on je odpojený, zdá sa, od všetkého -- sledoval som ferranove úniky po ľavom krídle -- vždy, keď centroval, medzi ním a lewom boli dvaja stopéri -- lewa sa nijakým činom nepokúsil zbehnúť doľava, pred stopérov, aby ho center našiel -- pravdaže, stopéri centre zlikvidovali a- a lewa len gestikuloval na ferrana, že mu zle priháva
A ked mal zbehnut dolava, kde sa na zaciatkuewa nachádzal? Lebo pokryva velky priestor pred stredovou líniou, vidis ho pri autovej ciare. Potom nie je tam, kde ma byt.
Pravda je, ze mnohokrat jsem si vsiml, ze mohl dostat prihravku do temer 100% sance a nedostal ji ... jakoby videli, ze to je Lewa a radsi to vzali na sebe nebo se to zasekl a hledal jinou moznost ...
Lebo v zalohe ma vsetku volnost nekreativny FDJ ktory potrebuje 5 dotykov s loptou ked stacia 2, namiesto Gunda ktory ma potrebne IQ. A Pedri ked nie je zraneny, statisticky vytvori najviac sanci spomedzi zaloznikov v top 5 ligach ale utocnici to zahodia.
všimni si hodnotenia odborníkov, pozri si štatistiky prihrávok a získaných lôpt, spomeň si na nádherné, dvadsať, tridsať metrov dlho pasy -- a potom píš, alebo radšej nie --
Ale FdJ vie oboje. Prejst cez liniu a rozhodit obrancov. Vie nahrat na kridlo do behu krajnym bekom.
Bez FdJ je to horsie ako bez Pedriho.