Toto sú bohužiaľ Felixove vlastnosti, pre ktoré nemohol zostať v Atléticu. Simeone mu to netoleroval a bude zaujímavé sledovať reakciu Barcelony. Joao je stále rozmaznaný chlapček, čo je škoda, lebo talentu má na rozdávanie
Rojiblanco nemudruj, ake su Felixove "vlastnosti", ci je "rozmaznany" sa nedozvieme ani ja ani ty zo ziadneho prelozeneho clanku z novin. Po druhe nevidel som este hraca radovat sa, ze ho v priebehu zapasu vystriedali. Ak bol Felix nasrany tak to bola prirodzena reakcia, dolezitejsie je, ci bude hrat v dalsom zapase lepsie. Keby sme mali kvalitnejsiu lavicku a neobmedzeny pocet striedani tak v polcase Xavi vystrieda min. polovicu timu.
Otázkou je čoho sa jeho hnev týkal. Ak bol nahnevaný na seba lebo sa chcel v druhej polovici zlepšiť a na trénera lebo mu nedal šancu "vypľuť dušu" na ihrisku tak je to ten správny hnev si myslím.
Tri roky som ho sledoval v Atléticu trucovať namiesto toho, že by zamakal. Je známe, že po prehrách radšej než tréningu dáva prednosť účasťam na rôznych večierkoch. Očakával som len, že to robí, pretože nechce hrať v Atléticu. Začína sa ale ukazovať, že to je súčasť jeho osobnosti
Ani sa mu nečudujem, nie je blby aby nevidel to čo vidia všetci okrem Xaviho, že Lewandowski nehrá vôbec nič už pár mesiacov a nikdy ho nedá dole. Pre mňa osobne je určite Felix platnejší ako Lewandowski už len pre väčší pohyb a častokrát aj chut niečo zmeniť v zápase
Tak včera FéIix v prvom poIčase okrem xy stratených Iôpt a tej istej kIučky, ktorú skúša dookoIa neukázaI absoIútne nič, Iewa boI isto pIatnejším hráčom ako on, vo všeobecnosti máš pravdu, uznávam...
Je jasné, že Lewa má nejaké zvláštne postavenie v týme, neverím tomu, že ho tam Xavi necháva aj pri tých mizerných výkonoch dobrovoľne hrať. Pripadá mi to, akoby mal zakázané ho striedať, kľudne môže byť, že má Lewa nejakú klauzulu v zmluve, ktorá mu garantuje minúty na trávniku.
"Xavi Hernandez si totiž na pozápasovej konferencii pripísal zásluhy za obrat Barcelony." --> Tak toto ma dojalo. Zeby si Xavi myslel, ze je elitny trener? Nebudem radsej komentovat.
Ale súhlasím s tým, že takto mal ísť po polčase dole aj Lewy už niekoľko krát....