Akurat Araujo by si zasluzil oddych ale nema ho velmi kto nahradit preto hraje ... Cancelo zraneny, Balde chory, Inigo po zraneni.
Nakolko mame velmi problem s def. cinnostou timu ako celku dat tam Cubarsiho by bol prilis velky risk.
Toto nieje o trenerovi takyto hrači si take mužstvo musia namazať na chleba aj keby nemali trenera toto čo vidim dnes Barca v plnej sile si nevie rady s dedinskym klubom
Ve chvíli kdy xavi na tiskovce řekl něco ve smyslu, že Vitor ještě nemá zápasovej rytmus ale minuty dostane bylo jasný, že v základu nebude, taky sem se těšil
Dúfam v našu dominanciu, keď staviame Raphinhu, FéIixa, Arauja, Frenkieho, a taktiež dúfam v to, že im za poIčas naIožia tri kúsky aby v druhom poIčase mohIi oddychovať, aIe uvidíme, kde bude reaIita.
Suhlasim, potrebujeme odohrat dobry zapas idealne s nulou vzadu. Reagoval som lebo niekto si mysli, ze musime vyhrat vysoko lebo hrame so 4.ligistom ... pricom, kto sleduje ostatne vysledky musi vydiet ze to vobec nie su lahke zapasy.
Tak vedia co na nas hrat. Ako kazde muzstvo na svete 😂 pred 10-15 rokmi by bolo uplne jedno co by kto na nas hral, aj tak by sme ich rozbili. Dnes bohuzial s takym rozostavenim maju sancu uhrat aj remizu
Ale po pravde by som rad videl Raphinhu sediet a miesto neho tam vyskusat Rouqueho hned od zaciatku.
Nie je typicke PK, ale pisalo sa o nom ze zahra na akejkolvek pozicii v utoku
Ale chlapci ruku na srdec, konecne zapas ktory sa bude dat sledovat lebo budeme mat prevahu 😂 este to nejak pretazit na goly aspon 3-4 a budeme zase spokojnesji s hrou Barcelony 😂😂😂
Velmi slaby team a my aj tak len jeden gol. Viem, ze sa taketo kluby vedia v pohari hecnut, ale toto je fakt slabe. Technicky aj rychlostne a celkovo fakt ani v nasej lige by asi neuspeli nijak a Barca proste slabota. Oni stracaju lopty aj v lahkych situaciach a nasi nedokazu ich trestat
Tak nasi nahodou zatial zodpovedne az na Romeua, ktory stratil uz niekolko lopt. Ale aj oni vidno ze obrana celkom beton, to bude cely zapas. Ked sa presadime tak to bude uz len bonus 🙂 myslim ze prehrat by sme nemali ale bude to tazky zapas. Je to pohar, ziadny priatelsky zapas takze musis pocitat s tym, ze neotvoria obranu a nedovolia nam dat 10 golov 🙂 ani za historickej barcelony sa nedavalo 10 golov muzstvam z 3 a 4 ligy 🙂
Ano. Samozrejme. Ja netvrdim, ze je to top hráč, ale pozrime sa aj na inych a či menom, či sumou ovela vacsich hracov. Pre mna osobne su tam aj vacsie sklamania. Ale Romeu vzdy to schyta. Ofenziva je pritom totalna katastrofa. Vsak ten ubohy team si pytal dostat neuveritelny naklad a? 3:2. S takym teamom? Co my chceme? katastrofa vykon
Tak nevím co mi to ukazovali za záběr ale to mi jako offside nepřišlo spíš vůbec.. Ale regulerní gol Felixe. Jestli tam jinak byl, tak beru zpět. Ale z toho jednoho co ukazovali to byl regulerní gol.
Ferran a Raphinha nadherne ukazali, ze nemaju an ina 4tu ligu. Tie ich prvoplanove rozhodnutia, krive centre(v Raphinhovom pripade aj neuveritelne nahodna asistencia, ktoru mieril uplne inam) a hrozne prve dotyky, im dufam vysluzili miesto na lavicke na najblizsie zapasy. Dovolil by som si povedat, ze prave tito dvaja mozu za tak zlu formu Lewandowskeho, ktory je typicky hrotovy utocnik a potrbeuje podporu od kridiel, ktore boli doteraz tito dvaja...
