Mne je z toho už úplne na grc…každý jeden klub aj posledné priemerné kluby vedia kupovať hráčov pričom majú budget omnoho nižší ako napr my (aj možné príjmy atď)…taký inter je na prelome krachu a aj tak si kúpili náhradu na cuadrada za 7M…my nedokážeme vyplatiť úbohých pár M za hráča
No nevyzerá to tak…Echevieri 25mega, prišiel by až v buducnosti, neboli financie…Bergval ok on by mal prísť teraz plat podľa mňa nepoberal by o nič viac než dajaký náš teen keď ma 17rokov, niesú na neho peniaze
Když potřebuješ registrovat už koupenýho hráče a ideálně sehnat ještě náhradu do zálohy za zraněný nemůžeš si ukrojit z platovýho stropu stropu částku za hráče co by přišel až v budoucnu(už teď se nějaká část přestupu platí bez ohledu na to kdy přijde)
Když jsem nastoupil kdykoli do práce, bylo mi jedno, kde na mne vezmou peníze. Odvedu práci, dostanu peníze. Když ne, poruší smlouvu, dostanu peníze. Tak jednoduché to je. Vždy na registraci peníze byly, když se uskutečnil transfer. Pokud se divíš nesnesitelné tužbě hrát s dresem BlauGranas, tak se tu nemáme o čem bavit.
Mícháš tu jabka s hruškama, jen abys mohl kydat. Tu kauzalita není.
Pokud ne, vymůže je, pokud se jich nezřekl. Bohužel se to párkrát stalo, ano. Taky mě to štve. Nemyslím si ale, že by to mělo nyní vliv na personální politiku klubu.
Mícháš tu jabka s hruškama, jen abys mohl kydat. Tu kauzalita není.