Takže měl říct slovo “Odstoupit” a odejít mimo dotazy? Nebo Vám tu dítě píše za Vás? Stále čekám, jak měl podle Vás vyvodit zodpovědnost v rámci pozápasové tiskovky.
Je to dobré, že to takto vníma, že treba hrať fyzicky náročne, lebo v modernom futbale sa inak ako behavo a tímovo vyhrávať nedá. Technická dokonalosť je už len samozrejmosť. Robí to tak Bayern, City, Liverpool, Arsenal, Inter a tieto tímy sú momentálne najlepšie.
Hrajú jak keby nedostali 3 mesiace výplatu. Prisahám vôbec by som sa nečudoval keby sa tu objaví že neplatíme hráčov poriadne. Toto neexistuje aby hráči nemali záujem makať lebo moc tomu nechcem veriť že sa otočili Xavimu chrbtom.
Tak vieš nie vždy stačí aby útočník mal super defenzívu a celkom slušný pressing. Musí začať viac makať na zakončení. povedal by som že Raphinha je ten posledný na koho by som ukazoval prstom že sa nedarí. Jeden z mála čo si to aspoň odbehá. A dosť často je to práve on ktorý prihrá na dôležitý gól. Ale stále málo na Barcu keď chceme ozaj bojovať už konečne o ligu majstrov. Bude to dlhá cesta ešte.
Myslím že tu minulou sezonu si pamatuje trochu jinak, furt to byla bída soupeři v lize hráli hrozně,vyhrávali jsme o jeden gól, a liga mistrů a Evropská liga byly toho zrcadlem.Nic se nezměnilo od loňska.
Zmenilo, zhorsili sme sa v defenzive ako celku a preto dostavame viac golov a to nas stoji body. Tak ako povedal Xavi, nemame najlepsich hracov tak mozme vyhravat iba ako tim a ten je aktualne horsi ako sme mali minuly rok.
Môže byť, že sme mali lepšiu obranu, ale viem, že neraz som si po zápase hovoril, že nám to vychytal Stegen alebo kolko šancí súper nepremenil. Tá defenzíva nebola taká skalopevná ako sa podľa štatistík môže zdať. Možno proste len už nemáme toľko šťastia ako pred rokom a začalo sa nakláňať na stranu súperov.
Minulu sezonu si proti nam timy v lige zvykli vypracovat tak 2 sance na zapas, pritom sme ich cely zapas tlacili na ich polke a nutili branit aj utocnikov. Tie sance navyse casto vznikali po dlhych aj 50m protiutokoch v sprinte, takze utocnici uz tak unaveni z branenia neboli klinicky. Teraz je nas pressing doslova deravy, nedari sa nam kontrolovat hru ani unavit supera, ktori si vytvara sance daleko jednoduchsie ako minulu sezonu.
O tom, ze by sa "nic nezmenilo od minuleho roka" snad netreba diskutovat 😀 sme o triedu slabsi minimalne, je to vidiet na prejave, vysledkoch a vsetkych relevantnych statistik. A co sa tyka LM s Bayernom sme si zasluzili vyhrat, s Interom sme odohrali 2 remizove zapasy. Miesto 5 bodov sme ziskali len 1, taky je futbal. Mali sme dost bad lucku a este nas kazdy zapas zarezal rozhodca. Navyse treba pripomenut, ze Bayern aj Inter sli v sutazi daleko a bez pochyb patrili k najlepsim timom minulej sezony. Nie ako Porto ci Sachtar.
Nemáme kvalitní tým ? Takže ty Xaviho nákupy jsou vlastně na Nic, když snimi nedokážeme rozdrtit poslední tým v lize,máme co dělat s týmy rozpočtem Slavie, máme problém s Anwerpama atd ? O stylu hry ani nemluvím.
To co vidime je vysledkom frustracie z toho, ze sa nam nedari naplnat náš herny plan. Odchod Busquetsa bol brutalnou stratou, presne ako som pred sezonou ocakaval.
Herni projev zalezi kedy. Ked sme mali zdravych hracov hrali sme dobry futbal. Akonahle doslo k zraneniam slo to dole vodou. Teraz hrame prd aj ked mame na ihrisku 11 kvalitnych futbalistov.
