Nič nie je bolestné, všetko je v poriadku, všetko je ok. Xavi si super, super sa díva na Barcu. Super, všetko je super, super a ešte aby som nezabudol, super to je.
Po sezóne by mal skončiť. Mužstvo hrá nezáživný futbal na milión prihrávok. Asi mu ešte nikto nevysvetlil,že zápas vyhráva mužstvo, ktoré strelí viacej gólov a nie ktoré má vyššie percentuálne držanie lopty. Každý jeden hráč išiel pod ním výkonnostné dole. Lewa jeden z najlepších kanonierov,je pod ním druhý Suarez,Kounde jeden z najlepších stopérov Európi ,dnes kopí jednú chybu za druhou,Fermina keď sa vrátil z hosťovania super talent,dnes hráč ktorý nemá na Barcu. Tak by som mohol pokračovať s každým hráčom.Erik Garcia odišiel na hosťovanie a hneď jeho výkonnosť išla riadne hore. Xavi devalvuje mužstvo. LM sme postúpili vďaka slabej skupine ale to je stop. A minulý titul v LA lige je iba vďaka TerStegenovi a páni šťastne na ktorú sa Xavi spolieha ako pred ním Valverde.
Přesně!!!! Dít se tohle v realu tak florentin dávno už by reagoval výměnou. Jen u nás už řadu let klub funguje se lidé protezuji na základě kamarádství nikoliv výkonu a pak to přesně takle dopadá,v tom je naše největší slabina. Jasně Ancelotti též neměl výsledky nejlepší svého času dokonce skoro nic nevyhrál,ale i tak měl důvěru,protože šlo vidět o progress hráčů díky němu navíc ten fotbal byl útočný. Ale u nás se tolerujou nejen prohry ale co je bolestivější je i dana hra která má vice společného s házenou než s moderním fotbalem 😏
Ak proti Valencii nezískame plný počet bodov a zázrakom sa im podarí aj aspoň ako tak na úrovni tohto klubu zahrať možno ešte niečo potiahne na lavičke Xavi, ale ak prehráme nečudoval by som sa keby to bol jeho posledný zápas na lavičke.
"Musíme byť sebakritickí. V nedeľu sme odohrali dobrý zápas, dnes nie. Dnes sme zaznamenali slabý výsledok, ale ten, ktorý sa naozaj počíta, je ten nedeľný. Dnešná prehra bola oveľa menej bolestivá, pretože sme v Lige majstrov postúpili ďalej a vyhrali skupinu. Je to moment spokojnosti, pretože sme si splnili domácu úlohu." ---> Co je Xavi na drogach?! Toto povedat je donebavolajuce! Kde je ta sebakritika??? To uz nie je ani optimizmus, ale cisty sebaklam. Neviem, ci sam veri tomu, co hovori, ale kazdy rozumny fanusik vie, ako to naozaj je. A osobne som nikdy nebol tak nespokojny, ako som dnes. Je to nedostojne, a velka hanba pre Barçu.
Táto prehra nie je bolestivá pre Xaviho,len v kase chýba 2.8 mil,bagateľ.
Keď bude zase Xavi kecať o Zubimendim,Kimmichovi a pod.,tak mu Laporta môže povedať💩💩,nie su prašule,ale nie je to bolestivé,máme La Masiu....
Pokud řekne trenér Barcelony, že porážka s Antverpami (tým na úrovni Liberec, Ml.Boleslav) není bolestivá a hledá v tom pozitivní to, že jsme vyhráli skupinu, která byla jedna z nejlehčích ze všech losovaných, já být na jeho místě, musel bych se hanbou propadnout po takovém vyjádření!
Zápas jsem včera nesledoval, ale viděl jsem posledních několik zápasů v lize a lize mistrů a nechápu, jak může tým dostat už min.potřetí v sezoně gól v prvních asi 3min začátku zápasu... Hráčům bych za tyto "výkony" které nejsou hodné Barcelony sebral všechny bonusy, ať hrají jen za základ a trenérovi dal ultimátum, jinak nashledanou
Bleskovky
60 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Keď bude zase Xavi kecať o Zubimendim,Kimmichovi a pod.,tak mu Laporta môže povedať💩💩,nie su prašule,ale nie je to bolestivé,máme La Masiu....
Zápas jsem včera nesledoval, ale viděl jsem posledních několik zápasů v lize a lize mistrů a nechápu, jak může tým dostat už min.potřetí v sezoně gól v prvních asi 3min začátku zápasu... Hráčům bych za tyto "výkony" které nejsou hodné Barcelony sebral všechny bonusy, ať hrají jen za základ a trenérovi dal ultimátum, jinak nashledanou