No, myslím si, že ešte zľavia, toto bol len nástrel. Navyše si určite rozmyslia, či ho budú nasilu držať v klube a bude mu padať cena, pokým mu nevyprší zmluva, alebo ho dajú aj lacnejšie.
Zmluvu má do 2027 a myslím že za tú cenu bude záujemcov dosť. Ak by nechcel prestup nikam len k nám a my nemáme peniaze posadia ho na lavičku a 2 krát si rozmyslí či chce ísť aj niekam inam.
Áno ta cena je rozumná, ale skade tých 30 mega naškriabeme? Vieme ako sme na tom finančne a ešte nám hrozí vylúčenie na niekoľko rokov z LM z dôvodu opakovaného porušenia finančného FP. Mi nemáme financie ani len na Cancela nie to ešte na ďalších hráčov o ktorých sa na fóre stále píše!!!!
FCBarceloma - Keď nás chcú vylúčiť z LM za FP kámo , tak nech vylúčia kluby hlavne z PL, Serie A a Ligue1 . Tam sa robia machinácie už veľmi veľa rokov a nikto im nič nevyčíta.
-pozriet sa nato z opacneho uhla. Dajme jedneho-dvoch hracov do teamu,ktory nieze budu poberat plat,ale zaplatia zato,ze budu sezonu s A teamom trenovat a garantujeme im napr 100min za sezonu.
Cena 20mil eur. Mozno ma nejaky sejk synovca,ktory hrava niekde futbal a sniva o tom.
Rok ho strpime na TJ (bude len behat kolecka :) a potom sa rozlucime).
Priniesol by znizenie miezd a este nejake eura do pokladnice. Nic by sme nepredali,ziadne prava,TV atd. Len by sme mali jedno poleno v teame a uprimne si povedzme,ze aj mame a este im platime.
Dve miesta z kadra by boli 40-50mega rocne,kym by sme to potrebovali. A mozno ak by bolo take miesto len jedno a nejaka aukcia,cumeli by sme,kolko by boli ochotni zaplatit .
-pozriet sa nato z opacneho uhla. Dajme jedneho-dvoch hracov do teamu,ktory nieze budu poberat plat,ale zaplatia zato,ze budu sezonu s A teamom trenovat a garantujeme im napr 100min za sezonu.
Cena 20mil eur. Mozno ma nejaky sejk synovca,ktory hrava niekde futbal a sniva o tom.
Rok ho strpime na TJ (bude len behat kolecka :) a potom sa rozlucime).
Priniesol by znizenie miezd a este nejake eura do pokladnice. Nic by sme nepredali,ziadne prava,TV atd. Len by sme mali jedno poleno v teame a uprimne si povedzme,ze aj mame a este im platime.
Dve miesta z kadra by boli 40-50mega rocne,kym by sme to potrebovali. A mozno ak by bolo take miesto len jedno a nejaka aukcia,cumeli by sme,kolko by boli ochotni zaplatit .