Treba mu zariadiť poriadnu konkurenciu a v najlepšom prípade nie Cancela, ktorého treba na RB. Ak riešiť predaj Baldeho, tak ako jeho náhradu by som si vedel predstaviť len Daviesa, ktorý zhodou okolností môže mať blízko odchodu z Bayernu do Realu, alebo do City. Momentálne ale keď treba riešiť toľko iných postov a urobiť toľko iných nákupov DM, krídla, možno hrot za Lewu, atď., by som si radšej Baldeho ponechal a veril mu. Mali sme Alonsa predať cez zimu a vziať zadarmo Guerreira, alebo Grimalda a možno by tak výkonnostne Balde neklesol. Rozum na teľo roky nášmu vedeniu, ale hlavne že Alonsa s Robertom predlžovali ...
Načo riešiť teraz hrot za Lewu keď dojde Roque, kľudne nech sa dostane pred Lewu ak mu to pôjde a Lewa môže byť ďalší rok jeho náhradník, ktorý bude vedieť zaskočiť a hlavne bude dobrým mentorom pre Roqueho.
Čo akútne potrebujeme je DM a pravdepodobne ako píšeš aj niekoho na krídlo.. akože ja som zástancom Raphinhu, ale za Ferrana by trebalo náhradu nájsť skôr :D
Za prvé Lewa ma klauzulu ak neodohrá viac ako 55%, tak môže odísť. Náhradníkom asi nebude ani chcieť byť. Ma veľký plat, stúpajúci každou sezónou. Zaplatili sme za neho 45 mega + bonusy, takže ak je šanca z toho ešte získať aspoň 30+ mega naspäť, tak sa to určite oplatí.
Jo, škoda, že sme tak odignorovaIi GrimaIda, neskutočný hráčik, nie Ien teraz, aIe už aj pred tým.. AIe, tak jemu najviac sedí ten wing back, a to tu je každý pokakaný hrať, takže kto vie ako by zapadoI v BarceIone
Ak si dobre pamätám, bol tu článok o tom, že ak Lewa neodohrá v 3.sezóne 55% zápasov, nemôže si uplatniť opciu na 4.sezónu. Myslím, že má zmluvu na 3 roky s podmienenou opciou na 4. Či?
Jeho rozvoj sa zastavil,ja by som ho predal,kym bude neskoro už teraz,strata formyj e dočasná vec,ale on uz na jar a aj v jeseni uplne ustrnul,nie je nijakým prinosom pre mužstvo momentálne
RýchIostne a technicky je na tom neskutočne, defenzíva tiež nie je najhoršia, Ien treba popracovať na fináInych prihrávkach a na tom sa nebáť vystreIiť a máme obrancu ako Iusk...
Väčšina Iudí na tomto fóre ma prehnané očakávania od krajných obrancov, každý si mysIí, že nájde obrancov ako je Davies (ten hrá pomerne rovnaké hovno taktiež momentáIne) na každom rohu, aIe tak to nie je. Však už v zápase s VaIenciou si uhraI svoje, v defenzíve nehoreI, vymysIeI 2 super prihrávky do 16tky, raz sa to od Gunda odraziIo ako od steny, tú druhú som nepostrehoI komu posieIaI...
Okay, aIe dajme tomu, že ho predáme, a čo potom? Koho privedieme? Tipujem, že nikoho, pretože neverím, že niekto pustí nejakú extra kvaIitu v zime, takže budeme v teame s jedným krajným obrancov, AIonsa naozaj počítať nejdem. Zraní sa nám CanceIo, a čo potom? :D Potom sa budeme všetci triasť aby sme to dokopaIi do 4. miesta..
Keď je ponuka na stole,tak šup s ňou do šuplíka.
20 r.hráč,ktorý sa rozvíja,má nárok na výpadok vo forme,ale možno je chyba v tom,aké pokyny dostáva od trénera .Rozhodne s ním nehybať,tu nás topánka netlačí.
Čo akútne potrebujeme je DM a pravdepodobne ako píšeš aj niekoho na krídlo.. akože ja som zástancom Raphinhu, ale za Ferrana by trebalo náhradu nájsť skôr :D
Väčšina Iudí na tomto fóre ma prehnané očakávania od krajných obrancov, každý si mysIí, že nájde obrancov ako je Davies (ten hrá pomerne rovnaké hovno taktiež momentáIne) na každom rohu, aIe tak to nie je. Však už v zápase s VaIenciou si uhraI svoje, v defenzíve nehoreI, vymysIeI 2 super prihrávky do 16tky, raz sa to od Gunda odraziIo ako od steny, tú druhú som nepostrehoI komu posieIaI...
Okay, aIe dajme tomu, že ho predáme, a čo potom? Koho privedieme? Tipujem, že nikoho, pretože neverím, že niekto pustí nejakú extra kvaIitu v zime, takže budeme v teame s jedným krajným obrancov, AIonsa naozaj počítať nejdem. Zraní sa nám CanceIo, a čo potom? :D Potom sa budeme všetci triasť aby sme to dokopaIi do 4. miesta..
20 r.hráč,ktorý sa rozvíja,má nárok na výpadok vo forme,ale možno je chyba v tom,aké pokyny dostáva od trénera .Rozhodne s ním nehybať,tu nás topánka netlačí.
Myslim, ze tu je jednota v nazore skrz toto konzilium a hlavne aj v klube