S takymto futbalom,s takymito hracmi,trenerom nevyhrame nic.Ziadny progres.Stale to iste dookola a pritom mame vybornych hracov ale nie na tento styl futbalu
Tak možno přesedlat na jiný tým? Třeba City?
Když se ti nelíbí ani hráči ani trenér, tak asi jiná šance nebude, protože nemáme 800 mega euro, aby jsme si nakoupili nový tým i s trenérem....
Přijde mi že být trenérem v Barceloně je nejsložitější situace ze všech klubů a hlavně v tomto období, kdy tým vyhrával suverene jeden zápas za druhým. Ale uvědomme si že z té sestavy je tady snad jediný hráč a to roberto.
Dále otázky po vyhraném zápase: ztrácíte 7 bodů, stále máte argumenty jak vyhrát ligu? Kdybyste prohráli budete ztrácet 10, uvědomujete si to? -
Vysvětlovat každé jedno střídání proč bylo provedeno..
Mě by asi jeblo, být Xavim tak se vůbec nerozpovídávám a odpovídám arogantně jednou větou nebo slovem Ano, Ne..
Hej tie otazky su riadne debilne, lebo novinari su debilni,lebo ich citatelia su debilni a neprekaza im to. Chcu titulok pre clanok, nie zaujimavy rozhovor. Kebyze som novinar, mam sancu sa pytat niekoho ako Xavi a polozim mu otazky ako "Haaland alebo Mbappe?" alebo "keby ste dnes prehrali stracali by ste na real 10 bodov uvedomujete si to?", tak moju pracu moze robit naozaj ktokolvek.
Barca prisposobuje hracov na svoj prezity sposob hry, namiesto toho, aby prisposobovala styl hry potencialu hracov ktorych ma.. jedinym svetlym momentom ktory ma nadchol, ze Viktorko takmer premierovo skoroval. Skoda skoda, ze mu to nevyslo.
Prezity sposob hry to rozhodne nie je, ked vidis Guardiolu, Artetu, Xabiho Alonsa, Luisa Enriqueho... Nechapem preco je potreba to dookola opakovat. Je jasne, ze hraci nerobia to, o co ich Xavi ziada, inak by na nich v polcase nevrieskal. Ak by hraci hrali tak ako poslednych 20 min kazdeho zapasu taketo komentare o prezitom sposobe hry by sa tu neobjavovali. Je to zlozitejsi problem.
No Leverkusen moc nehrá Barcelonsku hru. Enrique ledva postúpil zo skupiny LM keby NCU nezareze rozhodca pravidlom ktoré poznajú aj na dedine a v repre to bol tiež tragicky futbal. Arteta hra pekny futbal ale faktom je že uz druhu sezónu pre*ebava ligu a za posily dali tiež nemalý peniaz.
Jde jen o to že ty hráči jsou dobří v jejich předešlém týmu, tady ne plus Xavi hraje alibisticky, je potřeba nebát se jít rechle dopředu, naučit se rychle napadat a reagovat.
Urcite suhlasim. Ved to je DNA Barcelony nie? Drzanie lopty, vysoky a agresivny pressing, nabehy za obranu a do sestnastky, utoci a brani cely tim v jednej chvili... Dovod, preco momentalne predvadzame tento slaby futbal je, ze pripomina vsetko, len nie barcelonsky rukopis. Guardiola, Arteta, Enrique su predsa z rovnakej "skoly"... Preco to nefunguje nam? Barcelonska filozofia je v poriadku, co sa zmenilo su hraci (niektori nemaju dostatocnu kvalitu, niektori potrebuju cas) a financna situacia klubu, kvoli ktorej si nemozeme dovolit nakupit v tejto chvili idealnych hracov. Xavi to predsa povedal - nas tim nedosahuje individualnu kvalitu Barcelony z r. 2011, o to funkcnejsi musi byt tim ako celok, aby to vykompenzoval.
Z části s tebou souhlasím ,Ale tým nemusí obsahovat individuální kvalitu 2011,každý kdo někde hrál fotbal tak pocítil, že může být rychlý hbitý atd,ale když tým hraje chytře a hlavně hraje jako tým,tak nemáš proti nim šanci.Nemame 100 mil na úctě,ale furt naše nákupu jsou stokrát dražší než většiny týmu z ligy,tak by to mělo taky tomu odpovídat,Evropa je jiná věc.Xavi by měl hlavně naučit jak hrát v pohybu a nebát se,nehrát na místě,v chůzi a do zadu,měl by je naučit předvídat,nemám míč? kam mu mám na běhnout! Mám míč? Kam to mám poslat.
Urcite ano, ved to je predsa barcelonska filozofia. To je dovod, preco pisem, ze hrame slabo nie preto, ze tuto filozofiu pouzivame, ale preto, ze sa nou absolutne neriadime.
Viktorko :D kamo nedal čistú šancu do prázdnej za to ho ideme chváliť? Skôr pri jeho debute ma zarazilo že v situácii keď môže prihrat voľnému spoluhráčov radšej vystreli cez hraca ktorého aj trafí.
Pre mna je najvacsia slabina utok. Nefunguje to tam,nie je chemia.Davame velmi malo golov. Na druhej starne si treba priznat,ze naozaj finacne sme natom na prd a dotahujeme len hracov z druhej "vlny". Na tych top nemame. Lewa,Gundo su za zenitom. Vcera aj Gundo stracal tolko lopt a pride mi to,ze to uz frustruje aj FDJ. Raphinha asi nechape,co ma hrat,alebo mu Xavi domotal hlavu,alebo sa jednoducho nehodi do Barcy. vcera aj mlady Yamal hral ako lekvar.
