Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
tú geniálnu prihrávku na raphinhu poslal fdj, nie pedri
Gavi nám chýba viac ako som mysIeI, že bude. Tá jeho drzosť, arogancia, aIe pritom zodpovedná hra, pri ktorej nevypustí ani 1 súboj, ani 1 Ioptu je niečo na nezapIatenie...
To hodnotenie je skutočne smiešne , takže Yamal neodohral toľko aby mohol byť hodnotený a dostane známku 5,9. Aj ostatní boli podľa mňa nadhodnotení.
To hodnotenie musel robiť niekto, kto o zápase iba počul ale ho nevidel na vlastné oči ináč by nemohol napísať že Cancelo hral dobre (vôbec ho nebolo vidieť na trávniku), Gundogan bol spolu s Baldem a Felixom naslabšími článkami v zostave Barce. Lewandowski je už s tou svojou neohrabanou hrou doslova trápny. Raphinha sa snažil a bol možno z hráčov Barce najnebezpečnejší, ale je strašne poplašený. V momente keď dostal krásnu prihrávku a šiel sám na bránku tak volil prudkú strelu priamo do brankára, pritom stačilo poslať malý dloubáček ponad brankára. A ešte jeden moment. Rozhodca!!! Každý na štadione aj pri TV videl v nadstavenom čase ako hráč domácich oboma rukami staiahol pri zahrávaní štandartnej situácie Arauja na zem, ale on jediný to nevidel. Načo sú potom na trávniku štyria rozhodcovia a piaty sedí pri VAR-e??? Ten pri VAR-e mal okamžite upozorniť hlavného a prinajhoršom mu odporučiť pozrieť si tu situáciu. Ale ani jeden vôbec nereagoval. Nie je to po prvý krát, čo nás takto rozhodcovia obrali o body, ale nechcem sa vyhovárať na rozhodcov. Barca hrala zasa veľké💩. Dokiaľ nebudeme mať originálneho snaipera, tak nedáme gól ani do prázdnej bránky. Torres nie je zakončovateľ, čo dokázal aj včera, keď s piatich metrov to napálil priamo do brankára. Chýba nám aj kvalitný záložník k FGJ, ktorý by vedel dať takú priamočiaru a presnú prihrávku na hrotového útočníka ako dal včera práve FDJ. Myslel som po predchádzajúcich troch-štyroch zápasoch, že už otrasnejšie hrať nemôžeme....ale včera ma zasa prekvapili a dokázali že sa to dá!!!
Pedri a Felix najlepšie hodnotení...🙈🙈🙈