Ja som najprv myslel, že ukazuje Robertovi, aby už nenadával rozhodcovi, lebo to bolo bezprostredne po tom, ako dostal Roberto žltú za kecy, keď na Roberta nepískli to potiahnutie za dres. Následne Roberto šiel za postranným a chvíľu mi napadlo, že mu dá hlavný druhú žltú, že neprestal.
Ludia po vcerajsom zapase si hovorim ze chudak Xavi. Lebo na jeho hlavu hlavne pada kritika, ale vcera bolo vidno ze to nestoji na nom, ale na hracoch.
Presne ako krical na Raphinhu - 15 ofsajdov za zapas?? A nemyslim Raphinhu ale cely tim - z toho 10 bolo takych ze hrac stoji na kraji ihriska a ma presny prehlad pred sebou ze kedy je a nieje v ofsajde.... moze sa stat ze ti to ujde, ale 15?
A druha vec - ked aj nebol ofsajd a kridlo sa dostalo k lopte. Ludia ved my nevieme dat jeden dobry center. Balde, nas nastupca Jordiho Albu, sice beha ale co sa tyka finalnej prihravky ci centra, na 95% to ide do uzemia nikoho alebo trafi prveho hraca. Raphinha taktiez nevie vobec centrovat, on sa radsej zamota v kluckach a nahra dozadu.
Presne ten gol Las Palmas bola jednoducha pekna nahravka od Sancha do priestoru a do behu. My sme vcera takych mohli mat 5, z toho 5 islo dozadu na paty miesto dopredu do behu.
A potom lutujem aj chudaka Lewandowskeho, lebo on zabudol u nas hrat futbal a vobec sa mu necudujem, kedze nanho nevie ist jedna finalna prihravka alebo jeden dobry center. V Bayerne mu kridla vzdy davali perfektne lopty alebo stal presne tam kde mal na dorazku. U nas lopty nedostava a dorazat nema co kedze nestrielame. Sme BARCELONA a v 40tej minute je statistika striel na branu 3:0 pre Las Palmas.
Ked nevieme ani vystrelit, urcite nedame gol a ked nedame gol tak nemozme vyhrat...
Naozaj zlate casy ked sme mali Messiho, Alvesa, Xaviho, Iniestu, Neymara, Ronaldinha atd... odvtedy nemame jedneho hraca co vie dat finalnu prihravku.
A medzi nami. S nasou terajsou hrou co sa zaloznikov a kridiel tyka a finalnych prihravok - mohol by tu byt kludne Etoo v jeho najlepsej forme, alebo Suarez v jeho najlepsich rokoch - skoncili by ako Lewandowski...
Smutne ale kym sa neurobi naozaj poriadna reforma a donesu sa 3-4 poriadni hraci, hlavne 2 poriadne kridla, novy Busquets a jeden hrac typu De Bruyne, tak sa obavam ze to bude len stale horsie. A mozme menit trenerov kolko chceme s takouto zostavou. A zial vieme ako sme na tom financne, takze to asi tak skoro nebude...
Este akurat dufam ze mlady Roque nebude sediet na lavicke, urcite ubeha a urobi viac ako Lewa aktualne.
Problem je, že podla mna nemáme z čoho týchto hráčov zohnať...Pre mňa dokonalé lave kridlo je Leao, na toho nestačia neraz ani 2 osobky... ale asi všetci vieme, že takého hráča nezaplatíme. Môžeme len dúfať, že sa Yamal vypracuje ako prave krídlo a na lavu stranu tiež bud nejaký mladík alebo chytiť niečo zadarmo na trhu. Bohužial.
Novy busquets neviem kto by mohol byt, novy kdb moze byt musiala, a krídla sane, Yamal, a ľavé mbappe alebo messinho no nemame ani na jedného zatial a messinho je este mlady on moze prist az o 2 roky
Pekne napísané… ale zase povedzme si, odkedy sme v kríze aj prišli nejakí hráči, veď Lewa, Gundo, Cancelo boli skvelí hráči v iných tímoch keď išli ku nám… neviem však sám nájsť riešenie… asi len zmeniť ten pomalý nudný futbal a to podľa mňa ide od trénera…. Mi nepovedzte že by sme takto hrali pod Kloppom alebo Tuchelom… áno DNA Barcelony… ale to v tejto dobe už nemá také miesto a uplatnenie ako kedysi!
jasne bohuzial nie su peniaze... Yamal by sa mohol vypracovat, ale zacinam mat aj onho trochu strach, po tych 2-3 dobrych zapasoch ked vsetci zacali o nom pisat, ze novy messi je tu, tak tiez vela toho nevymyslel... velakrat robi opacne rozhodnutia, je sice rychly, ale tiez mu chybaju finalne prihravky... a ma 16 rokov, takze budem rad ked sa to nauci a vypracuje sa - to by bolo perfektne. Len nejak s ubudajucou formou timu mam pocit ze aj on nenapreduje, prave naopak...
