Masterkoo máš pravdu že zasa najslabší na trávniku, ale ja dúfam, že v nasledujúcom zápase už v základe nebude. Napriek tomu na prekvapil Xavi keď ho vystriedal. Ja som neveril vlastným očiam, že Lewu Xavi strieda ??? A urobil dobre ale pomerne neskoro!!!
vybavujem si situáciu pred druhým, takmer osudným únikom haddádího -- z obrany barce ide kolmá prihrávka na lewu, asi pätnásť metrov za polovicou, priamo na nohu -- lopta sa, ako zvyčajne, od lewovej nohy odráža dozadu, berie ju záložník palmy, kolmo haddádímu, a keby ho nedobehli, je po funuse -- hľa, technik, ale zo základu ho môže vyradiť len náhle tornádo alebo povolávací rozkaz
Chcem sa vyjadriť k hodnoteniu troch hráčov a ich výkonom:
1, Peňa - mne ten hráč pripadá ako spomalený a plný neistoty. Pri góle keby bol skočil do centra rybičkou (tak ako to robí Stegen) som presvedčený, že by bol loptu chytil, ale on ide do centra ako hadzanársky brankár...hohami dopredu...nepochopiteľné!!!
2, Balde - ten počas celého zápasu neposlal jeden dobrý center. Akoby nevládal do lopty poriadne kopnúť. Buď jeho center zrazili obrancovia telom, alebo ho pretiahol cez pokutové územie do miest, kde nebol nikto. Balde ide výkonmi veľmi, ale že veľmi rapídne dole vodou!!!
3, Raphinha - tento poplašený krídelník bol počas zápasu minimálne 8-9x v ofsajde. Je nemysliteľné, aby si počas zápasu nevedel ani raz ustriehnu svoje postavenie a o jeho strelách sa ťažko dá hovoriť ako o strelách, pretože tie ohrozovali jedine divákov na š poschodí tribún. Nemôžem povedať že sa nesnažil, ale tá jeho snaha mi pripadala ako bez rozmyslu a strašne jednotvárna!!!
Ináč v podaní Barce ďalší otrasný výkon z veľmi šťastným koncom. Som presvedčený, že ak by bola Barca v nastavenom čase viedla, tak rozhodca tu penaltu neodpíska, ale v tomto prípade nám pomohol aj keď to penalta bola čistá (otázka je, či by Gindogan bol loptu pri tom náskoku svojou postavou dočiahol)!!!
Musím tě maličko opravit,abych byl objektivní, tak Balde včera dal dva dobré centry po půl roce,takže si vylepšil bilanci na 30/2 :-) Raphina je pro mě také špatný hráč ,který občas má světlou chvilku .Ale za ofsajdy bych mu dal menší díl zodpovědnosti a větší bych přidal přihrávajícím hráčům ,kteří nejsou schopni (kromě DeJonga) dát přesný pas za obranu a když už se o to pokusí ,tak propásnou vhodné načasování
Raphinha je jediny brazilec na svete, ktory nevie spravit jednu klucku. Ferran to iste. Kridla uplne bez napadu. Krive centre, dokonca aj zle prihravky po zemi. Jedine co dokazu nase kridla je strelit z prveho dotyku(jednoduchsie ako spracovat a nachystat si to) a nahrat dozadu(aj to niekedy robi Zralokovi problem).
Balde ma hrozne centre, v podstate take iste ako nase kridla ale aspon dokaze obehnut protihraca.
Lewandowski je totalne mimo formy ale vobec sa mu necudujem, ked naposledy mu dobre nahrali este v Bayerne.
ja by som hral krídla Ferran vpravo, Felix vlavo...Raphinha je katastrofa... A Baldeho centre ani nehovorim, nabeh super, ale Alba by mal dnes 2-3 asistencie
Narozdiel od iných fanúšikov nezvyknem po každom zápase vyhadzovať polovicu tímu, no musím priznať že na Lewandowskeho už nemám nervy. Od MS v Katare nehrá absolútne nič. V tých lepších zápasoch vidíme ako nevie spracovať loptu, v tých horších (ako napr. včera) je celý zápas neviditeľný. Začínam mať voči nemu vážnu averziu a čím skôr sa ho zbavíme tým lepšie.
