Mbappe ma čísla, dribling, techniku, rýchlosť, na ihrisku robi rozdiel, je disciplinovany a sustredi sa na futbal, prakticky nebyva zraneny a marketing ani nehovorím... má všetko co sa tyka ofenzívy a hráč co ma všetko aj niečo stojí...
V nás prospech môže hrať to, že sme Barcelona a mame potenciál, a dobre vie ze ten úspech príde ci už v klube alebo aj pre neho že ma šancu vyhrať zlatú loptu...
Kde si nabral ze nema rad Barcelonu?, keby je taky strasny fanusik Realu ako sa hovori stale tak by tam bol uz davno. Nema v Reale ani poziciu ak neposadia Viniciusa.
Staci sa zbavit napr Lewandowskeho s Fatim a uvolni sa plat pre Mbappeho. Mbappe spolu s DMkom musia byt priorita na leto a nie alternativa ako sa pise v clanku.
Presne tak, peniaze sú obrovské ale nie nereálne... Barcelona takúto megahviezdu proste potrebuje a vyplatila by sa im minimlane! 2-nasobne viac ako taký Lewa...
Jeho idealna pozicia je LW, na hrote hral za celu karieru jednu jedinu sezonu (tu v ktorej prisiel Messi) a vobec to nefungovalo. RW tiez nieje pre neho idealna lebo tam nevyuzije svoju pravacku.
Len doplnim ze aj taky Modric alebo Isco boli fanusici Barcelony a aj tak skoncili v Reale lebo u nas bola obrovska konkurencia v zalohe v tom case, Mbaope moze byt rovnaky pripad.
A pre doplnenie, pre Real nie je vôbec tak dôležitý jeho príchod ako pre nás, a len tak zbežne keď porozmýšľam tak to platí aj pre ostatné velkokluby...
Pri možnosti zabiť sa Lewu, Raphinhu a Fatiho, plus by musela byť aspoň výhra v lige a nejaké semifinále v LM, nemuselo by to byť úplne nereálne. Myslím si, že aj samotný Mbappé si je vedomý, že v Barcelone by bol jednoznačne najväčšia hviezda, čo je ego potrebuje, zatiaľ čo v Reale by o tento titul musel súperiť s Bellinghamom. Ale sú to len špekulácie. V každom prípade, keby dal prednosť Barce pred Realom, prijal by ponuku a dostal by podiel v klube, mohol by som sa vysmiať všetkým fanúšikom Realu a to by bola najväčšia odmena.
Mbappe túto sezónu hráva aj hrot/podhrot a má 18 góIov v Iige, takže by som povedaI, že miesto v ReaIe určite má, ak sa pozrie na projekt, ktorý mu može priniesť Iigu majstrov, tak určite by si vybraI ReaI (záIoha, útok je neskutočná), my žiadame každého o znižovanie pIatu, takže ani zďaIeka sa nemožeme pIatovo vyrovnať sume, ktorú dostáva od PSG, ReaI pravdepodobne hej, podpisový bonus mu dáme aký? :D Magnetku?
Stačí sa zbaviť niekoho, strašne jednoducho si to predstavujete :D
Väčšiu šancu dávam tomu, že Vittek podpíše s BarceIonou ako tomu, že sem príde Mbappe...
Nehra hrot netrep. Sledujem ich kazdy zapas. Kolo Muani a Ramos hraju podla teba co. Mbappe hra presne to co mu vyhovuje. Golove lave kridlo co si zbieha za obranu, uvolnuje sa smerom do stredu a ide si za golom. Aj v repre hrava v strede Giroud.
Mozno nevyrovname ponuku od PSG ale ak tam uz byt nechce pristupil by aj o nieco mensi plat. Lewandowskeho + Fatiho plat je stale obrovsky a bol by najlepsie plateni hrac v time (aj pred de Jongom ktory ma stale plat z cias Barta). V Realu mu zas az tak o moc viac nedaju. Nejaky podpisovy bonus neverim ze by sa pri predajoch nenaskrabal.
Áno, a keď sedí Ramos a KoIo? Tak BarcoIa hráva zIava a Dembouš vpravo, a píšem AJ, netvrdím, že hráva Ien hrot/podhrot. O repre som nepovedaI ani poI sIova, ja som Ien poznamenaI, že dokáže zahrať vkIude aj hrot.. A hIavne ReaI ho už dIhodobo chce, v tom čase už maIi Viniho a už hraI na tej úrovni ako teraz, takže isto to majú premysIené ako ich dvoch zmestiť do 11tky.
