Astronomická suma ??? 🤣 Veď Bayern ponúkol cenu len za jednu Araujovú nohu , kde je cena za ostatok tela ? 🤣 keď ho tak veľmi chcú a hlavne Tuchel , čakal som sumu okolo 150-170mm . Nie tento pľuvanec 🤣 To nech kúpia Hancka a možno aj ten už dosiahol takúto cenovku
150-170? Bellingham šiel za 103 .... Máš pocit že je snáď nás hráč mladší alebo lepší ?alebo mu lepšie drží zdravie ? .... Aktuálne je podľa mňa reálna jeho cená tak 80 ..... 150-170 by muselo znamenať že patrí k top 5 hráčom na svete čo pri jeho aktuálnej forme určite neplatí
Ty povies jedno meno, ktore nikto neocakaval, ze tak vystreli, ale Bayern uz dal aj viac za stoperov a dovolim si povedat, ze horsich. 80 mil. za Hernandeza, 85 za De Ligt a treba spomenut aj ine prestupy stoperov ako Maguire za 87 a Gvardiol za 90 mil. Araujo ma v tejto dobe urcite hodnotu cez 100 mil.
Gvardiol 21 rokov a v čase prestupu asi najlepšie LB v Nemecku ....Maguyre bol v čase prestupu asi najlepšie CB v Anglicku a aj bol Angličan preto taká cena ....a práve de ligt je podľa mňa ukazovateľ akú cenu má araujo nakolko v čase prestupu podobný vek síce možno o troška horší ale zdravotné v poriadku ......ale nechápem ako môžeš napísať že momentálne má araujo lepšiu hodnotu ako gvardiol ktorý je mladší lepší a bez problemov..... Takže za mňa aj mená čo si napísal ty potvrdzujú reálnu cenu okolo 80
Pre teba je lepsi Gvardiol a pre mna Araujo. Je to tvoj nazor a neberiem ti ho. Ale ked porovnam uroven Maguireho alebo De Ligta tak si myslim, ze Araujo je lepsi a hodnotnejsi. Asi aj preto sa Bayern onho zaujima, lebo kupili Mina, maju De Ligta a chcu dalsieho stopera do zakladu 😉
To vážne keď porovnať výkon túto sezónu gvardiola a araujo tak myslíš že araujo je lepší ? Jeho prvá sezóna v city a hra skvelo zatial čo araujova sezóna je no v najlepšom povedané nadpriemerná .... A áno samozrejme momentálne je araujo a lepší ako maguirehe aj de light ( ktorý nemá nič moc sezónu) .... A možno chce len Bayern využiť našu situáciu a predá 1 z 3 skvelých stopérov čo má a pokúsi sa zarobiť alebo chcú stopéra ktorý zahrá aj rb alebo chcú prejsť na 3 CB .... Ťažko povedať čo nemci plánujú
Peťo334 ako môžeš porovnávať Obrancu a záložníka ????? Araujo a Bellingham sa nedá porovnávať, keďže Angličanovi stúpla cenovka 3-4 násobne , strieľa góly a tvorí hru . Obranca má iné povinnosti na ihrisku ako behať pred súperovou 16kou a strieľať na bránu 🤣
Čo sa týka formy - tá u každého jedného hráča stúpa alebo klesá. Napíš jedného obrancu alebo nie obrancu, hráča kto má alebo mal od začiatku do konca kariéry formu , nikdy nič nepokazil, nekdy nebol zranený a všetko bolo na 1. Nenájdeš takého .
Borbély je kapitola sama o sebe 🤣
Porovnával som cenu hráča za transfer kde tu niekto písal nezmyselných 150-170m ......tam môžeš porovnávať aj iné pozície ....a neviem odkiaľ máš 3-4 násobne zvýšenie nakoľko jeho zvýšenie bolo o 1.5 ....pretože už prestupoval ako hviezda nemeckej ligy ....áno samozrejme ťažko sa hľadá hráč ktorý ešte nebol zranený ale na druhú stranu mal araujo za 3.5 sezóny toľko zranení ako kopa hráčov nie za celú kariéru a myslím že keby ideš kupovať takto drahého hráča tak na to troška prihliadas
Však v poriadku ja sa nehádam s tebou , predajme ho za 70- 80m ako si napísal a v ten rok ešte Christensena alebo Koundeho, Rapinhu, Ferrana , Pedriho a sme zahojený na 3 mesiace kým Xavimu neprepne a donesie ďalšieho dôchodcu do tímu✌️ do 2 rokov v Barce zostane len štadión ako múzeum a všade holuby 😉
Arauja ani za 150 miliónov nepredávať. Ak ho chcú nech vyplatia odstupnú klauzulu 1 miliardu (aspoň ja viem o takejto výške odstupnej klauzuly) a potom sa máme o čom baviť!!!
Čo sa týka formy - tá u každého jedného hráča stúpa alebo klesá. Napíš jedného obrancu alebo nie obrancu, hráča kto má alebo mal od začiatku do konca kariéry formu , nikdy nič nepokazil, nekdy nebol zranený a všetko bolo na 1. Nenájdeš takého .
Borbély je kapitola sama o sebe 🤣
A myslím,že tieto články by o Araujovi tu mali byť až od 200 mil.
70 mil.,?,veď to je hanba a znevažovanie!!!!