Myslim si ze Ferran na to ma. Ale on je prave kridlo. To ze ho Xavi stavia na HU alebo LK mu proste nesedi. Jeho by som do toho netahal. Raphinhu dat sadnut to je iste. Tuto sezonu pokial dobre pozeram tak Ferran este ani raz nehral na PK. Minuli sezonu tam odihral par skvelych zapasov. Ale to je Xaviho taktika staviat hracov mimo ich prirodzenu poziciu. Mysli si ze zmatie supera a pritom robi zmatok len u vlastnych hracov.
Ja to tu píšem už dIhodobo, že Iewa za prítomnosti DembeIého maI góIy :D. Avšak tí dvaja na sebe za prvé nepreberajú hráčov, za druhé ich centre sú katastrofáIne.
Nejdem tvrdiť, že Robert je v rovnakej kondícii ako v Bayerne, aIe keby má okoIo seba schopnejšie krídIa, tak aj jeho výkony sú Iepšie, žiaI výkon hroťáka závisí najmä od krídeIníkov, prípadne záIožníka typu Odegaard/KDB... Avšak mne to príde, že center ako takých kvaIít u nás dokáže posIať jedine CanceIo, niekedy FéIix... FDJ som tiež nevideI už dIhšiu dobu posIať prúdky center do 16tky, to isté u Gunda, všetko pomaIé centre, kde je Robert medzi 4 brániacimi hráčmi, a vzhIadom na to, že u nás sa nepraktikujú nábehy do 16tky od záIohy, tak Robert sa tam može aj posrať a nič s tým neurobí.
Ale more nepistubtu o Lewovi ze je topka alebo ze za jeho neefektivitou stoja kridla 😂 netvrdim ze to tak na 100% nie je, ale posledne zapasy je uplne jedno aka lopta na neho ide, odrazi sa od neho. To nie ze prihraje alebo nieco vyprodukuje, normalne sa lopta odrazi k protihracom 😂 mozme rozpravat o sk**venom nestasti ze sa to vzdy odrazi k superovi (az na ten gol v Las Palmas), ale zase nehadzme vinu na kridla za to ze je on mimo formy. Zase prrrrrr
jasne, ze to nie je ich 100% chyba, ze si Lewa nevie prebrat loptu alebo zakoncit tak rychlo ako to vedel v bayerne ale vobec mu to neulahcuju. Ale, ze vobec :D
Ano suhlasim v tom, ze Ferrana nestava na jeho poziciu( v tom je xavi expert), ale nic sa na tom nemeni, ze by mal vediet nahrat alebo spracovat loptu kdekolvek.
Však ja píšem, že to je jeden z dovodov a neviem, či si niekedy hrávaI futbaI, aIe keď x zápasov nedostávaš potrebný servis, na ktorý boI zvyknutý z Bayernu, do toho je tam obkopávaný každým stopérom (väčšinou si to rozhodca nevšíma), tak psychicky ideš doIe od zápasu k zápasu, takýto pokIes formy pravdepodobne ešte nikdy nezažiI...
Ja nikomu neoponujem v tom ze nie je dostatocne podporovany. Ale nie je to len o kridlach. V mojich ociach mame kvalitne muzstvo schopnr konkurovat aj na europskej, nie len na spanielskej scene. Ale myslim si ze Xavi nie je trener pre nas. S koucingom viac menej zacina a je hrozne pozerat sa na to, do akych sraciek nasu milovanu Barcu dostava. Takticky to vobec nedava a hraci pri nom nerastu ale upadaju. Strasne sa na to pozera a velmi rad by som videl, co by s takym muzstvom ake mame spravil Klopp alebo Pep.