Preboha, však ceIý čas sa tvrdí, že ReaI má záujem ho podpísať zadarmo, už x rokov s tým, že sumu, ktorú ušetria na podpise zadarmo, tak časť z nej dostane ako podpisový bonus, avšak PSG ich stáIe pretIačiIo, Ien dokedy?
Nemáme na podpis hráča, ktorý stoji 25M, avšak bude na pIat+podpisový bonus pre Mbappeho, jasné, niektorí argumentujete s tým, že sa zbavíme Ansuho a ako sa pýtam? To bude podobný scenár ako s Umtitim, či IengIetom, ktorých si niekto zoberie max na hosťovanie a my ešte budeme pIatiť nejakých 75% pIatu, však výkonnostne je na tom biedne, býva nonstop zranený, kto ho podpíše preboha :D
A ešte by som dodaI, že niektorí si mysIíte, že na trhu sme Ien my a ReaI, avšak kde máte napísané, že do bitky o neho sa nezapojí KIopp? Istý čas ho Liverpool sIedovaI pokiaI si pamätám a KIopp je jeho fanúšik. A xy ďaIších teamov, ktoré nás určite dokážu prepIatiť vo všetkom.
Ved my tiež nehovoríme ze príde, ale šance sú väčšie ako 0% čo tu prezentujete niektorí 😄 , vyzerá to tak ze vo vedení sa poučili a rozhadzovat peniaze nebudú na hráčov čo sú tej sumy neni hodní...
No ja myslim, ze cely ten clanok je zbytocny rocnako sj vsetky podobne uvahy su uplne jalove. Musel by mat v sebe opiatovy dychanek ak by taketo nieco pidpisal
No kolko uz je len takych zapasov kde nehra Kolo alebo Ramos. Este aj na zaciatku ked tam ti dvaja neboli tak hral v strede Asensio ako false9. To ze tam improvizovane sem tam nastupi nic neznamena.
Dobre tak Fatiho sa nezbavime, stale tam je Torres ktory ma len o par mega mensi plat ako Fati.
Ano aktualne teraz v januari nemame na Echeverriho 20M lebo nebudeme kvoli neoverenemu 17 rocnemu Argentincovi predavat hracov kvoli nemu. Ale na najlepsieho hraca sveta bez zmluvy by sa nasli moznosti.
Liverpool ho moze chciet, ale Barca ma vacsiu prestiz ako Liverpool. Aj Salah sa par rokov dozadu vyjadril ze by chcel hrat za Barcu alebo Real.
Mbappe si dobre rozmysli kde mu to bude futbalovo najlepsie pasovat a neprestupi niekde kde bude mimo pozicie len preto ze je to Real. Ak nebude hrat to co hra doteraz tak nevyuzije svoj potencial naplno.
Stačí se podívat jak hraje proti reálu, jak komunikuje s jejich hráči atd,proti nám hrál agresivně 100% si to užíval, jak kdyby náma pohrdal, a mbappeho vstupní náklady budou tak 200milionu,takže nevím nevím,Lewa nám jen loni vystřílel titul.A mbappe nevypadá jako hráč do našeho nahrávacího fotbalu na místě.
Ten kluk je hrozně arogantní ,zarytý fanoušek Ronalda, museli z něj udělat skoro prezidenta klubu,1sto milionový bonus za podpis.Real mu chce dát to samý za podpis a mi tu diskutujeme o jeho 50 milionovém platu? Že tenhle člověk slevý ? To když nebude místo v reálu tak radši půjde do United nebo chealse
Chalani, vy tu doslova snívate. Ide mu o love ako úplne každému. Do ktorého klubu pôjde? Do toho, kde byde môcť vyhrať najviac trofejí a kde dostane najväčší plat a podpisovy bonus. Nemá jediný dôvod vybrať si Barcelonu aktuálne. Však sa pozrite o článok nižšie ako sa ide riešiť lewov plat.
Ako bolo písaná vyššie. Len vstupné náklady budú extrémne. Real mu sľúbil velly podpisové bonus,peniaze pre agenta a vysoký plat. Toto nestihne rozpočet ani ak predáte Lewu,Fatiho a Rafinu. Plat to asi pokrije a tovjectak všetko. Bez vstupu finančnej skupiny to je asi nereálne.
Byl by hřích to alespoň nezkusit. Jeho příchod by udělal strašně moc. Celý vedení udělá maximum pro to aby jsme ho přivedli a já tomu naprosto rozumím. Zároveň by to byla obrovská prohra Reálu. Musíme doufat, nic jiného nám stejně nezbývá.
