Teraz väčšina z nás na Lewu nadávame. Ale práve bez lewu by sme tento rok nehrali ani LM vlanj by sme nemali titul. A keď u nás podpísal tak sa týmto sa nejak pocitalo ze pojde dole výkonnostne. Forma je slabá ale to celého tímu. Stale sme v hre o trofeje. Tak sa neopúštajme a fandime
Ale letos v Lize mistrů má 1 gól za za 375 minut. Navíc proti Antverpám při demolici 5:0, takže to nebyl ani důležitý gól. Jedno utkání vynechal kvůli zranění (výhra nad Shakhtarem) a jinak zasáhl do všech utkání a nepřipsal si žádný gól a kolikrát tam spíše překážel.
No jo ale je to proces. Bohužial už nie sme barca ako dakedy keď sme tu mali svetovú špičku futbalu. Aj ked sme prehravali 2:0 vedeli sme že sa otočí. Ale celkom sa mi to páči toto nové "budovanie" tímu. Je to ako futbal manažér lvl hardcore. Páči sa mi to pozeráme na každé euro kam ho investovať. Nemáme šejka ktorý by tam našúpal miliardu euro a to sa mi páči.
ja len k dodymu, každý gól je dôležitý, aj ten lewyho proti antwerpam, každá rozhodujúca chvíľa je dôležitá, do každého zápasu by mal ísť veľkoklub ako do finále, ale kým nenaberú niektorí hráči sebavedomie, tak to pôjde dolu vodou.
tie psychické problémy trápia viacerých.
tie psychické problémy trápia viacerých.