Je mi celkom luto ze som takyto negativny, ale bohuzial to co sa poslednych par sezon predvadza presne odraza moj negativizmus. Pozeram zapasy Barcy uz od cias Ronaldinha a tieto posledne roky su naozaj narocne. Je mi z toho smutno a nikdy neprestanem Barce fandit a vzdy budem dufat len v to najlepsie, ale aktualne mam z toho celkom depku aj ja...
Ano maky, to zasa uplne suhlasim, ze pod kloppom alebo tuchelom by sme hrali inak. A DNA Barcelony je pojem z ktoreho uz aj mna mrazi a dufam ze si vedenie uvedomi co najskor ze to je historia a treba sa hybat vpred.
Od Yamala ešte asi nemôžeme čakať, že to bude ťahať. O 5 rokov bude stále mladý a dovtedy naberie mraky skúseností...v tom veku okolo 20 už by sa mal začať prejavovať...ak to vtedy nepríde, tak žiaľ to bude asi ďalší priemerný Munir, ktorý bol hypeovany a skonči v priemere ligy. Ale to je vec budúcnosti, uvidime.
O com sa tu vlastne bavime. Nemame peniaze na top hracov. V nasom klube sa kritizuje 16 rocny hrac, 18 rocny hrac, 20 rocny hrac...Mozeme byt radi, ze neodchadzaju inam. Nasa hra je iba realnym odzrkadlenim stavu celeho klubu a riesenie nepride za rok, za dva ani za tri. Kto na to nie je pripraveny, nech prestane fandit alebo necita media. Tituly sa nebudu vyhravat kazdy rok, nasa hra nebude konzistentna, tim budeme lepit roznymi hracmi, nie top hracmi, lebo ti stoja peniaze, ktore nemame. To nie je ani depresivne, ani smutne, ani nijake, len to tak proste je. Bolo by krasne podpisat najvacsie talenty, Joao Leao k nam, Musiala, Rodri, Echeverri, ostatni - nepridu, kym nie su peniaze, tak velmi je to jednoduche. Ja uz som sa naucil pri nasej hre tesit aj z mala, inak to nejde. Lewov prinos v utoku je minimalny v zostave s nim hrame o 1 hraca menej - po vystriedani bol ale cely cas pri postrannej ciare a odusevnene povzbudzoval hracov, pred Baldeho prihravkou do pokutoveho uzemia viem, ze mozem ist na hajzel lebo z toho nic nebude (z tej prihravky) - oproti minulym zapasom tam ale konecne robil prievan a skusal konecne utocit dopredu nie dozadu, Raphinha ma pred sebou 1 hraca za ktorym je 20m volneho priestoru a miesto toho aby to nanho skusil sa rozhodne prihrat dozadu - beha tam ale aspon jak kon a vypomaha defenzive, Ferranove zralocie zuby pripominaju skor zubky malej žubrienky - vcera som ho vsak videl prvykrat niekolkokrat presprintovat hraca a aj zo stiesneneho priestoru bez pripravy skusil vystrelit a vyslo to...
Tím nie je tak zlý podľa mňa ako to na ihrisku občas vyzerá. Frenkie, MAtS, Araujo, Cancelo, Pedri vo forme sú top class. Trocha k nim musia výkonovo podrásť mladíci a bude to veselšie...To čoho sa bojím je absencia kridiel, za mňa po Dembelem zostala diera. On jediny vedel prejsť 1-2 protihráčov a presne prihrávať na gól. Netvrdím, že mi Dembele chyba, ale hráč jeho typu určite ano. A to vlavo aj vpravo. Možno by mali Raphinha, Ferran a Felix skúsiť hrať trocha odvažnejšie, aspoň sa snažiť robiť veci, aké krídla robia. U Felixa tam nejaké náznaky sú, ale ostatní dvaja to nemajú v krvi absolútne.