Páči sa mi ako tento článok prichádza pár hodín po tom ako boli všade články že nemáme 25 mil. na Echeverriho..... "ALE ALE ALE... MBAPPE BY BOL ZADARMO" .... áno ale aby sme naškrabali na podpisový bonus a jeho "hodinovú mzdu" museli by sme predať zrekonštruovaný Nou Camp...
Taketo vtipky. On jeho novy klub krasne podoji s Barca nema dostatok mlieka ani omylom. Niet penazi na Onanu ci Echeverriho, ale v clanku sa pise o Mbappem ako moznosti. No a pri moznosti ostane. Jediny mozny scenar, ako by tu mohol skoncit je ten, ze Barcu kupi daky arab a naleje do nej miliardy.
Mokrý sen po Vianociach??
Akože vážne?? Ti nieje priestor v FFP pomaly ani na hráčov z B-cka, ale na Mbapeho plat sa skulinka nájde???
Prestaňte preháňať a vráťme sa nohami na zem. Ale vážne
Tých zopar čo verí v to že Mbappe môže do Barci …takze
1. Verejne vyhlasoval ze je od mala fanúšikom Realu a vyhlasuje už niekoľko rokov.
2. Pri tom na ake peniaze ho naučili v PSG tak ozaj myslite že Barca čo momentalne nemá 30mil na Cancela by si dovolila tuto operáciu?lebo z ďaleka Zdarma neni ,Len bonus za podpis bude tak 100mil plus plat.
3.Myslite že by išiel do klubu čo myslím že prvé 2,3sezony neni favorit na výhru v LM ani lige? On má už 25rokov a potrebuje trofeje,ak nevyhrá trofeje tak ani zlatu loptu a históriu nebude písať ako najväčší .
4.Isiel by do klubu kde je finančný problém a teraz mu hrozí vyradenie z LM?
5.Pojde do Realu či do Anglicka alebo ostane v PSG ,pojde tam kde má najväčšiu šancí písať históriu alebo dostane najväčšie peniaze alebo kde ho ťahá srdce,ani jedno z toho mu Barca momentalne nedá .
Väčšiu šancu by som videl v Haalandovi aj to je malé percento ,jedine že rivalita voči Mbappemu ak by išiel do Realu.
No top 1 favorit asi nie,stačí si pozrieť stávkove či je top 1 favorit . Áno jasne že sa musí počítať s nou a je možné že titul vyhra ,ja hovorim ale o top1 favorit. Keď si pozrieš vyhliadky,káder,to že má Barca dlhy,ci súdne veci,nebude hrat má svojom štadióne atd atd. A v LM dupľom ,osobne si myslím že ho moc nezaujima Liga ale skôr LM. Momentalne Španielska Liga neni tak zaujímavá ani
Skúsim ešte raz? Musí byt kazdym rokom najväčší favorit na výhru či už MS alebo LM alebo aj daná liga . Je Barca top favorit na výhru? Skús pozrieť stavkove a daj to sem. Nič zle som nepovedal a furt tvrdil TOP favorit. Ak tvrdíš že je top favorit tak nebude problém to podložiť kurzom na ich výhru 🤷🏻♂️
To že je jeden z favoritov o tom sa baviť netreba to bude vždy,ale o tom či je najväčším favoritom.
Opýtam sa ta TY byt Mbappe a neni Barca tvoj top klub(čo neni jeho) ,išiel by si v momentálnom stave do Barci keď by si mohol ist všade kde chces? Odpoved asi vieš aj sám
ja sa ti mozem vykaslat na tvoje kurzy a stavkove baletacik. Kurzy nic neznamenaju. Pises tu o tom co bude za 2 a za 3 roky. Mas vestecku gulu? Real nedokaze obhajit titul v lige uz 15 rokov a to o niecom svedci :) K tomu ostatnemu: Taras sprostosti. Kader nemame horsi ako pred rokom a ligu sme vyhrali, to iste plati o dlhoch. Sudne veci? Ake sudne veci nam zabrania v boji o titul? To si tiez vycital s tej vesteckej gule?
co sa tyka mbappeho, je dost otazne ci su prenho najdolezitejsie tituly. Skor to vyzera na peniaze. Tiez nie je pravda ze moze ist kam chce. Je len velmi malo klubov ktore si ho mozu dovolit.
to akym sposobom prisli k tym ,,vitazstvam,, v LM radsej nejdem rozoberat Anko. V poslednych rokoch sa titulmi v lige realu priblizujeme a ja si stojim za tym ze o rok, dva aj tri budeme patrit k favoritom na vyhru.