Diť to byla tragédie už si na to stěžujeme skoro tři roky,hráli jsme hrozně, těžší soupeř nás vyklep,ukázal nám realitu, pak jsme porazili někoho slabého z naší ligy a zas jsme si mysleli jak jsme nejlepší,nepamatuju si na který dva zápasy po sobě by se dalo koukat.A Busi se odusud vyhazoval protože nestačil rychlým hráčům.Kdy konkrétně jsme hráli pěkný fotbal ?
Busi stihal, vy ste nechapali na co sa pozerate (mimochodom to ze nestiha sa tu rovnako pisalo uz aj v roku 2013). To ako sa "nestiha" mozete sledovat tuto sezonu.
Ak si zoberieme cisto minulu sezonu a zapasy so silnymi supermi Bayern sme prevysili prakticky o triedu, napriek tomu to bol na sance zapas blbec a prehrali sme 0:2. Real sme porazili minulu sezonu 3x, z toho 2x po vybornych vykonoch raz 4:0 druhy raz 2:1. Atletico sme porazili 2x, raz po vybornom vykone aj ked opat kvoli efektivite len 1:0, len druhy polcas sme kludne mohli dat 5 golov. Potom mozeme kludne spominat dalsie "agresivne" timy, ktore nam robia aktualne obrovske problemy, ako R. Sociedad, ktory sme porazili v kazdom zapase aj v pohari po dobrom futbale, Bilbao tiez 2x s toho raz 4:0. Minulu sezonu nas v plnej zostave bez zraneni herne neprevysil ziaden tim.
Busi 2013 stíhal, MLS sleduju rád už asi 5 let ale není to ukázka moc kvality,to že si nahráváme neznamená převýšení,jim stačí dávat góly,no a kolik španělských týmu loni hrálo v Evropě? To že jsme skončili v evropský lize dva roky po sobě mluví samo o sobě, plus kdo nás vyřadil i zní.
City a Bayern maju siroky kader, mozu si rotovat kolko chcu a nemaju problemy so zraneniami. My sme minulu sezonu mali furt problemy so zraneniami a na lavicke slabych hracov. Tuto sezonu vdaka nefunkcnej zalohe nemame ani bez zraneni dostatocnu kvalitu.
Ja neviem čo sa s našou obranou deje. V minulej sezóne sme udržali čisté konto v nespočetne mnohých zápasoch a teraz....!!! Obrana deravá ako ementál a mám dojem, že aj neprítomnosť Stegena v bráne nám nedodáva psychickú podporu. Pri terajšej katastrofálnej forme by nám minimálne jeden gól dala aj Kokšov Bakša (okres Košice okolie, ktorá hrá VI. ligu Košicko-gemerská skupina VsFZ)!!! 🤣🤣🤣
Už len to, že bol Roberto najlepším hráčom na ihrisku o mnohom svedčí. A ešte ma zaujal Xaviho výrok o dobrej organizacii našej obrany. Neviem, či len intenzita a viac behania nám bude stačiť. Tento tím pod Xavim mi príde takticky, ale aj mentalne nevyspelý. Fakt som zvedavý ako toto celé dopadne.
chyby sa začínajú pri zlom spracovaní lopty -- lewa, raphinha (únik, pri ktorom si spracovával loptu kolenom, a skrachoval), ale včera, žiaľ, aj araujo
Ahoj
Ak si zoberieme cisto minulu sezonu a zapasy so silnymi supermi Bayern sme prevysili prakticky o triedu, napriek tomu to bol na sance zapas blbec a prehrali sme 0:2. Real sme porazili minulu sezonu 3x, z toho 2x po vybornych vykonoch raz 4:0 druhy raz 2:1. Atletico sme porazili 2x, raz po vybornom vykone aj ked opat kvoli efektivite len 1:0, len druhy polcas sme kludne mohli dat 5 golov. Potom mozeme kludne spominat dalsie "agresivne" timy, ktore nam robia aktualne obrovske problemy, ako R. Sociedad, ktory sme porazili v kazdom zapase aj v pohari po dobrom futbale, Bilbao tiez 2x s toho raz 4:0. Minulu sezonu nas v plnej zostave bez zraneni herne neprevysil ziaden tim.