Veľmi pravdepodobná, mierne pesimistická realita: V lige sa budeme trápiť, budeme radi za umiestnenie v TOP 4, v LM buď vypadneme s tímom z druhého sledu alebo to bude debakel od silného tímu, CdR vypadneme s prvým schopnejším súperom. Po takomto priebehu by podľa mňa Xavi musel ísť.
Menej pravdepodobná, veľmi optimistická realita : Tím sa zomkne, v lige budeme hrať pekný futbal, bojovať o titul až do konca a budeme schopní potrápiť silné tímy v LM a vyhráme CdR. Aj keď nebude titul a v LM vypadneme po dobrej hre, po takomto priebehu by som bol za zotrvanie Xaviho.
Nereálne snové prianie: Všetko začne fungovať. V lige budeme dominovať a pripisovať si jednu výhru za druhou, rozstriela sa Ferran, Lewandowski aj Roque. Pedri a De Jong budú v životnej forme a dohrajú sezónu bez zranenia. Vyhráme ligu a v CdR aj LM sa prebojujeme do finále. Cestou do finále vyradíme Neapol, PSG a v semifinále Arsenal.
myslím si, že v silách tímu je aj niečo medzi prvou a druhou verziou -- prvý polčas s atleticom bol o.k. -- pravda, keby boli strelci a keby sa občas nezbláznili v obrane, že by sa ferran a lewa rozstrieľali? svatá prostato!
Dobre napisane. Snove prianie aj pobavilo:) Dufam, ze to pojde aspon nejakou zlatou strednou cestou, kym klub nebude mat prachy na potrebnych hracov. Uz sa tesim na Roqueho, bude prijemna zmena v utoku.
Okej, navrhni co ma povedat. Ak by bol uprimny povie, ze vie ze to bude slaba sezona pretoze mu nefunguje stred pola a ani nebude fungovat. Mal povedat nieco take? Co by ti narobilo s timovou moralkou?
Chcel som len povedat, ked uz sa bavite o tom, co by mal hovorit na tlacovkach, ze by sa mal drzat dobreho charakteru, cize neklamat, nemlzit, nemanipulovat, atd.atd.. Xavi ako trener musi vediet riadit ludi a k tomu potrebuje aj respekt, ktory by si v opacnom pripade neziskal.
Jednoho takového pičistána jsme měli, co říkal jak je vše napiču, jak jsou hráči k ničemu a co s tím má jako dělat. A na hráčích byla ještě větší deka než teď. Psychicky se uplně složili. Divné teda
Nemusí říkat jak je vše na prd o hráčích,prostě má říct něco ve stylu musíme toho dost změnit, podle toho pak konat,Posilka a fyzička,trénování vysokyho pressingu,žádná jen házená na tréningu,okej když už tak ale v rychlím přesunu do předu a rychlý pasy na lewu atd,trénovat sebevědomí v sebe aby se hráči nespoléhali na hru do zadu, prostě mám míč jdu s ním dopředu, nemám míč já má ho spoluhráč, už mu nabíhám do předu nebo do boku,není ta volba, jdu 1vs1.
Plus další věc centry to mi neříkejte že v barce se nenajde nikdo kdo by je dnes na učil jak to kopnout ikdyby někoho měli najmout, nebo pozvat bývalého hráče. Plus je tolik úžasných věcí jak trénovat rychlost hbitost jen se je naučit je používat,doby kdy hrál Xavi je úplně něco jiného, on když začínal hráči měli pivní břicho,kouřili,nezdravá strava,dost to bylo o talentu,dnes všichni snad vysekaný,Messi namakaný jak nikdy,nejde jen o ty svali ale i o to sebevědomí v sebe na hřišti. Trénovat sníma vize kde bych mohl být aby mi to nahrál,nebo kam mu to nahraju atd.
Fyzicka je dobra, vsetky problemy vyplyvaju zo slabej organizacie. Ked sa to nedokazalo fixnut doteraz, je iste ze sa to nefixne bez kaufu noveho zaloznika, ktory typologicky vyvazi zalohu.
práve som dopozeral záznam zápasu s antverpami... moje závery: romea treba aj s júliou vyhnať z barcelony bičom... trénera, ktorý ho ešte raz postaví, vyhlásiť za verejného nepriateľa číslo jeden....
Topiaci sa aj slamky chytá. To mi začína Xavi pripomínať. Veľmi rád by som mu prial aby sa jeho slová zmenili v realitu, ale neviem. Zatiaľ tomu nič nenasvedčuje
Veľmi pravdepodobná, mierne pesimistická realita: V lige sa budeme trápiť, budeme radi za umiestnenie v TOP 4, v LM buď vypadneme s tímom z druhého sledu alebo to bude debakel od silného tímu, CdR vypadneme s prvým schopnejším súperom. Po takomto priebehu by podľa mňa Xavi musel ísť.
Menej pravdepodobná, veľmi optimistická realita : Tím sa zomkne, v lige budeme hrať pekný futbal, bojovať o titul až do konca a budeme schopní potrápiť silné tímy v LM a vyhráme CdR. Aj keď nebude titul a v LM vypadneme po dobrej hre, po takomto priebehu by som bol za zotrvanie Xaviho.
Nereálne snové prianie: Všetko začne fungovať. V lige budeme dominovať a pripisovať si jednu výhru za druhou, rozstriela sa Ferran, Lewandowski aj Roque. Pedri a De Jong budú v životnej forme a dohrajú sezónu bez zranenia. Vyhráme ligu a v CdR aj LM sa prebojujeme do finále. Cestou do finále vyradíme Neapol, PSG a v semifinále Arsenal.