Eli - keď už chces tárať tak sa píše “Z” vsesteckej gule ,takze gramatika podobná jak tvoje argumenty. Ja ti hovorim o tom kto je favorit na papieroch ,nie že niekto môže a nemusí vyhrať. Skratka vždy bude papierovo silnejšie mužstvo a ak to nedokážeš pochopiť a tvrdohlavo si ideš svoje tak nech sa páči .
To či by si prišiel ak by si nebol fans Barci na to si neodpovedal .
Prepáč ale ist do rizika keď môžem ist kam len chcem za väčšie peniaze a potrebujem trofeje tak urobil by to hlupák. Áno dojde Lewa či Gundo čo už všetko vyhral a má svoj vek.
Hráč potrebuje projekt a čo mu dá Barca momentalne ?Ake projekty? Ake záruky že kúpi hráčov ? Ake záruky že nebude vyradená z LM? Tvoja tvrdohlavosť nemá hraníc . Nemohol dôjsť Messi čo si chcel znížiť plat z Fin.dovodov ale Mbappe čo by mal plat 2x tolko a zobral 100-120mil podpis bonus by došiel? Ozaj daj dole ružové okuliare . Barca ponúkala peniaze za Camavinghu,Gulera,Endricka ,Viniciusa aj Rodryga chcela kúpiť Bernarda Silvu atd a nedokázala to financovať ,ale dokáže financovať Mbappeho čo bude asi najlepšie plat.hrac na svete po prestupe? Fakt?
Ku všetkej ucte ako som už povedal Barca je pre mna jeden z 3 najväčších klubov histórie , vždy bude veľká a vždy sa postavia ,ale po tých Fin.problemoch a aférach to chvíľku potrvá ,moj názor tak 3roky. Mbappemu neni vo ponúknuť momentalne ani financne ani po stránke športového projektu
Ak to berieme tak, tak si pozrime minuloročný prvý zápas zo superpohára, Zabudlo sa!!! Do finále sme nemali ísť. Ale história sa nepýta. Máme pohár?!?!
A keď sú pre neho najdôležitejšie peniaze tak pojde do Barci? Keď je Barca na tom financne tak že nedokáže financovať hráča za 30mil ,ma veľké dlhy a na krku mám čo ma?To je teda logika teda . Momentalne ak by mal ist po peniazoch tak do Barci nepojde ani ako 20ta možnosti lebo viac mu momentalne môže zaplatit minimálne 20klubov.
dakujem za tvoj roman vojna a mier, ale sprostosti od veci citat naozaj nejdem. Argumenty nemas ty a otacas temu ci mbappe pride do barcy alebo nie a hadas sa tu sam so sebou. Ja som nic take ale netvrdil. Bavim sa s tebou o jedinom tvojom bode 3 ci je barca kandidatom na titul alebo nie. Nauc sa aspon citat a argumentovat nabuduce
Puding - pan ucitel, este za tu gramatiku sa chcem opytat ze aku znamku mi davate do ziackej knizky. Ked ste nasli len jednu chybu, tak dufam ze na tu 1- alebo 2 to bude. Za 3 a horsie ma foter zderie remenom. Slubujem ze sa gramatiku doucim hned potom ako sa vy doucite spravne a bez skomoleniny napisat meno hraca klubu ktoremu fandite. Dakujem pan ucitel
Ja som chyby nehľadal je ich určite viac ,len toto mi konkretne udrelo do oči .
Tvoj bod cislo 3 som ti rýchlo vyvrátil ,keďže píšem o Top a najväčším favoritom na titul .. následne som povedal daj si stavkove a tam uvidis ako píšem najväčšieho favorita na titul v každej súťaži .(papierovo) nič zle a nepochopiteľne som nenapísal ,ľahko sa dá najväčší favorit dohľadať ale ty vieš že najväčším favoritom Barca neni takze hľadať nebudeš to je jasne . Moj argument je fajn (čierna na bielom ) a robia ho odborníci ,tvoj argument prečo by Barca mala byt tým najväčším favoritom ale nevidime . Skús teda
najdi dalsie chyby a oznamkuj ma prosim ta. Nic si mi nevyvratil, 1. pretoze odkial vies ze mbappe pojde len do top najvacsieho favorita na ligu? Musi to byt len jeden jediny klub a nie dvaja favoriti na titul? Povedal ti to on sam alebo jeho agent? 2. Ja neviem co bude o dva alebo 3 roky a ake budu kurzy ( tie su aj tak irelevantne). Pointa je v tom ze Barca je a bude kandidatom na titul. Vzdy to tak bolo aj bude. Ked uz sa chces ohanat nepodstatnym kurzom tak vies aky bude buducu sezonu? Alebo aky bude kurz o dva roky ked dnes tvrdis ze Barca nebude najblizsie dva tri roky favoritom? Podla tvojej ,,logiky,, ked mbappe pojde len do klubu ktory je najvacsim favoritom na ligu a LM, to by znamenalo ze moze ist len do City(tam ho ale nechcu) , do bayernu ( ani ti neprejavili zaujem), real -tam neviem ci pojde, ci ho budu chciet po ohrdnuti :), v PSG nechce predlzit a talianska liga asi nema top favorita. Vyzera to tak ze kilian bude musiet skoncit s futbalom :) Tvoje argumenty su ako dym z mojej elektronickej cigarety - trvanlivost len chvilku.
