Všetci sa boja. Neapol ma narozdiel od nich guľe. Tí čo súhlasili so Superligou v 2021 a boli medzi tými 12 čo to začali, vtedy ukázali pravú tvar a to čo skutočne chcú. Proste nedáva zmysel, prečo nesúhlasiť ešte s vylepšeným formátom, keď súhlasili ešte s tým starým v 2021. Proste sa boja. Anglické tímy sa okrem strachu z vlastných fanúšikov, ktorý Superlige očividne nechápu ani po vyše 2 rokoch, boja aj tých čo riadia PL. Tí čo riadia PL robia to isté čo FIFA a UEFA a zámerne zabraňujú tým klubom uvažovať nad Superligou. Čo sa do toho čo ma pchať liga. Ani Tebas na nás nemôže hoc by tiež chcel. Proste nezmysel. Bojujme naďalej!
V PL je 6 velkoklubů z 20 týmů. Který mimochodem tenhle rok v Lize Mistrů docela pohořeli. Objektivně to je nejkvalitnější soutěž ale říkat že je to superliga je přehnaný.
a prečo si myslíš že Superliga je správna a nebude to tam iné doteraz? Lebo Barca je jeden zo zakladajúcich klubov? V PL sú proti tomu fans, v BL sú proti tomu fans plus veľké množstvo z iných líg. Či všetci sú hlúpi len my sme lietadlá alebo ako?
Btw tí čo s tým súhlasili v 2021 ukázali dostatočne čo chcú a to sú vyššie príjmy, nič iné. LP, Arsenal a hlavne MU sú pre majiteľov biznis na zárobok, o tom im šlo, nie o športovú stránku.
Dobre poznám názory a argumenty s ktorými chodili tí "fans", samé keby a konšpiračné teórie ako im to zničí PL, ... Superliga sa otvorila je tam postup/zostup a aj tak im to nestačí. Vždy si nájdu niečo, ale len z princípu už lebo už cítia averziu k Superlige.
rambla - a prečo by nemohol? Ak má na to gule a take financie . V čom je rozdiel oproti tomu keď si kupujú klub a robia si s ním čo chcú?to už neni bussines?je .. tak isto v MMA mas rôzne organizácie a aj inde. Nemôže ti niekto zakázať urobiť firmu a konkurovať iným pokial splnas podmienky-to je sloboda trhu.
Osobne sa mi nepaci ani keď do klubu lejú peniaze Arabské krajiny či Oligarchovia,ked už ale toto začalo nedá sa to zastaviť a tým pádom sa im nedá konkurovať ak nebudeš zarábať adekvátne na to ,aby si im vedel konkurovať. To že v UEFA,FIFA miznú peniaze ktoré vlastne zarobia kluby ale nedostanú ich je problém.
lenže práve to, čo píšeš o araboch, hrozí -- tým tečú peniaze zo zeme a môžu si vymyslieť sedemsto nových súťaží, hoci futbal by najradšej hrali v burkách a opleckách na hlave -- obyčajne ten, kto má rozum, a mohol by vymyslieť novú súčať, nemá peniaze -- múdri ich nemávajú, len vyšťanci
Osobne sa mi nepaci ani keď do klubu lejú peniaze Arabské krajiny či Oligarchovia,ked už ale toto začalo nedá sa to zastaviť a tým pádom sa im nedá konkurovať ak nebudeš zarábať adekvátne na to ,aby si im vedel konkurovať. To že v UEFA,FIFA miznú peniaze ktoré vlastne zarobia kluby ale nedostanú ich je problém.