Zaujimalo by ma, preco ma Ferran vyssie hodnotenie ako Sergi. Ano, dal gol, ale inak absolutne nic nedokazal. Sergi zato hral vyslovene dobre. A este aj dalsie hodnotenia by sa dali kritizovat. No uz som so zvykol.
Včera mal Ferran dva prieniky cez hráča po pol roku to je tak všetko. Aspoň gól dal ale toto je strašne málo na Barcu pokiaľ sa chceme posunúť. A to neni o kritizovaní to sú fakty. Pokiaľ v lete neodíde a nenaštartuje kariéru inde tak bude hrať s Munirom a Sandrom v Las Palmas a pôjde tam zadarmo od nás lebo nikto o neho ani lopatu neopre.
Peňa - souhlasím s hodnocením. Prvnímu gólu mohl zbránit, jinak velmi nejistý, nevybíhal, všechno jen vyrážel
BALDE - jak už tady někdo napsal: nejlepší v nábězích, nejhorší v centrech. Je opravdu otřesné, že není schopný najít z 20ti centrů ani jednou spoluhráče. A to mluvíme o centrech na 10 metrů !!!!!
CHRISTENSEN - od zápasu s Atléticem naprosto otřesná forma ! Měl svůj podíl na prvním gólu.
ARAUJO, KOUNDÉ - dopředu OK, návrat zpátky velice pomalý ! Z rychlých protiútoků hrozilo neustálé nebezpečí.
GUNDOGAN - ač mu tady dávají noviny vysoká hodnocení, mně se nelíbí. Měl by vytvářet rozdíl, nahrávky na góly - nic z toho nedělá. Jen posouvá míč na metr kolem sebe, většina nahrávek směrem dopředu končí špatně.
De Jong - to je světlo na konci tunelu. Jeden z mála který nás táhne ....
ROBERTO - jak jsme na tom špatn dokládá fakt, že právě on patří mezi tři nejlepší hráče druhý zápas v řadě !
LEWA - katastrofa ! Mně se dokonce zdá, že on si nabíhá úmyslně do míst kam se nemůže k míči dostat. Sebedůvěra absolutně na nule ! Snaha na nule ! Zakončení - NA NULE !
Raphinha - jen stín Raphinhi před zraněním. 1:1 - skoro ani nezkouší, všechny střely míří na pravou tyč, resp. vedle ní....
FERAN - podobný důkaz jako Roberto. V současné chvíli po Félixovi nejlepší útočník .... A to je 85 minut v offsidu !
Lamine Yamal - je mu 16, ale je teď velice slabý, sebedůvěra na nule jako u Lewy
FELIX - to je druhé světlo na konci tunelu. ale potřebuje k sobě alespoň jednoho nebo dva hráče, s kterými si narazí míč. Tolik jich kolem sebe poslední dobou bouhužel nemá .....
Tie hodnotenia podľa mňa nerobia experti ale akosi diletanti, veď ako môže Cancellara dostať 6, keď bol na ihrisku sotva 12 min., podobne hráči ktorí striedali. Už sme asi na smiech každému
Pedo lebo hráč začína hodnotenie s 5 a od toho sa to odvíja keď si hral katastrofálne máš pod 5. Priemer je 5-6 a keď si hral pohode tak do tých 7 by si mohol nazbierať a nad 7 je to čo by mal mať každý hráč Barcelony proti Las Palmas samozrejme útočníci sú vo výhode keďže za gól a asistenciu sa ti pridáva najviac ale do hodnotenia sa počíta každé spracovanie každý prienik každý obranný zákrok atď.
V každom komentári k včerajšku sa všetci vyjadrujú ku katastrofálnej forme takmer všetkých hráčov. Kladiem si otázku. To naozaj všetci zabudli hrať futbal? Ešte aj Gundo, ktorý bol hviezdou v MCI? Nie je to už niečo ako revolta proti trénerovi? Nemá na tom Xavi veľký podiel viny? Keď Lewa prišiel s Bayernu tak dával góly, lebo ešte fungovali náviky z predošlého tímu. Teraz stojí rovnako ako všetci ostatní. Zásadne behá len hráč, ktorý má loptu na nohe. Videl včera niekto šprint útočníka? Ja nie. Balfe behá s loptou na nohe ako utrhnutý z reťaze až k 16tke súpera, aby ju tam stratil, alebo zle prihral, namiesto toho aby prihral a šprintom si hľadal voľný priestor. Každý to vidí iba tréner asi nie. Je treba zmeniť systém a štýl hry od základu, lebo ináč tu budeme bedákať nad katastrofálnou hrou do nekonečna. Hra musí byť prispôsobená typológii hráčov a nie opačne, zvlášť ak na lepších nemáme.
