Prv sa spytat Koundeho, ci prijme akukolvek poziciu (aj RB) a ak nie, tak by som ho predal. Aj ked je smutne, ze sme nuteni predavat kvalitnych hracov.
Ja osobne by som predal arajua,jeho progres je mínusový,ide z vykonmi dole vodou,myslim,ze ma zatiaľ vybornu hodnotu,pripomina mi varaneho,ktoreho vykony su rok čo rok horšie,mal potenciál byť jednym z najlepších bobtancov sveta,real dobre odhadol jeho stagnaciu a zbavil sa ho v pravom momente,arajuo je podobny pripad,stagnuje zasadnym spôsobom,ci ke kapitan alebo nie je,podla mna nemalo by hrať ulohu
Varane odišiel do MU, kde zakapli mnohí hráči, aj Casemiro a ďalší… Araujo nemá kam odchádzať, budúcnosťou obrany a Varane mohol byt tiež, pokiaľ by v ňom Perez nevidel len a len zisk!
No hej, lenže varane bol aj o tom, že bol víťaz ligy, pohára, LM a majster sveta. Motivácia uňho asi dosť upadla. Plus tie zranenia teda...ale pri Araujovi ktorého veľká kariéra sa akurát začala?
Arujo je náchylný na zranenia. Takže ak by dal niekto adekvátnu sumu tak by to isto bolo na zváženie. Keby niekto ponúkne 100 M alebo viacej, tak by to za mňa šlo.
Neprekvapuje ma tvoj prispevok ako by ho napisal madridsky troll. Viem, ze na Arauja mate tazke srdce v Madride, lebo v EC vacsinou nepusti uplakaneho Viniciusa zo svojho vrecka. Ale nebojsa svojho najbojovnejsieho a najatletickejsieho obrancu nebudeme predavat, aby si to Vincko mohol este zopar uzit🙃
Ja pisem o tom, ze Araujo je proste injury prone, co je proste fakt, lebo on a Pedri vynechali viac zapasov v poslednych sezonach ako Dembelele a ty tu vyrukujes s madridskym trollom a o tom, ze schovava Vincka do kapse.
Baimati, píš k veci,vykony a zdravie arajua idu zjavne dolu vodou a ty tu píšeš voloviny,myslim,ze ani vinicius nema najlepšie obdobie,udrzal ho v jeseni kde kto,ale to je ancelotiho problém,ale vykony arajua su biedne,to ty nezmenis tym ze pred rokom udr
Zal viniciusa
No len je rozdiel keď stratí motiváciu hráč co už má všetko a...araujo. U Ronalda nemôže byť problém v motivácii, možno by ho stačilo podržať, pripadne časom vymeniť trénera ak by sa toto stalo patternom u viac hracov
Z tých našich mIadých pušiek by som uvažovaI nad predajom jedine u Pedriho, ak by prišIa rozumná ponuka, no a samozrejme u Fatiho...
Araujo náš bezkonkurenčne najIepší stopér minuIú sezónu, taktiež dokáže zaskočiť aj na RB, nemá probIém brániť aj technicky vybavených a rýchlych hráčov... Po pár nevydarených zápasoch, kde hrá s maskou, ktorá mu výrazne kompIikuje orientáciu na ihrisku by ho už niektorí experti šIi predávať... A nezabúdajte, že on nás vie podržať aj pri rohoch a štandardkách... PodIa mňa by mu boIo potrebné vysvetIiť, že nemusí ísť do každého súboja takovou agresivitou, že vkuse zbúra protihráča a väčšinou aj seba, mysIím, že tomto napomáha tým jeho zraneniam..
Christensen už má dIhší čas probIém brániť hocijakú koImú prihrávku.. Koundé ma probIém prakticky so všetkým, takže jasné bude rozumné si nechať ich dvoch, predať Arauja, kúpiť nejakého neosvedčeného stopéra za 40M, to nám určite dopomože, obzvIášť pri bránení hráčov typu Vini/Doku/Sane atď. Avšak jasné, zabudoI som, na tomto fóre, ak hráčovi nevýjde časť sezóny, tak okamžite predávať a nakupovať nových hráčov.
A Martinéz bude hrať do 40ky ako je u nás zvykom nie ?? Aj keď je ľavonohý keď sa nemýlim,vek nezastavíš . Nezabúdajme ešte na Fayeho , stále je to náš hráč a môže sa vypracovať do áčka
Z financneho hladiska je tu možnosť predať oboch. Kounde 50M a Christensen 40M
Ostanú pravaci Araujo Garcia (iba 15M ak predame) a lavaci Martinez, Riad ako piaty stopér Faye.
Bol slaby v City, slaby 2 roky u nas. Nedavno sme hrali proti Girone a klasicky bol slaby. Leicester vyhral v PL titul a okrem Kanteho, Mahreza a Vardyho sa ziaden z hracov dalej nepresadil.
Tiež by som predal radšej Koundeho aj keď do účtovníctva to bude o niečo slabšie... okrem toho narozdiel od Koundeho sa Christensen nesťažuje a na stoperskom poste je silnejší...
Na hostovacke mame Garciu aj Riada ktorí podávajú výkony hodne návratu do Barcelony... ale to sa dalo čakať keď sme ich púšťali preč...
