Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-12-17 08:02:56
tú geniálnu prihrávku na raphinhu poslal fdj, nie pedri
2023-12-17 10:51:07
Gavi nám chýba viac ako som mysIeI, že bude. Tá jeho drzosť, arogancia, aIe pritom zodpovedná hra, pri ktorej nevypustí ani 1 súboj, ani 1 Ioptu je niečo na nezapIatenie...
pedo Premium
2023-12-17 10:57:25
To hodnotenie je skutočne smiešne , takže Yamal neodohral toľko aby mohol byť hodnotený a dostane známku 5,9. Aj ostatní boli podľa mňa nadhodnotení.
2023-12-17 12:35:11
To hodnotenie musel robiť niekto, kto o zápase iba počul ale ho nevidel na vlastné oči ináč by nemohol napísať že Cancelo hral dobre (vôbec ho nebolo vidieť na trávniku), Gundogan bol spolu s Baldem a Felixom naslabšími článkami v zostave Barce. Lewandowski je už s tou svojou neohrabanou hrou doslova trápny. Raphinha sa snažil a bol možno z hráčov Barce najnebezpečnejší, ale je strašne poplašený. V momente keď dostal krásnu prihrávku a šiel sám na bránku tak volil prudkú strelu priamo do brankára, pritom stačilo poslať malý dloubáček ponad brankára. A ešte jeden moment. Rozhodca!!! Každý na štadione aj pri TV videl v nadstavenom čase ako hráč domácich oboma rukami staiahol pri zahrávaní štandartnej situácie Arauja na zem, ale on jediný to nevidel. Načo sú potom na trávniku štyria rozhodcovia a piaty sedí pri VAR-e??? Ten pri VAR-e mal okamžite upozorniť hlavného a prinajhoršom mu odporučiť pozrieť si tu situáciu. Ale ani jeden vôbec nereagoval. Nie je to po prvý krát, čo nás takto rozhodcovia obrali o body, ale nechcem sa vyhovárať na rozhodcov. Barca hrala zasa veľké💩. Dokiaľ nebudeme mať originálneho snaipera, tak nedáme gól ani do prázdnej bránky. Torres nie je zakončovateľ, čo dokázal aj včera, keď s piatich metrov to napálil priamo do brankára. Chýba nám aj kvalitný záložník k FGJ, ktorý by vedel dať takú priamočiaru a presnú prihrávku na hrotového útočníka ako dal včera práve FDJ. Myslel som po predchádzajúcich troch-štyroch zápasoch, že už otrasnejšie hrať nemôžeme....ale včera ma zasa prekvapili a dokázali že sa to dá!!!
2023-12-17 14:15:14
Pedri a Felix najlepšie hodnotení...🙈🙈🙈