Teraz vidiet,kto je Gavi!
Buldog co isiel vzdy naplno,chybalo mi to tam vcera. Podporujem Xaviho,ale jedno je iste,ze nasa forma a styl hry ma dlhodobo klesajucu tendenciu.
z dlhej novinárskej skúsenosti viem, že najväčší hlupáci, s ktorými som sa zhováral, boli tí, čo sa ježili proti položenej otázke -- prečo sa ma toto pýtate? iných by ste sa toto nespýtali , čo si to dovoľujete? -- poctivejšie a jednoduchšie je na otázku odpovedať -- počínal si tak mečiar, teraz sa ježí fico a v španielsku xavi -- to preto, že majú za ušami a nepáči sa im, ak na to niekto príde
tak si nevypichuj veci z kontextu a neinterpretuj po svojom. Myslim, ze na tu pokleslu uroven vacsiny novinarov a ich otazky Xavi odpoveda nadstandarne rozumne, siahodlho a trpezlivo. Tlacovka je niekolkokrat do tyzdna a pytaju sa bud to iste alebo hluposti. Jedina skoda je, ze miesto Xaviho na tie otazky nemoze odpovedat iny zastupca klubu alebo tlacove oddelenie, trener ma dolezitejsie veci na praci.
..alebo sa hovori, aka otazka - taka odpoved. ked sa vlada pytali 1000x na elektru, je jasne, ze vybuchol. su politici, ktori nedostavaju neprijemne otazky nikdy. ale to iste vies ako novinar. sucasni novinari a moderatori politickych diskusii su z drvivej väcsiny obycajna zumpa.
hovoriť všeobecne o zlej úrovni novinárov je všeobecná, nič nehovoriaca floskula a dôkaz, že ani ty nevieš diskutovať-- uveď, prosím, konkrétne, čo je na ktorej otázke zlé, hlúpe, potom sa dá debatovať -- samozrejme, novinári sú aj dobrí aj zlí aj hlúpi -- ako vo všetkých oblastiach ľudskej činnosti --
vôbec nie -- bolo by zaujímavé dozvedieť sa, ako sa xavi pokúsi stratu zmenšiť, či siahne po zmenách v zostave, či zasiahne do taktiky, či zapojí viac mladých alebo či rezignuje a sústredí sa na iné ciele, či to neovplyvní jeho pobyt v barcelone --
Je to zbytocna a primitivna otazka, keby ju dotycny chcel vymysliet cestou na tlacovku bez pripravy, neopyta sa inak. Hladat v tom novinarcinu je ako hladat vcerajsi den. Ramblovi sa to podarilo. V pohode.
Ci to neovplyvní jeho pobyt v Barcelone:D nestačí že sa to pýtajú non stop pri remíze alebo prehre ale už aj pri výhrach sa to budu pýtať:D :D tu sa človek tak na komentoch zabaví
Rešpekt sa ale slepo nerodí rešpekt sa musí zaslúžiť a jediné čo Barcelona predvádza je doslova Dedinská kopanice kde každý už očakáva tu potupu čo príde v lige majstrov vo februári a modlí sa aby sme nestratili v pohári na Real Madrid alebo gironu lebo aj tam vyletime ako namydleny blesk
a ešte čosi: xavi má ustavične pocit, že barcu treba hladkať a čičíkať -- "majster si zaslúži rešpekt" -- figu drevenú: rešpekt si zaslúži to, čo mužstvo predvádza na ihrisku, nie to, že minulý rok bolo majstrom -- to predsa každý ocenil a pochválil, sláva nerastie na strome, ani sa nededí
Tými komentármi ohľadne úrovni hry, Xavi si určite nezíska rešpekt u väčšiny fandov, pretože nie sú pravdivé! A tvrdenie, že nie všetci fandovia sú odborníci, je odsúvanie problému na inú stranu........to hladkanie a čičíkanie, ako vtipne poznamenal rambla, vôbec nerieši situáciu! Rešpekt si treba pán Xavi zaslúžiť tvrdou prácou, získaním si hráčov na svoju stranu nie hladkaním, ale jasným stanoviskom voči hráčom.
Když se ti nelíbí ani hráči ani trenér, tak asi jiná šance nebude, protože nemáme 800 mega euro, aby jsme si nakoupili nový tým i s trenérem....
Neuveritelne kam tento svet speje a este 18 pozitivnych hlasov 🥵
Neber drogy, kúp si radšej knihu ....
Dále otázky po vyhraném zápase: ztrácíte 7 bodů, stále máte argumenty jak vyhrát ligu? Kdybyste prohráli budete ztrácet 10, uvědomujete si to? -
Vysvětlovat každé jedno střídání proč bylo provedeno..
Mě by asi jeblo, být Xavim tak se vůbec nerozpovídávám a odpovídám arogantně jednou větou nebo slovem Ano, Ne..
Teraz vidiet,kto je Gavi!
Buldog co isiel vzdy naplno,chybalo mi to tam vcera. Podporujem Xaviho,ale jedno je iste,ze nasa forma a styl hry ma dlhodobo klesajucu tendenciu.