Ok zhrniem to takto ,ulož si tuto konverzáciu a uvidíme ďalšiu sezónu či dojde Mbappe do Barci ok ? Šanca je tak 5%??? Hovorim o vyhliadkami ,je jasne že klub ak má problémy a je na pokraji bankrotu tak to upratat netrvá 1 ani 2 sezóny ale ok mas pravdu . Barca do 2 sezón minie 400mil na posilnenie kádra a bude top favorit v LM. Budúcu sezónu ti to pripomeniem ten príspevok si uložím a uvidíme teda kde bude pravda. 😉
ja to zase zhrniem takto : nikde som nepisal ze mbappe pride do barcelony a ani v nic take neverim. Takze neklam. Pisem ze Barca bude favorit (spolocne s realom) na domaci titul a nie LM. Tvrdis ze Mbappe pojde len do klubu ktory je top favoritom na ligu a LM ako keby ti to sam povedal, kedze verejne nic take nikdy nevyhlasil.
Ohanas sa tu neexistujucimi kurzami stavkovych kancelarii na roky dopredu. Mbappe urcite rano vstane a kontroluje kurzy aby vedel kde bude hrat :))
Kludne sa moze stat ze skonci v liverpoole alebo united (ak sa dostanu do LM). To nie su top favoriti na ligu ani LM, ale su to kluby ktore budu o tie trofeje bojovat a mozu ho zaplatit.
Nemusí kontrolovať kurz na to aby vedel že Barca nemá peniaze aby ho zaplatila ,nemá tolko aby urobila projekt čo vie konkurovať plnohodnotne v LM na titul,aby vedel že jeho plat ani podpis bonus si nemôže dovoliť ,nemôže ho kúpiť skrz FFP a je vyšetrovaná a hrozí jej vyradenie z LM. Byt ten hráč ideš tam?
To je pointa toho čo som začal hovoriť a reakcia na článok a ľudí čo tomu veria.
Následne som povedal že chce vyhrávať veľké trofeje a PRAVDEPODOBNOSŤ že ich vyhra je aka? La liga neni ani tak podstatná pre veľkých hráčov ako LM,ak chce vyhrať domácu ligu pojde radšej do Anglicka tam má titul ligy väčšiu hodnotu,kvalitnejšia liga. Ak by chcel kludne môže ist do City či všade inde ,hneď by ho zobrali na lave krídlo alebo za B.Silvu. Neni klub čo by ho nechcel ,ale proste je len zopár čo si ho môže dovoliť a kam by išiel (skrz projektu a financiám). Ale debata je s tebou nadarmo to je ako by som sa bavil či Slovan vyhra nad City 4:0 a ty povieš že je to možné ,áno možné je ale dosť nepravdepodobné .Tak isto ako je nepravdepodobné že klub čo má problém s FFP ,nemá peniaze a ešte ho vyšetrujú v 2 kauzách sa postaví na nohy za 1,2roky .
Áno Barca pojde na vrchol ale nie za rok ani 2… (moj názor)
ty si dyslektik? Znovu ti pisem ze ja netvrdim ze mbappe pojde do barcelony. S trapnostami s kurzom si zacal ty lebo len podla neho ides urcovat kto je favoritom na la ligu dokonca poznas aky kurz bude o 2 alebo 3 roky :) Po druhe, tvaris sa tu ako keby si sa s mbappem osobne rozpraval a presne vies co chce :) Si na smiech akurat. Mbappe nemoze ist kam chce. Zgrglavy bayern by mu nikdy nezaplatil to co chce a city s haalandom o neho tiez nemaju zaujem. Po tretie, mbappe doteraz neukazal ze su prenho najdolezitejsie hlavne trofeje kedze s radostou trci v PSG. Ja neviem kde bude hrat v buducnosti a ty sa netvar ze to vies.
