Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-03 17:55:48
Dúfam,že registráciu Vitora do večera stihnú,aby si mohol s Lewandovskym zahrať,už sa neviem dočkať.... a to som si myslel,že bude jeho náhradou🙈
2024-01-03 18:21:45
Uz zas novy spasitel,tu sa nerobí dlhodoba praca ale mam pocit ruska ruleta,pred mesiacom bol joao felix novy boh,o chvilu bude na tribune,mam obavu ak vitor nezahviezdi v prvych niekolkych zapasoch,bude v barce odrovnany navždy ako vsetci,presne to je aj pripad lewandowskeho,par slabsi h zapasov a uz sa z toho nevie dostať,tlak je extrémny,tak to je u všetkých,vitor roque bude sucasneho stavu barcelony dalsou nevinnou obetov skor či neskôr 20 rocny hrac nemoze byť považovaný za vykupitela velkoklubu,ani messi v 20 rokoch nebol v takejto tazkej situacii,bolo tam dostatok hracov ktori tento extremny tlak rozdelovali
2024-01-03 18:24:19
To nikoho nenapadlo že by mohli hrať Lewa a Roque v systéme 442 ??
Mám ale inú otázku, ak ho nestihnú registrovať do zajtra a už je v nominácii, nehrozí v takom prípade trest?? Ako napríklad keď Lewa nastúpil v pohári a potom dostal 3 zápasy stopku??
2024-01-03 18:26:22
Belingham neprišiel ako zachranca realu,preto sa môže takto rozvíjať,nik od neho necakal 15 golov,nik 10 prihravok,ide zapas od zapasu a zvysujecsi sebavedomie,ak by nedal gol v prvych troch zapasoch,uz by ho neposielali na hosťovanie ci kdekolvek inde
2024-01-03 18:39:27
Tu už bolo spasiteľov. A na konci sezóny hosťovanie a o 10 rokov článok ako konci dakde v Portugalskej lige kariéru
2024-01-03 19:03:08
Bohužiaľ xavi neudrzal messiho a teraz busquetsa,ktory hre daval tvar,kecy kdejakych blbcov vyhnali mozog mužstva,ktoreho niet čím nahradiť momentálne, myslieť si ze romeu toto zvladne bolo naivitou cislo 1, busquets za tejto situacie ked nebola vyriesena adekvátna nahrada nemal odísť za ziadnu cenu,barca nepotrebovala ani felixa ani gundogana za cenu straty busquetsa,robotnici majstra nenahradia teraz je to viac ako jasne,my vieme vyhrat zapas od odchodu busquetsa len tazkou pracou,umenie nikto odvtedy nevidel
Pravdo Premium
2024-01-03 19:42:55
Ja necakam ze na Tigrinho zachrani ale bolo by super keby sa hned chitil a nasukal par golov. Ked ich neda nic sa nedeje. Ale mokry sen mozeme mat ci? :)