Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-03 12:58:38
Ciria tiež neverí projektu Barça Studios: "Táto spoločnosť fakturuje 3 milióny, kto za ňu zaplatí 400 miliónov? Libero videl, že Barça Studios vlastní 6 spoločností. Keby som sa podieľal na operácii a videl, že je do nej zapojených 6 spoločností, spoľahol by som sa na klauzulu a odstúpil by som, pretože je tu neistota. Spoločnosť Barça Studios nikto nerozvíja. Nie je to niečo, čo sme založili."

Ako kto by za toto reálne zaplatil?
2024-01-03 13:28:59
A potom sú tu experti z forcabarca ktorý si dovolia tvrdiť, že cez leto možme kúpiť niekoho z trojice Garcia,Zubimendy, Kimmich a k nim Mbappého so Savinhom.

Komu budeme veriť ?
2024-01-03 13:58:30
Není problém spíše v tom, že prezident klubu tvrdí, že na to máme? Laportova vláda začíná pěkně hořknout v puse...
2024-01-03 14:02:10
No tak vedenie sa musí rozhodnúť či predá naše opory...Bohužiaľ musí prísť dáky predaj aj keď to nerád hovorím ale Araujo 90+ určite predať... Poprípade ešte jeden väčší predaj musí prísť... Inak sa z tohoho nevyhrabeme. Výhru v Lm nevidím reálne a ani titul v lige. Tak nemáme odkiaľ čerpať príjem...A dať šancu z akadémie ako keď to urobila jeden rok Chelsea. Keď mali zákaz, vtedy do lampardovi vyšlo kabína mu gundovala.. Iná cesta nie je aspoň podľa informácii ktoré máme :D
2024-01-03 14:26:32
Laporta straca pôdu pod nohami,len hlupák mohol veriť že jeho plán môže byť úspešný,predal aktiva, prišlo množstvo hracov zadarmo alebo z la masie, laporta urobil históricku chybu vyhadzovom essiho,ta 300 miliónov strata bol presne marketingovy prinos mesxiho pre klub,kruh sa nas laportom uzaviera,nik mu uz neverí,nik barce ani nepozicia,lebo laporta krasne predviedol ako rozhajdakat trištvrte miliardy za 3 roky,myslim,ze mal byť davno odvolany,dnes uz je neskoro
2024-01-03 16:45:30
Môj názor sa nezmenil aj keď na tomto fóre nie je moc populárny a to je že by sa malo na niekoľko rokov zaviesť tvrdé šetrenie .... Bolo by to niekoľko ťažkých sezón ale potom by sa mohla Barca vrátiť k top klubom v Európe .... Momentálne mne to príde ako také preslapovanie na mieste a akési prežívanie klubu a tvárime sa že patríme k špičke čo ale asi každému je