Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-05 08:30:49
Otrasný futbal,a Xavi povie po zapase,že dobrý,že druhý polčas aspoň niečo,
2024-01-05 09:02:05
Pochvala patrí De jongovi nechcem ani len pomyslieť ako by to dopadlo keby odišiel. Aj Araujo vyzeral už lepšie ako posledné zápasy a keď Xavi není spokojný s Felixom tak potom neviem čo si mám pomyslieť o Ferranovi. Aspoň že gól dal inak veľká bieda a katastrofálny výkon tímu opäť. 😩
A Xavimu jediná pochvala že konečne mal gule dať dole Lewu.
2024-01-05 09:11:12
ja som nikde na svete nevidel kridla, ktore sa ani nepokusia spravit protihraca 1na1 za cely zapas. Ferran aj Raphinha totalne zaostavaju za kridlami, ktore sme mali kedysi. Ak porovnam Cancela a Baldeho s nimi dvoma ked utocime, tak jedine co tam raphinha a ferran robia je, ze zavadzaju ked nasi obrancovia utocia. Vo finale sa ani necudujem tomu Lewandowskemu, ze je mimo formy, ked mu nase kridla nedokazu raz nahrat presne. Lewandowski potrebuje jednoznacne oddych ale nie od futbalu, ale od nasich kridiel.
2024-01-05 09:24:17
Nejlepší: Příchod Félixe a Roqueho na hřiště - tam se nám konečně začalo dařit vytvářet nebezpečné situace , De Jong, ..... a snad určité fáze ve druhém poločase ( ale to asi jen díky kontrastu vzhledem k naprosto katastrofaální hře v prvním poločase ). A taky to, že jsme bojovali do posledních vteřin zápasu.

Nejhorší: Tak tady by to bylo opravdu na dlouhý článek. Když vynechám hodnocení hráčů, tak zranění Cancela je další těžká rána pro tým.

A pak bych rád zmínil jednu věc, která mě snad vadila víc než náš fotbal - KOMENTÁTOR NA NOVA SPORT ! Z toho se mi fakt chtělo blejt ..... Já chápu, že někdo fandí REALU, ale kurde tak ať si komentuje real a nedávají mu komentovat Barcu ! Kdo to má 100 minut vydržet poslouchat ! Krom toho, že mlel neuvěřitelný sračky celý zápas, tak neprostý vrchol byl když řekl, že hráč LAS PALMAS zcela zbytečně a jen lehce postrčil Gundogana a tím jim vlastně prohrál celý zápas! Tak ho měl asi nechat dát v 92. minutě gól hlavou do prázdný branky ...... Já nevim, ale tohle je zcela neprofesionální a ostudný výkon za mikrofonem. Bohužel, na Nově to asi nikomu nevadí, protože to rozhodně nebylo poprvé !
2024-01-05 09:48:25
Nejlepší: Baldého náběhy
Nejhorší: Baldého centry