Toto už je asi tretí článok o tom, že Barca už o Alonsovi rozhodla. Zakaždým keď vidím tento nadpis, tak tŕpnem, aby sa s ním snáď nerozhodli predĺžiť.
Keď budeš nabudúce opäť v tréningovom centre FC Barcelona, skús sa opýtať spoluhráčov, trénerov, a celého realizačného tímu okolo Sergia Roberta, čo si oni myslia o jeho zbytočnosti. A až potom sa rozhodni, či ho vyhodíš, alebo ho ešte ponecháš. Budem tŕpnuť pri Tvojom rozhodnutí.
Příští týden tam na ně jedu dohlédnout a zkontrolovat je, tak se jich zeptám.
Já proti Robertovi nic nemám, byl to dobrý fotbalista a je to poslední hráč z ''éry'', je vidět že pro ten klub žije. Nestěžuje si že nehraje, když ho bylo potřeba na RB, tak hrál na RB. Nezpochybňuju jeho vliv na celý tým, je to přece kapitán. Ale přijde mi kvůli pár zápasům, které odehrál tuto sezónu, z kterých byl jeden dobrý(v základu), ostatní špatné, ho tady nechávat. Na začátku sezóny jsme se přesvědčili, že na RB už v Barce nemůže hrát, takže by tu mohl zůstat pouze jako záložník. V záloze máme 4 čtyři stabilní CM, které tu příští rok na 100% zůstanou. Budeme potřebovat sehnat dobré CDM místo Oriola. To máme 5. Na CAM máme Fermína, který má potenciál a hraje lépe než Roberto, takže tu zůstane buď Roberto nebo Fermín. To máme 6 záložníků, což je akorát. A to se nebavím o mladících z Masie, kteří se budou tlačit do Áčka, např. Casado. Takže mi přichází nejlepší Roberta v létě prodat.
a okrem toho záložníkov nám ubúda geometrickým radom -- zranení, mimo formy, ešte nám tie robertove góly a brvná -- zážitok! -- budú dobré, pookrejeme po tom, čo predvádza lewa alebo rapinha alebo romeo aj s júliou
Tak zranil se nám Gavi a jedinej skleněnej záložník je Pedri. Formu má špatnou jenom Oriol a ten by měl v létě odejít. Nechápu proč by měl setrvat Roberto na úkor Fermína. Navíc máme Masii. Robertovy góly😁*3*. Raphinhu bych si s Robertem neodvážil porovnávat. A Koundeho už vůbec.
Herný prínos nie je jediný atribút, na ktorý treba pozerať. Roberto nebude asi nikdy patriť medzi klubové legendy, no jeho prínos v šatni je nepopierateľný.
Xdiko přesně 👏👏👏 navíc ale když je na hřišti tak jen u něj jediného z celého týmu vidím,že se snaží spoluhráče vyhecovat jako by jediný se nebál zařvat,trošku malinko mi s tím hecovanim ve hře mi připomíná puyola 💪
Já proti Robertovi nic nemám, byl to dobrý fotbalista a je to poslední hráč z ''éry'', je vidět že pro ten klub žije. Nestěžuje si že nehraje, když ho bylo potřeba na RB, tak hrál na RB. Nezpochybňuju jeho vliv na celý tým, je to přece kapitán. Ale přijde mi kvůli pár zápasům, které odehrál tuto sezónu, z kterých byl jeden dobrý(v základu), ostatní špatné, ho tady nechávat. Na začátku sezóny jsme se přesvědčili, že na RB už v Barce nemůže hrát, takže by tu mohl zůstat pouze jako záložník. V záloze máme 4 čtyři stabilní CM, které tu příští rok na 100% zůstanou. Budeme potřebovat sehnat dobré CDM místo Oriola. To máme 5. Na CAM máme Fermína, který má potenciál a hraje lépe než Roberto, takže tu zůstane buď Roberto nebo Fermín. To máme 6 záložníků, což je akorát. A to se nebavím o mladících z Masie, kteří se budou tlačit do Áčka, např. Casado. Takže mi přichází nejlepší Roberta v létě prodat.