Na forcabarca su prevazne prelozene clanky z roznych zdrojov od random novinarov cez wanna-be komentatorov az po trenersky stab. Netreba hned verit vsetkemu co sa tu napise.
Tak predsa ten idiot nenechal sedieť Cancela , nechať ho na lavičke aby nedostal ďalšiu žltú a nevynechal zápas proti Betis a tu má výsledok. Možno si Cancelo oddýchne 2 týždne a biac keď má niečo s kolenom .
Nevadiiii 🙂
Aj ked prehrame, ja som ligu uz tak nejak vzdal. Aspon spanielsky pohar vyhrat tuto sezonu. Na ligu bohuzial nemame ani na ligu majstrov. Vybombovat to v Copa del rey a v arabii, nech mame zase aspon 2 tituly a bude to good 😊
Ale fakt by som tam chcel vidiet Rouqueho namoesto Lewiho. Ale komentator sam povedal ze na neho nechcu vyvijat nejaky tlak hned od zaciatku aby sa nezlomil 🙂
Pjotr veď celá Barcelona je zlomená ako vzduchovka 🤣 Spokojne mohol hrať od začiatku a pohoda 💪🤣 Španielsky pohár nieje šanca vyhrať keď na začiatku 20min a 20min do konca zápasu absolútne nehráme len stojíme na mieste a nadávame rozhodcovi 🤣 V podstate hráme 40-50min a hotovo kondička 0 bodov 🤣 Je to smutné sledovať ale človek nikdy nevie, možno sa to zmení
Sak ja stale verim a dufam 😂 a vobec ti neprotitevim, len reprodukujem rec komentatora 🙂
Je to hrozne na to pozerat 😂
Najviac ma serie, ze utocnici aj kridelnkci sa snazia nabiehat a zaloha a CB jakeby to nevideli a budu si to kopat medzi sebou. Do toho ta neista obrana a brankar pri protiutokoch, z ktorych 80-90% dostaneme gol...no smutne. Ale stale som Barca fan a stale dufam a verim v zmenu 😂
Sak raz sa to zlomit musi 😂 len mam obavu ze to nebude pod Xavim no
Road buď rád že to nešlo cez War lebo Sergi by schytal červenú .Za prifilmovanie pádu 1.žltá a krik na rozhodcu 2.žltá 🤣🤣🤣 My sa na War nemôžeme spoliehať v žiadnom zápase to už vieme dávno 🤣 Veď rozhodca sa ešte na drzovku usmial na Sergiho keď ju vytasil z vcerka . Presne na toto čakal žaluďák , kedy niekomu z Barci prasknú nervy a on môže žltiť . Nedotknuteľný panáčikovia s píšťalkou a vlajočkami
Raphinha,Lewandovski,Balde,Roberto si uz asi 30 krat nabiehaly za obranu ktora brani 40 metrov od svojej brany a Gundogan, de Jong,Araujo a Kounde si radsej prihravaju medzi sebou neskutocne. Obycajne dedinske muszstvo by uz dalo Las Palmasu gol.
Na letošní Barcelonu člověk musí být hodně skalní fanoušek, protože se na to nedá dívat a do toho poslouchat ty komentátorské žvásty jak je barca v prde.. vůbec není vidět světlo na konci tunelu
Ak to pozeráš na Nova Sporte, tak ma to neprekvapuje, komentátor predpokIadám nie je skaIný fanúšik, aIe zisťuje si Ien zákIadné info, a keď si trz niekto prečíta zákIadné info, tak sa všade píše o katastrofickej forme, nespokojnosti divákov s trénerom, katastrofickej finančnej situácií, nízkej návštevnosti, takže sa ani nedivím, že komentátor, ktorý nežije s futbaIom v BarceIone x rokov, tak hodnotí náš team momentáIne...
Netuším Patrik, preferujem skor zahraničné streamy, kde to komentátori aj trochu viac prežívajú... Tam aj, keď hráme zIe, tak ma to dokáže ako tak udržať pri pozornosti... :D Odporúčam aj vám.
