Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-05 08:56:51
S takymto futbalom,s takymito hracmi,trenerom nevyhrame nic.Ziadny progres.Stale to iste dookola a pritom mame vybornych hracov ale nie na tento styl futbalu
2024-01-05 09:03:57
Xavi má určite dobrého dílera. Inak si tie jeho vyjadrenia neviem vysvetliť .....
2024-01-05 09:07:30
Přijde mi že být trenérem v Barceloně je nejsložitější situace ze všech klubů a hlavně v tomto období, kdy tým vyhrával suverene jeden zápas za druhým. Ale uvědomme si že z té sestavy je tady snad jediný hráč a to roberto.
Dále otázky po vyhraném zápase: ztrácíte 7 bodů, stále máte argumenty jak vyhrát ligu? Kdybyste prohráli budete ztrácet 10, uvědomujete si to? -
Vysvětlovat každé jedno střídání proč bylo provedeno..
Mě by asi jeblo, být Xavim tak se vůbec nerozpovídávám a odpovídám arogantně jednou větou nebo slovem Ano, Ne..
2024-01-05 09:17:50
Barca prisposobuje hracov na svoj prezity sposob hry, namiesto toho, aby prisposobovala styl hry potencialu hracov ktorych ma.. jedinym svetlym momentom ktory ma nadchol, ze Viktorko takmer premierovo skoroval. Skoda skoda, ze mu to nevyslo.
2024-01-05 09:40:26
Pre mna je najvacsia slabina utok. Nefunguje to tam,nie je chemia.Davame velmi malo golov. Na druhej starne si treba priznat,ze naozaj finacne sme natom na prd a dotahujeme len hracov z druhej "vlny". Na tych top nemame. Lewa,Gundo su za zenitom. Vcera aj Gundo stracal tolko lopt a pride mi to,ze to uz frustruje aj FDJ. Raphinha asi nechape,co ma hrat,alebo mu Xavi domotal hlavu,alebo sa jednoducho nehodi do Barcy. vcera aj mlady Yamal hral ako lekvar.
Teraz vidiet,kto je Gavi!
Buldog co isiel vzdy naplno,chybalo mi to tam vcera. Podporujem Xaviho,ale jedno je iste,ze nasa forma a styl hry ma dlhodobo klesajucu tendenciu.
2024-01-05 10:33:02
z dlhej novinárskej skúsenosti viem, že najväčší hlupáci, s ktorými som sa zhováral, boli tí, čo sa ježili proti položenej otázke -- prečo sa ma toto pýtate? iných by ste sa toto nespýtali , čo si to dovoľujete? -- poctivejšie a jednoduchšie je na otázku odpovedať -- počínal si tak mečiar, teraz sa ježí fico a v španielsku xavi -- to preto, že majú za ušami a nepáči sa im, ak na to niekto príde
2024-01-05 11:20:01
Rešpekt sa ale slepo nerodí rešpekt sa musí zaslúžiť a jediné čo Barcelona predvádza je doslova Dedinská kopanice kde každý už očakáva tu potupu čo príde v lige majstrov vo februári a modlí sa aby sme nestratili v pohári na Real Madrid alebo gironu lebo aj tam vyletime ako namydleny blesk
2024-01-05 11:21:21
a ešte čosi: xavi má ustavične pocit, že barcu treba hladkať a čičíkať -- "majster si zaslúži rešpekt" -- figu drevenú: rešpekt si zaslúži to, čo mužstvo predvádza na ihrisku, nie to, že minulý rok bolo majstrom -- to predsa každý ocenil a pochválil, sláva nerastie na strome, ani sa nededí
2024-01-05 12:13:35
Tými komentármi ohľadne úrovni hry, Xavi si určite nezíska rešpekt u väčšiny fandov, pretože nie sú pravdivé! A tvrdenie, že nie všetci fandovia sú odborníci, je odsúvanie problému na inú stranu........to hladkanie a čičíkanie, ako vtipne poznamenal rambla, vôbec nerieši situáciu! Rešpekt si treba pán Xavi zaslúžiť tvrdou prácou, získaním si hráčov na svoju stranu nie hladkaním, ale jasným stanoviskom voči hráčom.