po výkone v poslednom zápase, dva góly, brvno, prihrávky, obranné zákroky by si to aj zaslúžil, na rozdiel od lewu, ferrana a možno aj ďalších, v zálohe hrával dobre, v obrane zle -- ale on nie je obranca
to vôbec nie je jedn výkon, v zálohe podával -- aj keď to nie je hviezda, ale vo futbale sú potrebné aj nehviezdne včeličky -- veľmi dobré výkony, pamätám sa aj na exportný gól, ktorý rozhodol el clasico -- ublížili mu tréneri, ktorí ho stavali na kraj obrany, tam to naozaj nevedel a vedieť už nebude
Tady lidi ví lépe jak šatna a trenér, kdo je důležitý. Místní jádro se nenechá obelhávat fakty. Přeci to tu víme nejlépe, kdo jak moc pomáhá, jen góly a tituly… a prachy. Za prachy hráči hrají a na psychiku a vztahy v šatně nevěříme.
hja, slováci nikdy nevedeli, čo je to v´dačnosť, a o hodnotách -- vid matovič, fico, kollár -- nemajú ani potuchy -- to myslím všeobecne, nie na teba konkrétne
nemýliš sa, v druhom živote som angelika, markíza anjelov -- ale neurážaj sa, nechcel som sa ťa dotknúť, mne je len ľúto dobrých futbalistov, ktorí urobili kus roboty, a teraz ich vyháňajú, odpisujú, kupčia s nimi ako kedysi s dobytkom a koňmi na radvanskom jarmoku -- želám ti všetko dobré v novom roku aj dlho potom
ty to vidis takto, ja to zasa vidim tak, ze tento vzdy priemerny futbalista za xy rokov podojil klub o niekolko desiatok milionov euro...aj tebe vsetko dobre az za hranice vesmiru
doja všetci, aj oveľa, oveľa horší ako roberto (môžem dodať menoslov), to preto, že futbal je, žiaľ, čoraz viac vec peňazí a šport je často v závoze -- je normálne, aby mal futbalista "hodnotu" miliardy dolárov? ale viem, že k starým grékom je už návrat nemožný, morálne hodnoty už takmer nefungujú
Vidím to podobně. Třeba formulace s tím, že s nedostatkem herního času se vyrovnávají hůř i lepší než on - no aby ne :-) Já mít fotbalové kvality jako on a být přitom kapitánem Barcy, tak tmelím a adaptuju a povzbuzuju a vysvětluju a... jako šílenej :)
Nezpochybňoval bych, že všechny ty správné věci dělá, ale je samozřejmě otázka, jak úspěšně.
Každopádně určitý úkaz Roberto je, po celou kariéru. Asi u jediného se u něj tak dlouho neumím rozhodnout, jestli je cenná součást Barcy (vůči své mzdě), nebo největší omyl a zbytečnost.
Ajéje, útočit tady na sebe navzájem nehodlám. Nepopíral jsem to, že nám vyhrál zápas proti Almerii. Nepochybně je to velký univerzál a to, jak více či méně obstojně dokáže naskočit (třeba i po dlouhé pauze) a nebýt průšvihem, je obdivuhodné. Však jsem se taky nikdy nepřidával ke kritice jeho osoby. Jen říkám svůj názor a zároveň se v něm přiznávám, že tak trochu nevím, co s ním. Pokud tě to až takhle provokuje, hluboce se omlouvám. Ale občas, když budu mít prostor, v tom budu pokračovat a za jiné, se kterými zase nesouhlasím já, nadále nebudu druhé napadat. Protože jinak se to dělat nedá ;-)
nemám rád hejty, okamžité predávanie, vyhadzovanie, presúvanie hráčov, ktorí sa nám pre čosi znepáčia, hoci urobili a ešte robia kus dobrej roboty, ak ich, pravda, nepostavia na post, kde im to prirodzene nejde -- ako roberta na post pravého beka -- a nerozumiem: "je to velký univerzál" a preto "tak trochu nevím, co s ním"
Odpověděl bych tím stejným, je to o úhlu pohledu - právě proto, že může hrát skoro všude a všude průměrně, dělá to z něj sice svým způsobem výjimečného hráče, ale já si prostě jen nejsem jistý, jestli má mít takový profil v Barce místo. Čímž neříkám, že mám pravdu, když pochybuju.
A mimochodem, s tvým posledním příspěvkem naprosto souhlasím. Však taky Roberta roky respektuju, dokonce jsem ho kdysi i bránil. Stejně jako Pedriho, kterého tady někteří už prodávají, protože "klučík nic moc nevydrží a je pořád zraněný".
Jen mi přijde zbytečné pálit tady čas tím, že do sebe půjdeme. Stačí už to zbytečné diskutování korektní :)
Stejně tak nevím, jak uchopit to jeho kapitánování. Sice chápu princip klubové seniority, ale... Jak by ses cítil ty jako kapitán, který odehraje 5-8 plných zápasů za sezónu, a to i když je docela početná marodka? Já blbě. Je to specifická role, která moc nemá obdoby, nebo aspoň já o nikom takovém dalším ve špičkovém fotbale nevím. Sám na sebe zvyšuje tlak, když se toho nevzdá ve prospěch dalších v pořadí. A má to o to těžší, podle mě. Páska na ruce, kterou ani moc nenatahuje, přece stejně není důležitým "háčkem" k setrvání, když dělá tolik záslužných činností pro tým. Řekl bych. Vlastně ho mám docela rád a právě proto bych z něj sňal to, co mu život v očích nekompromisních "příznivců"(zbytečně) ztěžuje.
Nezpochybňoval bych, že všechny ty správné věci dělá, ale je samozřejmě otázka, jak úspěšně.
Každopádně určitý úkaz Roberto je, po celou kariéru. Asi u jediného se u něj tak dlouho neumím rozhodnout, jestli je cenná součást Barcy (vůči své mzdě), nebo největší omyl a zbytečnost.
A mimochodem, s tvým posledním příspěvkem naprosto souhlasím. Však taky Roberta roky respektuju, dokonce jsem ho kdysi i bránil. Stejně jako Pedriho, kterého tady někteří už prodávají, protože "klučík nic moc nevydrží a je pořád zraněný".
Jen mi přijde zbytečné pálit tady čas tím, že do sebe půjdeme. Stačí už to zbytečné diskutování korektní :)