No po té pauze jsem čekal,že xavi přijde s nakym novým stylem hry ,rozestavení nebo prostě cokoliv že změní,ale koukám pořád nič,ženada 🤦 xavi má v repertoáru snad jako jediný trenér pouze jednu taktiku kterou pořád opakuje dokola a čeká jiný výsledek 🤦🤦🤦 jenže každý tým nás dávno má přečtené.... My i kdybychom podepsali sebelepší hráče,ale pod xavim jdou všichni dolů 😏
Človek nechce byť negatívny nechce dostať tých hráčov pod tlak ja to chápem ale toto im tolerovať prechádzať sa a nevystrelil na bránu nevypracovať si za 45 minút jednu šancu proti Las Palmas už toho je veľa toto sa obhajovať do nekonečna nedá
Je smutné sledovať ako sa z nás pomaly stáva mužstvo stredu tabuľky. Zatiaľ našťastie len herne, nejake body ešte máme, ale chlapci sa už klepu keď proti nim nastúpi Alavés, Almería alebo Las palmas. Presne o tomto som tu písal pred mesiacom, že si nebudeme vedieť dať rady ani s týmito mužstvami - po prehre so Shaktarom.
Tak Chelsea bola tiez top muzstvo a padli na hubu riadne. A ani miliardy na pretupy im nepomohli. Ale my nemame ani tie 😂
Ale nemame zly tim, len hrame bez taktiky. To sa kozme pozliepat tu zo stranky 11-ti a uhrali by sme proti Barce remizu, keby nas trenoval Pep 😂
Neviem ci byt na Xaviho mieste po tomto zapase by som polozil kluce od kancelarie na stol a radsej dobrovolne odisiel.
Zádná intenzita! Zadna dravost, zadný pohyb. Katastrofální kolektivní chyby..Celý to stojí!. Utok uplně marný všichni 3 do jednoho. Jediný náznak akce udělal Roberto po krásným passe Frenkieho!
Ferran, Lewa, Raphinha otřes když mají míč, nic nevymyslí. 1v1 jim dělá problém. I když Felix má hluchý zápas. Pořád z tich všech dokáže něco vymyslet. Normálně si myslím že Luuk de Jong nebo Depay, či Braithwait by tam byl daleko užitečnější než ti tři dohromady. Záloha nedá balon i když si vepředu nabíhají. Obrana šílená. Celý to je jeden velký kolektivní problém. Systém. Pokud jim Xavi tohle ordinuje před zápasem, tak at jde taky doprdele. Ale aby hráči stáli a čuměli jak si to Palmy tukají 2m u sebe. Tak to je vrchol všeho.. Regulerně dva hráči vytukají půlku zálohy a ještě obranu k tomu. Balde jako bek/křídlo šílený! Při druhé akce Palem jen klusel a hlásil snad offside. Vůbec nezabral dozadu. I kdyby to bylo ok, tak ani náznak snahy Munira doběhnout.
Jestli to hráči bojkotují nebo nechtějí Xaviho, tak ať jdou doprdele.
Neviem, či práve jeho prioritne zaujímaIi peniaze, však jeho príjmy mimo futbaIu prevyšujú tie futbaIové, či? Dokonca neviem, či v tých rokoch, čo tu hrávaI nepatriI medzi našich najbohatších futbaIistov ;)
Jo, na špičkový futbaIový kIub nikdy nemaI, avšak na ňom boIo vidieť aspoň snahu. U väčšiny našich hráčov ani snahu nie je vidieť, snaď sa to zmení v 2. poIčase, no..
Pimienta García klobúk dole, dokazujes že si lepší tréner ako Xavi ktorý prišiel z trápnej katarskej ligy a dostal všetko na tácke. Teba vyhodili z Barça Athletic lebo kamarát Rafa Márquez. Najvyšší čas podpísať profi trénera a Xavi nech sa učí v Belgickej lige, možno sa raz vráti.
1.Pena- ten nato nemá, úplne neistý pri zákrokoch.
2.Koundé- niekedy zahrá super, ale častokrát ľahkovážne chybuje.
3.Araujo- v poslednej dobe tiež mimo, ale na ňom je vidieť aspoň snahu.
4.Christensen- pri góle váhavý, mal ísť do sklzu, celkovo slabý oproti minulej sezóne
5.Baldé- niekedy sa mu podarí nábeh, ale finálna prihrávka končí na prvom hráčovi súpera.
6.De Jong- hráč ktorý sa snaží niečo dopredu, aj keď mu nejde a pritom s poctivo vracia aj dozadu.
7.Gündogan- dopredu dnes nič moc a dozadu nestíha vôbec.
8.Roberto- snaží sa, ale je taký nemastný neslaný.
9.Raphina- semtam sa uvolní, ale riešenie situácií u neho je prosté.
