Myslím,ze uz by malo skončiť obdobie, že barca bude rešpektovať kontrakty,lebo dobrý hráč pod tridsať rokov tu nepride, neuveriteľne toto škodí klubu, dlhodoboe konrakty a potom spochybňovanie zmluv,myslim, že je po pandemii, všetky kluby funguju normalne,len u nas neustále spochybňujú zmluvy,ako môže byť pohoda v mužstve
Na jednu stranu je treba ocenit aktualne vedenie - zlu situaciu klubu plataju prestupak co prestupak roznymi nastrojmi - paky, znizovavanie platov hracov ktory su pod kontraktom, predavanie travy z camp nou. Otazka znie dokedy ma zmysel tento maraton drzat. Upada meno klubu, byt hracom na trhu ktory ma Barcelonu v srdci by som x krat zvazov schopnost klubu vobec dodrzat co slubuju.
Na druhej strane tu je kontroverzna moznost a to predat klub arabom. Swallow the pilll, naboostujme znacku cashom pri zachovani klubovych hodnot a akedemie. Konecne sa zacnu robit koncepcne rozhodnutia, pridu talenty a nie hraci za zenitom.
Aby si mohol klub predať, musel by ho vlastniť jeden, dvaja ľudia, ale klub vlastnia socios, takže je nepredajný a tak je to dobre. Preto by som nikdy nemohol fandiť MC, alebo PSG, lebo finančne ničia trh z hráčmi a to škodí celému futbalu. Smutné je, že za to nie sú postihovaný.
Tak a potom tu bude niekto na neho nadávať že je nevďačny a nechce si znížiť plat. Kurňa má to v zmluve tak mu to majú vyplatiť nové vedenie robí to isté čo staré. Dám taký plat na ktorý reálne mám bodka.
Na druhej strane tu je kontroverzna moznost a to predat klub arabom. Swallow the pilll, naboostujme znacku cashom pri zachovani klubovych hodnot a akedemie. Konecne sa zacnu robit koncepcne rozhodnutia, pridu talenty a nie hraci za zenitom.