Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
jirkam Premium
2023-12-21 08:25:44
Ale žádné vyvozovani odpovědnosti
2023-12-21 08:44:52
Je to dobré, že to takto vníma, že treba hrať fyzicky náročne, lebo v modernom futbale sa inak ako behavo a tímovo vyhrávať nedá. Technická dokonalosť je už len samozrejmosť. Robí to tak Bayern, City, Liverpool, Arsenal, Inter a tieto tímy sú momentálne najlepšie.
2023-12-21 09:07:57
No dobre, ale co je pricinou bezduchych vykonov ? Absencia zapalu pre hru predsa nie je otazka poslednych dni ale zial rokov.
Pravdo Premium
2023-12-21 09:13:05
Hold uz nemame busquetsa. Priznam sa ze aj ja dom na neho nadaval ale teraz uz chapem preco je nenahraditelny. Dokonca aj kessie nam chyba. 😒
2023-12-21 10:27:34
Myslím že tu minulou sezonu si pamatuje trochu jinak, furt to byla bída soupeři v lize hráli hrozně,vyhrávali jsme o jeden gól, a liga mistrů a Evropská liga byly toho zrcadlem.Nic se nezměnilo od loňska.
2023-12-21 12:27:50
Ja neviem čo sa s našou obranou deje. V minulej sezóne sme udržali čisté konto v nespočetne mnohých zápasoch a teraz....!!! Obrana deravá ako ementál a mám dojem, že aj neprítomnosť Stegena v bráne nám nedodáva psychickú podporu. Pri terajšej katastrofálnej forme by nám minimálne jeden gól dala aj Kokšov Bakša (okres Košice okolie, ktorá hrá VI. ligu Košicko-gemerská skupina VsFZ)!!! 🤣🤣🤣
Goldmund Premium
2023-12-21 14:32:19
Už len to, že bol Roberto najlepším hráčom na ihrisku o mnohom svedčí. A ešte ma zaujal Xaviho výrok o dobrej organizacii našej obrany. Neviem, či len intenzita a viac behania nám bude stačiť. Tento tím pod Xavim mi príde takticky, ale aj mentalne nevyspelý. Fakt som zvedavý ako toto celé dopadne.