Kounde bol do zranenia najlepšim obrancom. To, že sa este po zraneni nedostal do formy je bohuzial normalka, ale ked vo forme je, tak je to perfektny stoper. Navyse je mlady, takže ten progres este pride. Christ uz sa moc posuvat vyssie nebude a za 60 by to bol skvely biznis, hlavne pri financnej situacii klubu.
Christensen je ďaleko spoľahlivejší ako Kounde. Pre Koundeho hovorí jedine to, že môže zaskočiť na RB. Ich vek je irelevantný. Nemajú zmluvu na 10 rokov, čiže 25 či 28 je úplne jedno.
Jezisi Kriste Pane. Super hráči kupovani pre projekt a cielene. Iní mali záujem. Nepredávat nikoho. Pre vykyv formy hneď by tu ľudia predávali...hrôza. Nezavisi vykon od dalsich faktorov ako iba od samotneho hraca? Mozno trener stagnuje...Garciu predat
Ideálne by bolo nepredávať ani jedného z nich. No prípadný predaj závisí od viacerých vecí - výkonnosti, finančnej výhodnosti, zdravotného stavu ale aj od toho či chce hráč odísť alebo či robí problémy v kabíne. A pokiaľ ide o stopérov netreba zabúdať, že máme aj ďalšie mladé talenty na tento post - Riad (20), Garcia (22), Faye (19), Fall (21), Cubarsí (16) + stále nám patrí aj Lenglet (28).
Osobne by som skúsil taký experiment a to postaviť Koundého na DM.
Ideálne je nepredávat, ale píše sa (a všetci o to vieme), ze nemáme cash. Ak chceme niekoho kúpiť musíme predávať. Stred obrany je jediný post kde sa predajom extra neoslabime práve vďaka mladým ktorí sú poruke tak ako si ich menoval. Bol by v tom čert aby z tých piatich aspoň dvaja neboli TOP
Najprv by som sa snažil predať hráčov ktorí sú aktuálne z klubu na hosťovaní - Lengleta, Garciu, Desta, Fatiho možno aj Torreho. A až potom by som zvažoval predaj niektorého z hráčov prvého tímu. Stopérov nemáme starých takže pokiaľ nenastanú predaje nemusíme mladíkov tlačiť do A-čka a môžu sa vyhrať v rezerve.
Muzete mi prosim nekdo vysvetlit co je to zase za imbecilitu, ze jako v ucetnictvi je lepsi prodat Koundeho ? Minus 60 a plus za kohokoliv je uplne stejny jako plus za Koundeho........To je zase prevzaty a blbe prelozeny. Z hlediska ucetnictvi je to uplne sumak. Z hlediska FFP nevim jak se pocita v dalsich letech naklad z koupe,ale podle me je to taky uplne jedno, kdyz pritece 60 za hrace zdarma nebo za drahyho..... Prodat toho kdo bere vic , oba jsou dobry, to ze ma jeden z nich momentalne horsi formu , je sumak, oba to v sobe maji a jsou paradni. Prodavat arauja , potencialne nejlepsi stopera ve fotbale, muze napadnout jen madridistu ...to nikoho rozumnyho nenapadne Krizane. To je jako kdyby real prodal Viniho protoze ma blbou formu.....a necha se rozhodit,protoze je trubka......sory jako.
Nekonzistentny hráči ktorý hrajú 3 zápasy dobre a potom ich úplne presne a stropia chyby horšie ako dorastenci predať oboch nedá sa na nich spoľahnúť ale priorita by mala byť predávanie neschopných hráčov z útoku
Zal viniciusa
Araujo náš bezkonkurenčne najIepší stopér minuIú sezónu, taktiež dokáže zaskočiť aj na RB, nemá probIém brániť aj technicky vybavených a rýchlych hráčov... Po pár nevydarených zápasoch, kde hrá s maskou, ktorá mu výrazne kompIikuje orientáciu na ihrisku by ho už niektorí experti šIi predávať... A nezabúdajte, že on nás vie podržať aj pri rohoch a štandardkách... PodIa mňa by mu boIo potrebné vysvetIiť, že nemusí ísť do každého súboja takovou agresivitou, že vkuse zbúra protihráča a väčšinou aj seba, mysIím, že tomto napomáha tým jeho zraneniam..
Christensen už má dIhší čas probIém brániť hocijakú koImú prihrávku.. Koundé ma probIém prakticky so všetkým, takže jasné bude rozumné si nechať ich dvoch, predať Arauja, kúpiť nejakého neosvedčeného stopéra za 40M, to nám určite dopomože, obzvIášť pri bránení hráčov typu Vini/Doku/Sane atď. Avšak jasné, zabudoI som, na tomto fóre, ak hráčovi nevýjde časť sezóny, tak okamžite predávať a nakupovať nových hráčov.
Ostanú pravaci Araujo Garcia (iba 15M ak predame) a lavaci Martinez, Riad ako piaty stopér Faye.
Na hostovacke mame Garciu aj Riada ktorí podávajú výkony hodne návratu do Barcelony... ale to sa dalo čakať keď sme ich púšťali preč...
Osobne by som skúsil taký experiment a to postaviť Koundého na DM.