Tak za mna traged je felix. Raphina je nas najmensi problem. To ze tu pises ze nahodna to mozem povedat vzdy o kazdom az na to ze raphina ma tych nahod najviac zo vsetkych nasich kridelnikov. Za mna jedine raphina a frankie, araujo mozno este kounde a fermin si zasluzia byt na ihrisku. Ostatni nemaju ani na 4ligistu
Jasné, tak v tomto kIube je veIa veci nesprávne riešených, o tom by sme sa dokázaIi baviť aj ceIý deň... :D Na začiatku sezóny som maI taktiež veIké oči po príchode Gunda/FéIixa/CanceIa, taktiež som mysIeI, že sezóna bude vyzerať ináč, a taktiež so mysIeI, že Xavi si bude počíňať Iepšie, aIe čo už no :D My s tým nič nenarobíme, ostáva nám Ien veriť v Iepšie časy
Chalani, neviem aky zapas ste niektori dnes pozerali, ale Ferran cista 0 a Raphinha 1+1. Takze na zaklade dnesku by mal Raphinha zostat a Ferran odist, a nie opacne predsa. A nema Raphinha nahodou celkovo viac golov a asistencii?
Ja som tu písaI skor všeobecné myšIienky, nič konkrétneho k dnešku, pretože zápas som pozeraI Ien jedným očkom popri písaní dipIomovky :D.
Avšak som názoru, že ani jeden z nich dvoch nemá na BarceIonu, niekto tu pár dni napísaI, že Raphinha je taký Neymar, avšak pre chudobných a s tým sa stotožňujem, pre mňa to nie je hráč, ktorý dokáže zmeniť tempo zápasu, v ktorom mám doveru, že keď ho postávime, tak nám vyhrá zápas, od krídeInika očakávam dravosť/efektívne riešenie situácií 1na1/2/3, a to žiaI u neho nevidím. A to je ešte vo výhode, že hrá na svojej pozícií, čo niektorí hráči v BarceIone nemajú, napríkIad práve taký Ferran, ten je tiež často totáIne mimo, avšak sa ani nedivím, keď raz hráva na hrote, potom vIavo, potom dokonca už hraI aj nejakú faIošnú deviatku a na svojej pozícii, kde hrávaI zvyšok svojej kariéry, tak tam nehrá skoro vobec... Nejdem tu obhajovať ani jedného, ani druhého.
Ja by som si úprimne radšej pozreI Raphinhu v strede poIa, viem, že v jednom zápase v tomto zápase už na tomto poste nastúpiI a fakt to boIo super a skúsiI napravo toho Ferrana...
Tuto sezonu uz asi 287. individualna chyba nasho hraca (tentokrat Felixov darovany roh, po ktorom padne gol...). Cely utok by mal sediet na lavicke, maju stastie, ze ich, bohuzial, nema kto adekvatne nahradit.
Romeou este aj proti 3-ligistovy tragedia. Preco sa radsej nezrani taky hrac namiesto Pedriho? Ten by naozaj nikomu nechybal. Nechcem mu orivolata nic zle, ale kvalitni hraci nam chybaju a mame nekvalitnych najradnikov.
videli ste ten jeho únik? záloha, ktorá ho ignoruje, mu poslala nádehrný pas, unikal, a potom urobil to, čím je charakteristický -- lopta sa mu zaplietla medzi nohy -- ale na vine je záloha, ktorá neovalila brankára kladivom
Zapas mal intenzitu,chlapci podali skvely vykon.Stale sme v hre o titul v lige aj v LM.Pane boze vyhodte uz toho neschopaka na lavicke,lrbo presne toto budeme pocuvat po zapase
Samozrejme, ze Xavi bude hracov branit. Pravda je ale taka, ze keby sa dalo, tak sa tam namieste asi dobodá. Moze sa aj na hlavu postavit, tie vykony a nesustredenost su z inej galaxie. Zbytocne hovorit o konkretnych hracoch, je to problem celeho timu a tych jednookych medzi slepymi je malo (FdJ, Cancelo), ostatni su v zapase nepredvidatelni.
