Pýtať si miliardu je trošku detinské. To by som robil len ak by som ho fakt nechcel predať za nijaké prachy. Ak by som premýšľal nad rozumnou dostačujúcou sumou určite by bola minimálne 150 + mega a nie 100 mega ako sa píše. Tak či onak ak ide o mňa nie som za jeho predaj.
Araujo může mít hodnotu tak max 120.nemá žádný marketing není to celebrita, Uruguay taky není nejlepší trh.Hlavně je to obránce,řekl bych když ho někdo koupí tak max za 100.
Keby si dal aspoň min k 120 a nie max 🤦♂️ tak by som to vedel zobrať, ale inakšie nie ... Hoc uznávam, že marketing zasahuje do hodnoty hráčov, ale zase by som nepovedal, že Araujo ho nemá. Áno, možno keby hral v PL, tak by ho mal väčší. Hodnotím primárne kvalitu a vek a v tomto Araujo vedie a dvíha mu to cenu.
Co aky projekt by mala mat barca na nejaky projekt tu nemame peniaze namiesto namiesto predaja polovice klubu tu skusame super ligu kde sme sami s madridom a predavame tu prava na 40 milionov za drobne hracov ako araujo frenkie asi nebude dlho bavit ked klub bude privadzat posili ako romeu
Kto by súhlasil s predajom Arauja hoci aj za 100 miliónov, tak to by musel byť idiot, ktorému ide len e len o peniaze a nie o výkonnostnú kvalitu Barce.
Ospravedlňujem sa za výraz,nič iné mi nanapadlo....