10.Lewandowski- k ničomu. Pressing žiadny, medzihra nulová, rýchlosť tiež.
11.Ferrán- snaha tam je, ale vždy mu kúsok chýba.
Xavi sa vkuse ohana, ze vieme co hrat..mame svoje DNA, ale sak my mame hovno nie dna. Uplne kazdi na nas uz vie hrat...dookola to iste bez iskry, bez napadu...takto ked bude dalsi rok LM mozme byt radi...
Nedá, Xavi nemá taktiku a nevie ani reagovať na priebeh hry. Radšej sa na to bude pozerať, striedať začne v 80. minute a potom sa na niečo klasicky vyhovorí.
Aj ked prehrame, ja som ligu uz tak nejak vzdal. Aspon spanielsky pohar vyhrat tuto sezonu. Na ligu bohuzial nemame ani na ligu majstrov. Vybombovat to v Copa del rey a v arabii, nech mame zase aspon 2 tituly a bude to good 😊
Ale fakt by som tam chcel vidiet Rouqueho namoesto Lewiho. Ale komentator sam povedal ze na neho nechcu vyvijat nejaky tlak hned od zaciatku aby sa nezlomil 🙂
Je to hrozne na to pozerat 😂
Najviac ma serie, ze utocnici aj kridelnkci sa snazia nabiehat a zaloha a CB jakeby to nevideli a budu si to kopat medzi sebou. Do toho ta neista obrana a brankar pri protiutokoch, z ktorych 80-90% dostaneme gol...no smutne. Ale stale som Barca fan a stale dufam a verim v zmenu 😂
Sak raz sa to zlomit musi 😂 len mam obavu ze to nebude pod Xavim no
Boze ked si spomeniem minulu sezonu kak sme nadavali na Busiho a Albu, ako raaad by som ich tu tuto sezonu videl 😂
Super beha a to na nas staci aj vzadu aj v predu.
Nemame pohyb a rychlost a to je o trenerovi a kondicii
Ale nemame zly tim, len hrame bez taktiky. To sa kozme pozliepat tu zo stranky 11-ti a uhrali by sme proti Barce remizu, keby nas trenoval Pep 😂
Neviem ci byt na Xaviho mieste po tomto zapase by som polozil kluce od kancelarie na stol a radsej dobrovolne odisiel.
Ferran, Lewa, Raphinha otřes když mají míč, nic nevymyslí. 1v1 jim dělá problém. I když Felix má hluchý zápas. Pořád z tich všech dokáže něco vymyslet. Normálně si myslím že Luuk de Jong nebo Depay, či Braithwait by tam byl daleko užitečnější než ti tři dohromady. Záloha nedá balon i když si vepředu nabíhají. Obrana šílená. Celý to je jeden velký kolektivní problém. Systém. Pokud jim Xavi tohle ordinuje před zápasem, tak at jde taky doprdele. Ale aby hráči stáli a čuměli jak si to Palmy tukají 2m u sebe. Tak to je vrchol všeho.. Regulerně dva hráči vytukají půlku zálohy a ještě obranu k tomu. Balde jako bek/křídlo šílený! Při druhé akce Palem jen klusel a hlásil snad offside. Vůbec nezabral dozadu. I kdyby to bylo ok, tak ani náznak snahy Munira doběhnout.
Jestli to hráči bojkotují nebo nechtějí Xaviho, tak ať jdou doprdele.
2.Koundé- niekedy zahrá super, ale častokrát ľahkovážne chybuje.
3.Araujo- v poslednej dobe tiež mimo, ale na ňom je vidieť aspoň snahu.
4.Christensen- pri góle váhavý, mal ísť do sklzu, celkovo slabý oproti minulej sezóne
5.Baldé- niekedy sa mu podarí nábeh, ale finálna prihrávka končí na prvom hráčovi súpera.
6.De Jong- hráč ktorý sa snaží niečo dopredu, aj keď mu nejde a pritom s poctivo vracia aj dozadu.
7.Gündogan- dopredu dnes nič moc a dozadu nestíha vôbec.
8.Roberto- snaží sa, ale je taký nemastný neslaný.
9.Raphina- semtam sa uvolní, ale riešenie situácií u neho je prosté.
10.Lewandowski- k ničomu. Pressing žiadny, medzihra nulová, rýchlosť tiež.
11.Ferrán- snaha tam je, ale vždy mu kúsok chýba.