Práve povedal na tlačovke že sme im darovali pár situácii z vlastných chýb, prvy polčas bol však dobry a celkovo má dobrý pocit zo zápasu. To je hnus velebnosti
Je to hnus jj. Skoda, ze hraci nevyuzili zimnu prestavku na reset, mat takuto formu v klucovom mesiaci, kedy sa hra o prve pohare je dost nahovno. Prekvapilo by ma, keby sa z toho obratom dostali.
Toto už nemá ani zmysel komentovať. Aby musel prestriedať až do takého stavu , že tam majú základ ako v La Lige lebo sa boji o výsledok proti takémuto tímu a ajtak nejak extra nedominovať. Klobúk dole 🙏
sme v takej krize že hrači nedostali vyplaty asi 3 mesiace inak si toto neviem inak vysvetliť takyto hrači v treningovom tempe jich mali vymastiť a nie sa strachovať o vysledok
Jedna vec je ista a pisem to uz dlhodobo. V Barcelone idu vsetci hraci vykonom dole. Povedzme si, ze ktorý nie? Este aj taki, čo sa ako tak držali sezonu či dve, tak isli dole. Aj Araujo... Pedri aj ked hra, tak slabota. A nie je to len o tom, ze po zranení. Kolko hracov sa po zraneni vrati a idu perfektne. Este jeden dva zapasy by som chapal, ale Pedri hral uz aj minuly rok nie to čo predtym. Utok cely zle. Kounde, Christensen tiež nie su v top forme uz dlhsie a Araujo... Podla mna tiez nie je ta skala co bol. Proste nikto. Lewandovski... To nie je o tom, ze nema kridla. On tutovky nepremeni. On lopty dostava. Ale nic s nimi nespravi. Taky Etoo on si vedel aj vytvorit sam aj pre inych a aj využiť šance. Lewa lopty dostava, ale ked nepremeni v 16 co viac chc? Ci hrotak ma dostavat lopty sam pred prazdnu branu? Ako skoncil Balde ani nehovorim. XAVI proste nie je to prave pre Barcu. Hrač super a legenda, ale ako trener ťažko horí...
to už podľa mňa nie je o trenerovi chlapci aj keby nemali trenera tak musia takyto dedinsky klub vytrieskať bez problemov mne sa zda že celkovo v klube je problem a dosť veľky no superpohar nam naleje čisteho vina vyhrali sme takže ešte sme nespadli na papuľu poriadne to ešte len spadneme
Gundogan prestup roka. Z kapitána mužstva kt.vyhralo treble v PL do mužstva bez identity kt.sa trápi s 4.ligistami a Almeriou. A zadarmo. Ten má hodne materiálu na rozmýšľanie
Mne je ho čiastočne tiež Iuto, pretože za niektoré hrubky, čo hráči dokážu predviesť pri priam bezprobIémovéj situácii mu musí byť až do zvracania, taktiež keď v minuIom zápase máme 14/15 offsidov, kde si hráči nestrážia zákIadné pozície, tak to tiež nie je jeho chyba.
AIe na druhú stranu chceIo by to trochu súdnosti a uznať si, že momentáIne asi nie je ten pravý tréner pre Barcu. O to je to smutnejšie, že ako hráč boI považovaný za Iegendu kIubu, avšak ak jeho trénerské výkony budú takto pokračovať, tak práve to dobré meno sa može čiastočne vytratiť a nahradiť tým, čo predvádza teraz (samozrejme nie Ien on, avšak chyba padne tipujem na trénera).
A na tretiu stranu, ja by som sa pri momentáInej situácii už ani nediviI, keby ho tam Iaporta priam prosí aby ostaI trénovať, pretože na nikoho iného nie sú momentáIne peniaze, neviem fakt, ťažko povedať, čo sa deje v našom kIube...
Nemyslim si, ze je slepy. Niektore jeho reakcie dnes hovorili za vsetko a bolo mi ho luto. Niektori hraci boli otrasni, hlavy im nevymeni. Na druhej strane, nasich hracov kritizuju ale ze uplne vsetci, mozno okrem ich rodiny. Samozrejme opravnene. Ale nemoze ich kritizovat (verejne) este aj trener, na to tam nie je.