Ja som sa rozpraval s ním a všetko viem ale zato ty si sa rozpraval asi s Bayernom keď vieš že tolko by nedal a tiež s City keď vieš že by ho nechceli 😁
Mbappe ostal v PSG lebo mal šancu stať sa najlepším strelcom PSG histórie ,to aj splnil ,za ďalšie sa tam nabalil a ešte za ďalšie zabudas že PSG je favoritom na LM už niekoľko sezón ,to že sa im to nepodarilo je vec druha .
Nie raz sa písalo že Mbappe pojde do Anglicka či Realu alebo ostane v PSG a tak aj bude ,uvidíme 🤷🏻♂️
A k tým kurzom ,kurzom som sa oháňal pre to že si nedokazal pochopiť čo znamená TOP favorit na výhru súťaže ,vždy ním niekto je na základe pravdepodobnosti že to vyhra ,nerobia to blbci ide tam o veľké prachy. A jasne na 3sezony to dopredu nemáš ale kazdu sezónu to mas na nadchádzajúcu takze keď skončí tato aktuálna tak opäť bude favorit najväčší na ďalšiu .Favorit nemusí znamenať že to vyhra ale je tam najväčšia pravdepodobnosť na výhru 😉
Aka je pravdepodobnosť že Barca vyhra tu LM budúcu sezónu si odpovedz sám ,asi by si na to svoj majetok nestavil
kurz na buducu sezonu la ligy este nie je vonku ergo nemas z coho vychadzat. prestupova a platova politika bayernu mi je znama a tiez vychadzam z toho ze ani city ani bayern o mbappeho zaujem neprejavili. PSG sice boli jednym z favoritov na LM, ale nikdy nie najvacsim ( tvoja teoria top jedineho naj favorita). Ci mbappe uvazuje tak ako ty (naj favorit) je len tvoja spekulacia a nemas to nicim podlozene. Celkova ta tvoja teoria o jedinom top favoritovi je zas len tvoj vymysel. Kde je napisane,alebo kde mbappe povedal nieco take? Naco sem montujes kurzy stavkovych kancelarii ktore dokonca ani este neexistuju na vybratie jedineho klubu? V spanielsku su 2, v anglicku mozno 3, francuzsko 1, nemecko 1. Co je nespravne na tom oznacit vsetky tieto kluby ako favoritov na vitazstva v domacich ligach??
S pravdepodobnostou ohladne LM ani na mna nechod a takto neuvazuje asi nikto okrem teba. Pravdepodobnost nic neriesi a vela krat sa stava ze LM nevyhra najlepsi klub. Staci cervena, mizerny rozhodca alebo penalta a z pravdepodobnosti sa stane za par minut nepravdepodobnost. Nehovoriac o tom ze ta pravdepodobnost sa meni v priebehu sezony podla aktualnej formy muzstiev.
Mbappeho prichod sa da vyriesit - treba mu dat taky plat aky zaziada a hned po prvej sezone mu ho drasticky okresat. Tak ako to robime aj u inych hracov. Ohladne podpisoveho bonusu tiez len volaco naslubovat.
🤣 to si robíš srandu ? Ako môžeš bez súhlasu okresať podpísanú zmluvu 🤣 to nemylis dúfam vážne. Môžeš ju kresať keď s tým bude on súhlasiť čo asi ťažko by súhlasil top3 hviezda súčasného futbalu aby si jej zrážal po roku plat . Po ďalšie ani by si tu zmluvu nemohol dať keďže opäť by sa porušila FFP . Ty ozaj taras hlúposti
V nás prospech môže hrať to, že sme Barcelona a mame potenciál, a dobre vie ze ten úspech príde ci už v klube alebo aj pre neho že ma šancu vyhrať zlatú loptu...
Staci sa zbavit napr Lewandowskeho s Fatim a uvolni sa plat pre Mbappeho. Mbappe spolu s DMkom musia byt priorita na leto a nie alternativa ako sa pise v clanku.
Len doplnim ze aj taky Modric alebo Isco boli fanusici Barcelony a aj tak skoncili v Reale lebo u nas bola obrovska konkurencia v zalohe v tom case, Mbaope moze byt rovnaky pripad.
