Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-12-26 09:06:39
Prv sa spytat Koundeho, ci prijme akukolvek poziciu (aj RB) a ak nie, tak by som ho predal. Aj ked je smutne, ze sme nuteni predavat kvalitnych hracov.
2023-12-26 09:13:24
Ja osobne by som predal arajua,jeho progres je mínusový,ide z vykonmi dole vodou,myslim,ze ma zatiaľ vybornu hodnotu,pripomina mi varaneho,ktoreho vykony su rok čo rok horšie,mal potenciál byť jednym z najlepších bobtancov sveta,real dobre odhadol jeho stagnaciu a zbavil sa ho v pravom momente,arajuo je podobny pripad,stagnuje zasadnym spôsobom,ci ke kapitan alebo nie je,podla mna nemalo by hrať ulohu
2023-12-26 09:27:19
A Martinéz bude hrať do 40ky ako je u nás zvykom nie ?? Aj keď je ľavonohý keď sa nemýlim,vek nezastavíš . Nezabúdajme ešte na Fayeho , stále je to náš hráč a môže sa vypracovať do áčka
2023-12-26 09:41:14
Z financneho hladiska je tu možnosť predať oboch. Kounde 50M a Christensen 40M
Ostanú pravaci Araujo Garcia (iba 15M ak predame) a lavaci Martinez, Riad ako piaty stopér Faye.
2023-12-26 10:13:38
Ak predat tak Koundeho, samozrejme.
kluc Premium
2023-12-26 10:22:48
Tiež by som predal radšej Koundeho aj keď do účtovníctva to bude o niečo slabšie... okrem toho narozdiel od Koundeho sa Christensen nesťažuje a na stoperskom poste je silnejší...
Na hostovacke mame Garciu aj Riada ktorí podávajú výkony hodne návratu do Barcelony... ale to sa dalo čakať keď sme ich púšťali preč...
2023-12-26 11:09:58
Kounde bol do zranenia najlepšim obrancom. To, že sa este po zraneni nedostal do formy je bohuzial normalka, ale ked vo forme je, tak je to perfektny stoper. Navyse je mlady, takže ten progres este pride. Christ uz sa moc posuvat vyssie nebude a za 60 by to bol skvely biznis, hlavne pri financnej situacii klubu.
2023-12-26 12:32:14
Jezisi Kriste Pane. Super hráči kupovani pre projekt a cielene. Iní mali záujem. Nepredávat nikoho. Pre vykyv formy hneď by tu ľudia predávali...hrôza. Nezavisi vykon od dalsich faktorov ako iba od samotneho hraca? Mozno trener stagnuje...Garciu predat
2023-12-26 12:47:59
Ideálne by bolo nepredávať ani jedného z nich. No prípadný predaj závisí od viacerých vecí - výkonnosti, finančnej výhodnosti, zdravotného stavu ale aj od toho či chce hráč odísť alebo či robí problémy v kabíne. A pokiaľ ide o stopérov netreba zabúdať, že máme aj ďalšie mladé talenty na tento post - Riad (20), Garcia (22), Faye (19), Fall (21), Cubarsí (16) + stále nám patrí aj Lenglet (28).
Osobne by som skúsil taký experiment a to postaviť Koundého na DM.
2023-12-26 13:44:30
ja som za tretiu moznost: nechat si oboch a netahat sem Riada
2023-12-26 16:17:37
Muzete mi prosim nekdo vysvetlit co je to zase za imbecilitu, ze jako v ucetnictvi je lepsi prodat Koundeho ? Minus 60 a plus za kohokoliv je uplne stejny jako plus za Koundeho........To je zase prevzaty a blbe prelozeny. Z hlediska ucetnictvi je to uplne sumak. Z hlediska FFP nevim jak se pocita v dalsich letech naklad z koupe,ale podle me je to taky uplne jedno, kdyz pritece 60 za hrace zdarma nebo za drahyho..... Prodat toho kdo bere vic , oba jsou dobry, to ze ma jeden z nich momentalne horsi formu , je sumak, oba to v sobe maji a jsou paradni. Prodavat arauja , potencialne nejlepsi stopera ve fotbale, muze napadnout jen madridistu ...to nikoho rozumnyho nenapadne Krizane. To je jako kdyby real prodal Viniho protoze ma blbou formu.....a necha se rozhodit,protoze je trubka......sory jako.
2023-12-26 16:28:37
Nekonzistentny hráči ktorý hrajú 3 zápasy dobre a potom ich úplne presne a stropia chyby horšie ako dorastenci predať oboch nedá sa na nich spoľahnúť ale priorita by mala byť predávanie neschopných hráčov z útoku
2023-12-27 00:21:56
Mimochodom napadlo niekoho aj to, že Riada z Betisu môžme kúpiť preto aby sme ho hneď predali za viac ?