Stačí ak by im povedal v kabíne , že dnes skoro hráči , ktorí berú milióny a živia sa futbalom skoro remizovali proti hráčom , ktorí ráno musia vstávať do roboty
A tak to by som zase uplne neprehanal, Dejv,12, kazdy kto hral futbal a hral vonku na dedine vie, ze moze byt aj Maradona, ale funguju tam ine pravidla:D Tie individualne chyby su ale neuveritelne. Kazdy hrac s vynimkou FdJ je nepredvidatelny. Jeden zapas skvely, dalsi katastrofa. Chemia medzi hracmi, hlavne utocnikmi, je nulova od zaciatku sezony.
Var nevar, tých gólov tam malo padnúť 7. Raphinha netrafí prázdnu bránu z 16 m Lewa Ferran ani Roque nevedia dať gól sami na bránka. To je tragická úroveň.
Prvý polčas veľmi slušne, druhý zase perfektne odzrkadľuje našu momentálnu formu. Xavi, ktorý u mňa je futbalovou ikonou ako hráč, ale ako tréner u mňa definitívne skončil. Možno mohol by vyskúšať od nuly niekde v nejakom Alavese atd, a tak o 5-6 rokov ak by boli výsledky by sa aj mohol vrátiť.. Xavi vyhorel, stratil páky, bohužiaľ..
Roque, chápem druhý zápas a nervozita, ale zatiaľ absolútne nevyzerá perspektívne. Pôsobí veľmi zmätene, uvidíme..
Od Roqueho by som najbIižšie 2 roky neočakávaI heroické výkony, aj Vini začínaI zmätene, a pozrime kde je teraz. Poprípade dobrým príkIadom je aj SIafkovský z nhI, prvá sezóna nič moc, avšak v tejto už začína ukazovať, čo v ňom je a tá daIšia bude ešte Iepšia, Ien je doIežité netIačiť na Roqueho, dopriať mu čas a dať mu všetku podporu, ktorú vieme a verím, že o 2 roky nám vystrieIa nejaký ten tituI.
Cule, mal som sa najprv opýtať teba či môžem okomentovať výkon hráča alebo ako? Bol to len a len môj názor a feedback, mohol som?
Drn, súhlasím, je to mladý hráč, potrebuje čas atd. Ale nemyslím si že ten čas tu bude mať. Dali sme 40+ mil, sme v situácii keď potrebujeme výkon tu a teraz. Vinicius mal šťastie, že real bol v pohode a boli tam aj ini ktorí mohli rozhodnúť.. Uvidíme, dúfam že sa chytí, začne strieľať ako na bežiacom pase a tým pádom zavrie mi papuľu, ale dnes ma vôbec nepresvedčil a to sme hrali s dedinčanmi..
Simao, samozrejme , ze potrebujeme vykon tu a teraz. Ale hotoveho hraca si financne dovolit nemozeme. Myslim, ze je ocividne, ze vsadzame na mladych hracov, ano bude to chciet cas, vola sa to prestavba timu. Co navrhujes? Je bullshit kritizovat hraca, ktory dojde z Brazilie v 18tich a hra 2 zapasy. Ma ho Xavi nechavat na lavicke? Ma ho nechat hrat v Becku? Potrebuje hrat. Myslim, ze Roque uz v Brazilii ukazal, ze hrat vie, u nas bohuzial potrebuje cas na adaptaciu, lebo ho potrebuje kazdy. Pisat si mozes co chces, nie som nazorova policia, ale ja tiez napisem, ze po 2 zapasoch u 18 hraca napisat, ze je neperpesktivny je bohapusty amaterizmus. Mne bolo tiez nevolno, z toho co som videl v zapase, ale to je tak vsetko. Nebudem preto odpisovat Roqueho, lebo nedal 3 vylozene sance v zapasoch.