Stačí sa zbaviť niekoho, strašne jednoducho si to predstavujete :D
Väčšiu šancu dávam tomu, že Vittek podpíše s BarceIonou ako tomu, že sem príde Mbappe...
Mozno nevyrovname ponuku od PSG ale ak tam uz byt nechce pristupil by aj o nieco mensi plat. Lewandowskeho + Fatiho plat je stale obrovsky a bol by najlepsie plateni hrac v time (aj pred de Jongom ktory ma stale plat z cias Barta). V Realu mu zas az tak o moc viac nedaju. Nejaky podpisovy bonus neverim ze by sa pri predajoch nenaskrabal.
Preboha, však ceIý čas sa tvrdí, že ReaI má záujem ho podpísať zadarmo, už x rokov s tým, že sumu, ktorú ušetria na podpise zadarmo, tak časť z nej dostane ako podpisový bonus, avšak PSG ich stáIe pretIačiIo, Ien dokedy?
Nemáme na podpis hráča, ktorý stoji 25M, avšak bude na pIat+podpisový bonus pre Mbappeho, jasné, niektorí argumentujete s tým, že sa zbavíme Ansuho a ako sa pýtam? To bude podobný scenár ako s Umtitim, či IengIetom, ktorých si niekto zoberie max na hosťovanie a my ešte budeme pIatiť nejakých 75% pIatu, však výkonnostne je na tom biedne, býva nonstop zranený, kto ho podpíše preboha :D
Dobre tak Fatiho sa nezbavime, stale tam je Torres ktory ma len o par mega mensi plat ako Fati.
Ano aktualne teraz v januari nemame na Echeverriho 20M lebo nebudeme kvoli neoverenemu 17 rocnemu Argentincovi predavat hracov kvoli nemu. Ale na najlepsieho hraca sveta bez zmluvy by sa nasli moznosti.
Liverpool ho moze chciet, ale Barca ma vacsiu prestiz ako Liverpool. Aj Salah sa par rokov dozadu vyjadril ze by chcel hrat za Barcu alebo Real.
Akože vážne?? Ti nieje priestor v FFP pomaly ani na hráčov z B-cka, ale na Mbapeho plat sa skulinka nájde???
Prestaňte preháňať a vráťme sa nohami na zem. Ale vážne
.
Taký kalendár chcem 💪🤣
1. Verejne vyhlasoval ze je od mala fanúšikom Realu a vyhlasuje už niekoľko rokov.
2. Pri tom na ake peniaze ho naučili v PSG tak ozaj myslite že Barca čo momentalne nemá 30mil na Cancela by si dovolila tuto operáciu?lebo z ďaleka Zdarma neni ,Len bonus za podpis bude tak 100mil plus plat.
3.Myslite že by išiel do klubu čo myslím že prvé 2,3sezony neni favorit na výhru v LM ani lige? On má už 25rokov a potrebuje trofeje,ak nevyhrá trofeje tak ani zlatu loptu a históriu nebude písať ako najväčší .
4.Isiel by do klubu kde je finančný problém a teraz mu hrozí vyradenie z LM?
5.Pojde do Realu či do Anglicka alebo ostane v PSG ,pojde tam kde má najväčšiu šancí písať históriu alebo dostane najväčšie peniaze alebo kde ho ťahá srdce,ani jedno z toho mu Barca momentalne nedá .
Väčšiu šancu by som videl v Haalandovi aj to je malé percento ,jedine že rivalita voči Mbappemu ak by išiel do Realu.
To že je jeden z favoritov o tom sa baviť netreba to bude vždy,ale o tom či je najväčším favoritom.
Opýtam sa ta TY byt Mbappe a neni Barca tvoj top klub(čo neni jeho) ,išiel by si v momentálnom stave do Barci keď by si mohol ist všade kde chces? Odpoved asi vieš aj sám
To či by si prišiel ak by si nebol fans Barci na to si neodpovedal .
Prepáč ale ist do rizika keď môžem ist kam len chcem za väčšie peniaze a potrebujem trofeje tak urobil by to hlupák. Áno dojde Lewa či Gundo čo už všetko vyhral a má svoj vek.
Hráč potrebuje projekt a čo mu dá Barca momentalne ?Ake projekty? Ake záruky že kúpi hráčov ? Ake záruky že nebude vyradená z LM? Tvoja tvrdohlavosť nemá hraníc . Nemohol dôjsť Messi čo si chcel znížiť plat z Fin.dovodov ale Mbappe čo by mal plat 2x tolko a zobral 100-120mil podpis bonus by došiel? Ozaj daj dole ružové okuliare . Barca ponúkala peniaze za Camavinghu,Gulera,Endricka ,Viniciusa aj Rodryga chcela kúpiť Bernarda Silvu atd a nedokázala to financovať ,ale dokáže financovať Mbappeho čo bude asi najlepšie plat.hrac na svete po prestupe? Fakt?
