Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-03 17:36:45
"Nemôžem sa k jednému futbalistovi správať inak ako k druhému." :D :D Někdo zahraje špatně nebo normálně a nic extra, tak jde na lavičku. Lewa od Mistrovství světa hraje příšerně vesměs každý zápas, ale i tak hraje každý zápas a plný počet minut. Ale Xavi se chová ke všem stejně :D

"Vitor môže hrať na krídle" - Už to vidím, jak Lewa bude nadále hrát každý zápas a celý zápas a Roque bude střídat na křídle...
2024-01-03 17:42:28
Prečo mám pocit že Roque sa nepresadí a pridá sa na zoznam hráčov ktorý neuspeli pretože hrali na úplne inej pozícii ako im je prirodzená.
2024-01-03 19:54:57
ani len náznak, že by sa lewa za to, čo hrá, mohol posadiť na lavičku... čaba (xavi), neblázni!
2024-01-03 20:06:45
Už po třech zápasech za sebou, kdy hrál Lewa hovno ho měl Xavi posadit a dát do základu Guiua. Je to pro Guiua škoda, teď na tom bude stejně Vitor. Je mi z toho zle. Takhle se bude Vitor bude trápit na křídle a Lewa co není schopný trefit branku bude 90 min na hřišti.
2024-01-03 21:56:44
On asi stale sranduje,ved almeria ma kvalitu zlatych moraviec neviem ci,ved takto tlaci almeriu každý
2024-01-03 22:16:48
Roque este ani nenastupil a uz sa riesi to, na akych inych poziciach by mohol hrat. Podstata problemu je ta, ze my kupujeme/ziskavame hracov, ktori sa musia prisposobit nasmu nedotknutelnemu a zastaralemu hernemu systemu. Tym padom zanikaju ich prednosti (ktore vieme vyuzit len vtedy, ked hraju tam kde vzdy), kedze sa ich Xavi snazi prerobit na nieco, co nie je pre nich prirodzene. Je to uplne absurdne. 🤷‍♂️🤦‍♂️