ohromneho tempa zapasov,dnes tuto vyhodu v európskej konfrontácii stracaju