Ku všetkej ucte ako som už povedal Barca je pre mna jeden z 3 najväčších klubov histórie , vždy bude veľká a vždy sa postavia ,ale po tých Fin.problemoch a aférach to chvíľku potrvá ,moj názor tak 3roky. Mbappemu neni vo ponúknuť momentalne ani financne ani po stránke športového projektu
Tvoj bod cislo 3 som ti rýchlo vyvrátil ,keďže píšem o Top a najväčším favoritom na titul .. následne som povedal daj si stavkove a tam uvidis ako píšem najväčšieho favorita na titul v každej súťaži .(papierovo) nič zle a nepochopiteľne som nenapísal ,ľahko sa dá najväčší favorit dohľadať ale ty vieš že najväčším favoritom Barca neni takze hľadať nebudeš to je jasne . Moj argument je fajn (čierna na bielom ) a robia ho odborníci ,tvoj argument prečo by Barca mala byt tým najväčším favoritom ale nevidime . Skús teda
Ohanas sa tu neexistujucimi kurzami stavkovych kancelarii na roky dopredu. Mbappe urcite rano vstane a kontroluje kurzy aby vedel kde bude hrat :))
Kludne sa moze stat ze skonci v liverpoole alebo united (ak sa dostanu do LM). To nie su top favoriti na ligu ani LM, ale su to kluby ktore budu o tie trofeje bojovat a mozu ho zaplatit.
To je pointa toho čo som začal hovoriť a reakcia na článok a ľudí čo tomu veria.
Následne som povedal že chce vyhrávať veľké trofeje a PRAVDEPODOBNOSŤ že ich vyhra je aka? La liga neni ani tak podstatná pre veľkých hráčov ako LM,ak chce vyhrať domácu ligu pojde radšej do Anglicka tam má titul ligy väčšiu hodnotu,kvalitnejšia liga. Ak by chcel kludne môže ist do City či všade inde ,hneď by ho zobrali na lave krídlo alebo za B.Silvu. Neni klub čo by ho nechcel ,ale proste je len zopár čo si ho môže dovoliť a kam by išiel (skrz projektu a financiám). Ale debata je s tebou nadarmo to je ako by som sa bavil či Slovan vyhra nad City 4:0 a ty povieš že je to možné ,áno možné je ale dosť nepravdepodobné .Tak isto ako je nepravdepodobné že klub čo má problém s FFP ,nemá peniaze a ešte ho vyšetrujú v 2 kauzách sa postaví na nohy za 1,2roky .
Áno Barca pojde na vrchol ale nie za rok ani 2… (moj názor)
Mbappe ostal v PSG lebo mal šancu stať sa najlepším strelcom PSG histórie ,to aj splnil ,za ďalšie sa tam nabalil a ešte za ďalšie zabudas že PSG je favoritom na LM už niekoľko sezón ,to že sa im to nepodarilo je vec druha .
Nie raz sa písalo že Mbappe pojde do Anglicka či Realu alebo ostane v PSG a tak aj bude ,uvidíme 🤷🏻♂️
A k tým kurzom ,kurzom som sa oháňal pre to že si nedokazal pochopiť čo znamená TOP favorit na výhru súťaže ,vždy ním niekto je na základe pravdepodobnosti že to vyhra ,nerobia to blbci ide tam o veľké prachy. A jasne na 3sezony to dopredu nemáš ale kazdu sezónu to mas na nadchádzajúcu takze keď skončí tato aktuálna tak opäť bude favorit najväčší na ďalšiu .Favorit nemusí znamenať že to vyhra ale je tam najväčšia pravdepodobnosť na výhru 😉
Aka je pravdepodobnosť že Barca vyhra tu LM budúcu sezónu si odpovedz sám ,asi by si na to svoj majetok nestavil
S pravdepodobnostou ohladne LM ani na mna nechod a takto neuvazuje asi nikto okrem teba. Pravdepodobnost nic neriesi a vela krat sa stava ze LM nevyhra najlepsi klub. Staci cervena, mizerny rozhodca alebo penalta a z pravdepodobnosti sa stane za par minut nepravdepodobnost. Nehovoriac o tom ze ta pravdepodobnost sa meni v priebehu sezony podla aktualnej formy muzstiev.