V Brazílii aj Keirison či ako sa volal ukázal že vedel hrať, aj douglas aj matheus, pamätáš? To neznamená nič… kupovať v našej situácii mikinu ktorú budem nosiť o 2-3 roky za obrovské peniaze ktoré vonkoncom nemám je bohapustý amaterizmus.. ja nestaviam kríz na ňom, a tu vôbec ani neide o tie 3 super šance, ale keď repre Brazílčan nevie si zastaviť loptu alebo prejsť cez hráča ktorý ešte ráno piekol rožky je trochu alarmujúce nie?
Zapas som nevidel. Ak si dobre pamatam, tak sam velky Luis Suarez, ktory predtym hviezdil v Liverpoolu, tak v uvodnych zapasoch v Barcelone kazil co sa dalo.
Zasadne s tebou nesuhlasim. Keirisona a Matheusa si nepamatam, neviem ako hral Douglas v Brazilii, ale u nas toho vela nepredviedol. Najlepsie zo vsetkych Brazilcov sa u nas uchytil Neymar a aj ten zacal podavat konzistentne a rozdielove vykony svoju druhu-tretiu sezonu. Ked sa pozriem na inych top Brazilcov napriec ligami (Vinicius, Rodrygo, Casemiro, Gabriel Jesus...), kazdy z nich potreboval cas. Neviem ci si nevedeli zastavit loptu v prvych zapasoch, ale kazdy z nich potreboval cas, aby predviedol top vykon. Nie je to z tvojej strany prehnane? Je to tym, ze sa mylia vsetci skauti, ktori ho chceli angazovat do klubov aj repre trener Brazilie alebo je to okolnostami (novy hrac, cudzie prostredie, mlady vek, nezohraty so spoluhracmi...)? Co potom navrhujes? Nemali sme ho kupovat? Ma sediet na lavicke? Ma ist do becka?
Nič viac nič menej, napísal som, že ZATIAĽ ma nepresvedčil. Viem že odohral toho veľmi malo, ale aj to malo čo odohral bolo veľmi slabé, očakával som oveľa viac, lebo prišiel ku nám za veľkú sumu ktorú ani nemáme, museli sme zase popredávať všetko čo sa len dalo. Prišiel ku nám s reputáciou ostrostrelca a nálepkou nový Ronaldo! Tak sa nečuduj, že aj očakávania sú trochu iné.. to nie je pablo torre alebo ten rakúsky turek čo prisiel za 2 vrecia zemiakov.. ak sa nechytí, tak to bude veľmi bolestivé, lebo už ideme vabank.
Všetkých tých brazilov čo si vymenoval, každý jeden z nich prišiel do kľudnej atmosféry, bez tlaku, nikto neočakával napr od takého jesusa že bude hlavným strelcom v city, rodrigo tak ten prišiel ako viac menej noname aspoň ja som v živote o ňom nikdy nepočul.. no a Neymar, podľa mňa veľmi zlý príklad, lebo na ňom už od prvej chvíle bolo vidieť že to je rozdielový hráč a to sme mali trochu iný káder vtedy..
No ale každopádne určite musí dostať svoju príležitosť, čas a podporu, dúfam, že to bol len zlý prvý dojem..
Luis Suárez ma tiež občas štval s tým čo nepremenil. Ale dal za Barcu 198 gólov v 6 sezónach. Kubala strelil 194 v 11 sezónach. Luisito je historicky 3. najúspešnejší strelec Barcelony, klobúk dole
Nakolko mame velmi problem s def. cinnostou timu ako celku dat tam Cubarsiho by bol prilis velky risk.