Jasne suhlasim. Neviem ci to nemaju v krvi alebo su len bojacni a nechcu stratit loptu. Je ocividne, ze maju iny profil ako Dembele, ale ak pri otvorenejsom priestore nechodia do suboja 1 na 1 a v pripade zahustenej superovej obrany neroztahuju hru do stran lebo naviazu max. 1 hraca (super ich nezdvojuje, lebo sa ich neboji), tak su ako kridelnici, nechcem povedat zbytocni, ale velmi priemerni. Budeme si proste musiet pockat na hracov s vyssou kvalitou, ktori dostanu loptu a vidia len branku pred sebou, nie za sebou. Inak ma tim urcite ovela vacsi potencial ako predvadza. Kriza nebude trvat vecne.
Rozhodca nemal dovod dat Sergimu zltu, ved ten nepouzil ziadnu hrubost. Len pravom protestoval. Zato VAR mal ihned zakrocit, kedze ten faul museli vidiet a neviem, ci to uz nebol posledny obranca. Potom by Xavi nebol naznacil, ze je rozhodca drzy... 😄 Darmo, ma temperament, a tych karticiek este vela dostane... 😅
Presne ako krical na Raphinhu - 15 ofsajdov za zapas?? A nemyslim Raphinhu ale cely tim - z toho 10 bolo takych ze hrac stoji na kraji ihriska a ma presny prehlad pred sebou ze kedy je a nieje v ofsajde.... moze sa stat ze ti to ujde, ale 15?
A druha vec - ked aj nebol ofsajd a kridlo sa dostalo k lopte. Ludia ved my nevieme dat jeden dobry center. Balde, nas nastupca Jordiho Albu, sice beha ale co sa tyka finalnej prihravky ci centra, na 95% to ide do uzemia nikoho alebo trafi prveho hraca. Raphinha taktiez nevie vobec centrovat, on sa radsej zamota v kluckach a nahra dozadu.
Presne ten gol Las Palmas bola jednoducha pekna nahravka od Sancha do priestoru a do behu. My sme vcera takych mohli mat 5, z toho 5 islo dozadu na paty miesto dopredu do behu.
A potom lutujem aj chudaka Lewandowskeho, lebo on zabudol u nas hrat futbal a vobec sa mu necudujem, kedze nanho nevie ist jedna finalna prihravka alebo jeden dobry center. V Bayerne mu kridla vzdy davali perfektne lopty alebo stal presne tam kde mal na dorazku. U nas lopty nedostava a dorazat nema co kedze nestrielame. Sme BARCELONA a v 40tej minute je statistika striel na branu 3:0 pre Las Palmas.
Ked nevieme ani vystrelit, urcite nedame gol a ked nedame gol tak nemozme vyhrat...
Naozaj zlate casy ked sme mali Messiho, Alvesa, Xaviho, Iniestu, Neymara, Ronaldinha atd... odvtedy nemame jedneho hraca co vie dat finalnu prihravku.
A medzi nami. S nasou terajsou hrou co sa zaloznikov a kridiel tyka a finalnych prihravok - mohol by tu byt kludne Etoo v jeho najlepsej forme, alebo Suarez v jeho najlepsich rokoch - skoncili by ako Lewandowski...
Smutne ale kym sa neurobi naozaj poriadna reforma a donesu sa 3-4 poriadni hraci, hlavne 2 poriadne kridla, novy Busquets a jeden hrac typu De Bruyne, tak sa obavam ze to bude len stale horsie. A mozme menit trenerov kolko chceme s takouto zostavou. A zial vieme ako sme na tom financne, takze to asi tak skoro nebude...
Este akurat dufam ze mlady Roque nebude sediet na lavicke, urcite ubeha a urobi viac ako Lewa aktualne.
Je mi celkom luto ze som takyto negativny, ale bohuzial to co sa poslednych par sezon predvadza presne odraza moj negativizmus. Pozeram zapasy Barcy uz od cias Ronaldinha a tieto posledne roky su naozaj narocne. Je mi z toho smutno a nikdy neprestanem Barce fandit a vzdy budem dufat len v to najlepsie, ale aktualne mam z toho celkom depku aj ja...
Na druhu stranu, si hovorim ze treba byt aj pozitivny. Kym na tom nie sme ako ManUtd, sme na tom este velmi dobre :D