1, Peňa - mne ten hráč pripadá ako spomalený a plný neistoty. Pri góle keby bol skočil do centra rybičkou (tak ako to robí Stegen) som presvedčený, že by bol loptu chytil, ale on ide do centra ako hadzanársky brankár...hohami dopredu...nepochopiteľné!!!
2, Balde - ten počas celého zápasu neposlal jeden dobrý center. Akoby nevládal do lopty poriadne kopnúť. Buď jeho center zrazili obrancovia telom, alebo ho pretiahol cez pokutové územie do miest, kde nebol nikto. Balde ide výkonmi veľmi, ale že veľmi rapídne dole vodou!!!
3, Raphinha - tento poplašený krídelník bol počas zápasu minimálne 8-9x v ofsajde. Je nemysliteľné, aby si počas zápasu nevedel ani raz ustriehnu svoje postavenie a o jeho strelách sa ťažko dá hovoriť ako o strelách, pretože tie ohrozovali jedine divákov na š poschodí tribún. Nemôžem povedať že sa nesnažil, ale tá jeho snaha mi pripadala ako bez rozmyslu a strašne jednotvárna!!!
Ináč v podaní Barce ďalší otrasný výkon z veľmi šťastným koncom. Som presvedčený, že ak by bola Barca v nastavenom čase viedla, tak rozhodca tu penaltu neodpíska, ale v tomto prípade nám pomohol aj keď to penalta bola čistá (otázka je, či by Gindogan bol loptu pri tom náskoku svojou postavou dočiahol)!!!
Balde ma hrozne centre, v podstate take iste ako nase kridla ale aspon dokaze obehnut protihraca.
Lewandowski je totalne mimo formy ale vobec sa mu necudujem, ked naposledy mu dobre nahrali este v Bayerne.
BALDE - jak už tady někdo napsal: nejlepší v nábězích, nejhorší v centrech. Je opravdu otřesné, že není schopný najít z 20ti centrů ani jednou spoluhráče. A to mluvíme o centrech na 10 metrů !!!!!
CHRISTENSEN - od zápasu s Atléticem naprosto otřesná forma ! Měl svůj podíl na prvním gólu.
ARAUJO, KOUNDÉ - dopředu OK, návrat zpátky velice pomalý ! Z rychlých protiútoků hrozilo neustálé nebezpečí.
GUNDOGAN - ač mu tady dávají noviny vysoká hodnocení, mně se nelíbí. Měl by vytvářet rozdíl, nahrávky na góly - nic z toho nedělá. Jen posouvá míč na metr kolem sebe, většina nahrávek směrem dopředu končí špatně.
De Jong - to je světlo na konci tunelu. Jeden z mála který nás táhne ....
ROBERTO - jak jsme na tom špatn dokládá fakt, že právě on patří mezi tři nejlepší hráče druhý zápas v řadě !
LEWA - katastrofa ! Mně se dokonce zdá, že on si nabíhá úmyslně do míst kam se nemůže k míči dostat. Sebedůvěra absolutně na nule ! Snaha na nule ! Zakončení - NA NULE !
Raphinha - jen stín Raphinhi před zraněním. 1:1 - skoro ani nezkouší, všechny střely míří na pravou tyč, resp. vedle ní....
FERAN - podobný důkaz jako Roberto. V současné chvíli po Félixovi nejlepší útočník .... A to je 85 minut v offsidu !
Lamine Yamal - je mu 16, ale je teď velice slabý, sebedůvěra na nule jako u Lewy
FELIX - to je druhé světlo na konci tunelu. ale potřebuje k sobě alespoň jednoho nebo dva hráče, s kterými si narazí míč. Tolik jich kolem sebe poslední dobou bouhužel nemá .....