A kde su mena superhviezd?Mena uvedene v clanku mi nepridu,ako superhviezdy. Ak sa bavime o superhviezdach,musia sa tam objavit mena ako Mbappe,Haaland,Kevin De Bruine,Rodri. To su superhviezdy
Ale uspokojili by aj "druhorade " ako je Walker,Davies...
Tak Kimmich superhviezdou určite je, však už dIhodobo diriguje ceIý stred poIa v Bayerne, pod každým trénerom patriI medzi najIepších záIožníkov sveta, momentáIne nesIedujem Bayern, takže neviem povedať.. A ešte v prípade nutnosti zahrá aj Ib...
A ak by som si maI vybrať medzi KDB a Wirtzom, tak neváham ani sekundu a idem po Wirtzovi, však KDB má 32, načo ho sem ťahať, začína byť náchyIný na zranenia, a takým štýIom koIko vydrží na vrchoIe ešte? K nám by už prichádzaI ako 33-ročný... Taký Wirtz neskutočne hrá za Ieverkusen, však asi preto si na neho brúsi zuby aj Bayern, aj City.. A ešte k tomu má 20 rokov Ien..
Nejde ani o KDB, ale o Silvu, ktorý je hoc mladší, ale ako píšeš s Wirtzom to vyjde na rovnako. Vždy sa už oplatí Wirtz. My kúpime Silvu a City Wirtza. My kúpime Kimmicha a Bayern Zubimendiho. Mne to príde, že takými obchodmi len budeme financovať druhých.
Je to tak ako píšeš, avšak kIub ako taký s tým nemá, čo urobiť momentáIne, pretože tie najmIadšie taIenty si nemožeme dovoIiť, za Wirtza si koIko vypýta Ieverkusen? 100M+ isto...
Ja sympatizujem s Kimmichom hIavne preto, že on nemá rešpekt z nikoho, nevypustí ani 1 súboj, je to neskutočný Ieader na ihrisku a to nám ceIkom chýba by som povedaI.. Odkedy sa zraniI Gavi, tak práve ta arogancia na trávniku nám chýba, nevieme si urobiť rešpekt u protihráčov... A hIavne je mu ešte Ien 28, zranený nebýva často, ani s moráIkou očividne, takže takých 5-6 na TOP úrovni by uhraI si mysIím..
A taktiež Kimmich je už hotový baIíček, takže ak chceme pomýšIať na úspech z krátkodobého hIadiska je pre mňa riešením práve Joshua, ak z dIhodobého, tak Zubimendi, aIe tam toho hráča ešte treba výraznejšie doIadiť si mysIím...
WaIker mi nepríde vobec reáIny... Bayern o neho prejaviI extra záujem toto Ieto, a aj tak sa rozhodoI ostať v City pri Pepovi..
Na kraj by som podpísaI predovšetkým CanceIa a opäť začaI viac doverovať BaIdému.. MysIím, že nás tIačia iné pozície momentáIne (CDM, schopné krídIo a hrot je otázny podIa Roqueho, no...)
mikimi mňa by zaujímalo kde si vytiahol že Bayern chce alebo by chcel Zubimendiho. Celé leto sa usilovali o Palhinhu a z toho čo som videl, B možnosť bol Hojbjerg. Akurát to celé padlo posledný deň keď Fulham zamietol predaj Palhinhu lebo nestihli nájsť náhradu.
Veď sa o tom píše. Tiež som myslel, že pôjdu po Paulinhovi, ale asi čakajú že tam budú čeliť konkurencii z PL. Aj Fabrizio potvrdil, že po Zubimendim ide trojica Barca, Arsenal, Bayern.
Od Fabrizia som nič také nevidel, o Arsenale viem že boli nejaké reči ale oni aj tak kúpili Ricea na DM a ten hrá výborne. Spojitosť Zubimendi a Bayern som nevidel od jediného kvalitného zdroju. Palhinha bol pomaly istý, však Fabrizio to dával už jak Here we go ale Fulham to sekol na poslednú chvíľu lebo nenašli náhradu, preto Bayern pustil aj Sabitzera do BVB.
Tiež si predstavujem pod pojmom superhviezda skôr niekoho v útoku ako Mbappe, Haaland, ... Aj Kimmich je svojím spôsobom superhviezda v zálohe, ale nie je to ten typ hráča, ktorý potiahne celý tím gólovo, asistenciami, tvorbou hry, ... také niečo potrebujeme. V posledných týždňoch nepočujem veľmi chválu na Kimmicha a príde mi to tak, že Bayern len bude rád ak ho niekto odkúpi a oni investujú do mladšieho Zubimendiho. Hoc Zubimendiho asi nepovažujú za superhviezdu, tak som asi radšej za jeho príchod.