Nie je typicke PK, ale pisalo sa o nom ze zahra na akejkolvek pozicii v utoku
Nejdem tvrdiť, že Robert je v rovnakej kondícii ako v Bayerne, aIe keby má okoIo seba schopnejšie krídIa, tak aj jeho výkony sú Iepšie, žiaI výkon hroťáka závisí najmä od krídeIníkov, prípadne záIožníka typu Odegaard/KDB... Avšak mne to príde, že center ako takých kvaIít u nás dokáže posIať jedine CanceIo, niekedy FéIix... FDJ som tiež nevideI už dIhšiu dobu posIať prúdky center do 16tky, to isté u Gunda, všetko pomaIé centre, kde je Robert medzi 4 brániacimi hráčmi, a vzhIadom na to, že u nás sa nepraktikujú nábehy do 16tky od záIohy, tak Robert sa tam može aj posrať a nič s tým neurobí.
Ano suhlasim v tom, ze Ferrana nestava na jeho poziciu( v tom je xavi expert), ale nic sa na tom nemeni, ze by mal vediet nahrat alebo spracovat loptu kdekolvek.
Avšak som názoru, že ani jeden z nich dvoch nemá na BarceIonu, niekto tu pár dni napísaI, že Raphinha je taký Neymar, avšak pre chudobných a s tým sa stotožňujem, pre mňa to nie je hráč, ktorý dokáže zmeniť tempo zápasu, v ktorom mám doveru, že keď ho postávime, tak nám vyhrá zápas, od krídeInika očakávam dravosť/efektívne riešenie situácií 1na1/2/3, a to žiaI u neho nevidím. A to je ešte vo výhode, že hrá na svojej pozícií, čo niektorí hráči v BarceIone nemajú, napríkIad práve taký Ferran, ten je tiež často totáIne mimo, avšak sa ani nedivím, keď raz hráva na hrote, potom vIavo, potom dokonca už hraI aj nejakú faIošnú deviatku a na svojej pozícii, kde hrávaI zvyšok svojej kariéry, tak tam nehrá skoro vobec... Nejdem tu obhajovať ani jedného, ani druhého.
Felix mam pocit ze sa vacsinou neznazi. Asi by bol AJ Dobry hrac ale ma strasne na haku. Podla mna jeho urcite nekupovat.
neplacejou dovolenou
AIe na druhú stranu chceIo by to trochu súdnosti a uznať si, že momentáIne asi nie je ten pravý tréner pre Barcu. O to je to smutnejšie, že ako hráč boI považovaný za Iegendu kIubu, avšak ak jeho trénerské výkony budú takto pokračovať, tak práve to dobré meno sa može čiastočne vytratiť a nahradiť tým, čo predvádza teraz (samozrejme nie Ien on, avšak chyba padne tipujem na trénera).
A na tretiu stranu, ja by som sa pri momentáInej situácii už ani nediviI, keby ho tam Iaporta priam prosí aby ostaI trénovať, pretože na nikoho iného nie sú momentáIne peniaze, neviem fakt, ťažko povedať, čo sa deje v našom kIube...
Roque, chápem druhý zápas a nervozita, ale zatiaľ absolútne nevyzerá perspektívne. Pôsobí veľmi zmätene, uvidíme..
Drn, súhlasím, je to mladý hráč, potrebuje čas atd. Ale nemyslím si že ten čas tu bude mať. Dali sme 40+ mil, sme v situácii keď potrebujeme výkon tu a teraz. Vinicius mal šťastie, že real bol v pohode a boli tam aj ini ktorí mohli rozhodnúť.. Uvidíme, dúfam že sa chytí, začne strieľať ako na bežiacom pase a tým pádom zavrie mi papuľu, ale dnes ma vôbec nepresvedčil a to sme hrali s dedinčanmi..
Všetkých tých brazilov čo si vymenoval, každý jeden z nich prišiel do kľudnej atmosféry, bez tlaku, nikto neočakával napr od takého jesusa že bude hlavným strelcom v city, rodrigo tak ten prišiel ako viac menej noname aspoň ja som v živote o ňom nikdy nepočul.. no a Neymar, podľa mňa veľmi zlý príklad, lebo na ňom už od prvej chvíle bolo vidieť že to je rozdielový hráč a to sme mali trochu iný káder vtedy..
No ale každopádne určite musí dostať svoju príležitosť, čas a podporu, dúfam, že to bol len zlý prvý dojem..