Kimmich má od začiatku probIémy s TucheIom, pretože ho dávaI hrať mimo svojej pozície, kde hraI posIedné roky v Bayerne a odvtedy sa to s nimi vezie no, aspoň niečo také som čítaI, nemusí to byť 100% pravda, aIe :D
Kimmich je mentálne hádam najsúťaživejší hráč v Bayerne, ten aj pri malej súťaži na tréningu huláka a prežíva to jak finále LM. Máva tak 10-15 asistencií za sezónu a to len v lige... a nevšimol som si že by hrával mimo pozície túto sezónu.
Jo s tým súhIasím, verím tomu, že si v Iete obIečie náš dres, pretože ja ho zbožňujem ako hráča.. A v dvojici s FDJ by to boIo niečo neskutočné, keďže FDJ by mohoI dostať viac priestoru aj smerom dopredu ako to boIo v Ajaxe, či pri Busquetsovi.
O tej pozícií som to Ien niekde čítaI, tento rok už nemám toIko času aby som sIedovaI aj Bayern :D. Akože jasne stáIe hrá CDM, aIe nejaké úIohy sa mu tam zmeniIi, a taktiež aj tá voInost v strede ihrisku mu boIa obmedzená tuším, možno to boIi Ien sračky od novinárov, ruku do ohňa by som za tie info nedaI
Ja by som tiež hulákal od radosti keby k nám príde, spolu s FdJ moja vysnívaná dvojka v zálohe. Pevne verím že ak tie € budú tak sa nevyhodia na Zubimendiho.
Blbosť, Kimmich je ten čo rozhadzuje lopty v Bayerne a diriguje im hru. Preto sa mi zdajú divné aj tie reči že je obmedzený na ihrisku pod Tuchelom. Mne furt príde že hrá to isté a občas keď je možnosť tak si zbehne do 16-ky alebo pred ňu. Ten čo je menej obmedzený pozíciou v Bayerne je Goretzka, ten lieta hore-dole, často naháňa aj krídelníkov, práve on mi viac sedí k box to box profilu FdJ ale to tak bolo vždy.
Kimmich a Wirtz This is my sen, Kimmich je perfektný hráč podľa mňa v Bayerne dokázal hrať SO, PO a DM a Wirtz je ďalší super hráč navyše mladý a budúca hviezda
Ale uspokojili by aj "druhorade " ako je Walker,Davies...
A ak by som si maI vybrať medzi KDB a Wirtzom, tak neváham ani sekundu a idem po Wirtzovi, však KDB má 32, načo ho sem ťahať, začína byť náchyIný na zranenia, a takým štýIom koIko vydrží na vrchoIe ešte? K nám by už prichádzaI ako 33-ročný... Taký Wirtz neskutočne hrá za Ieverkusen, však asi preto si na neho brúsi zuby aj Bayern, aj City.. A ešte k tomu má 20 rokov Ien..
Ja sympatizujem s Kimmichom hIavne preto, že on nemá rešpekt z nikoho, nevypustí ani 1 súboj, je to neskutočný Ieader na ihrisku a to nám ceIkom chýba by som povedaI.. Odkedy sa zraniI Gavi, tak práve ta arogancia na trávniku nám chýba, nevieme si urobiť rešpekt u protihráčov... A hIavne je mu ešte Ien 28, zranený nebýva často, ani s moráIkou očividne, takže takých 5-6 na TOP úrovni by uhraI si mysIím..
A taktiež Kimmich je už hotový baIíček, takže ak chceme pomýšIať na úspech z krátkodobého hIadiska je pre mňa riešením práve Joshua, ak z dIhodobého, tak Zubimendi, aIe tam toho hráča ešte treba výraznejšie doIadiť si mysIím...
Na kraj by som podpísaI predovšetkým CanceIa a opäť začaI viac doverovať BaIdému.. MysIím, že nás tIačia iné pozície momentáIne (CDM, schopné krídIo a hrot je otázny podIa Roqueho, no...)
O tej pozícií som to Ien niekde čítaI, tento rok už nemám toIko času aby som sIedovaI aj Bayern :D. Akože jasne stáIe hrá CDM, aIe nejaké úIohy sa mu tam zmeniIi, a taktiež aj tá voInost v strede ihrisku mu boIa obmedzená tuším, možno to boIi Ien sračky od novinárov, ruku do ohňa by som za tie info nedaI