Nj. Mohol byt pozitivny, keby nam uznali gol a po polcase 3:0. Inak urcite pozitivny nebol a druhy polcas bol otrasny, individualne chyby vsetko zatienili ako vzdy. Pozitivne je, ze sme postupili a je to slaba naplast. Januar asi bude rozhodujuci.
Treba si uvedomit, ze sme hrali takmer s plnou zostavou proti 4.ligistovi. Kde je bol rozdiel? To ze, nam neuznali jeden gol a myslim, ze aj ten ich 1. bol z offsidu nie je vyhovorka. To malo byt do polcasu rozdiel o 4 goly a druhy malo hrat Becko, nie ze tam dava Lewu, Gundogana na konci a traseme sa o vysledok.
Prosím, už žiadne komentáre z tlačoviek z úst Xaviho! Ten chlap je asi na práškach.......že vraj pozitívny pocit, hrali sme dobre! Nechcel som reagovať, ale to sa nedá!
Zápas sme mali pod kontrolou, prvý polčas bol veľmi dobrý, veľa sme si vytvorili, videli sme dobrú Barçu. Aj toto je z úst Xaviho! Ty mu dávaš za pravdu?
"Pre každého je to ťažké, dnes to bolo pre nás ťažké v posledných minútach, vlastnou vinou sme sa trápili viac, ako sme predpokladali, vo veľmi kontrolovanom zápase. Bol to zápas, v ktorom sa dalo streliť veľa gólov, ale my sme trpeli viac ako zvyčajne chybami pri streľbe."
Ak uz ide iba o to aby bol splneny ciel tak odteraz uz budem pozerat len vysledok na druhy den ak vobec. Byt majitelom pernamentky tak ma na dalsi zapas prazdny stadion.......
Přesně tyhle jeho vyhlášení myslím že mohou za to jako hrajeme,když je spokojený s tím co předvádí a opakovaně to říká furt do kola,tak naci by se hráči snažili víc...s každým je víc kamarád než trenér ,tudy cesta rozhodně nevede a nepovede 😏 jako trenér nic moc a jako psycholog ještě horší....ženada
Nemyslim, ze je spokojny:) Bohuzial hovori to iste na kazdej tlacovke, lebo sa to iste opakuje v kazdom zapase - individualne chyby, doraz na detaily, vypadky v koncentracii, konzistentnost vykonov po 90 min. V tomto naozaj netreba objavovat Ameriku a diagnostika je jednoducha, na riesenie sa vsak caka niekolko mesiacov...
Barcelona musí nutne začať riešiť nového trénera a nie nejakú zlataninu narýchlo ale elitného trénera ktorý hráčov na tréningoch zoderie z kože a zavedie tvrdú disciplínu ako na vojne zákaze im telefóny v areáloch klubu a ich tréningy budú pozostávať z behania a posilňovne na striedačku žiadne bago a pičoviny tomu podobne ako hlavickovanie lopty do smetneho koša
nj, ale musi to byt brutalne frustrujuce, ked vies, kde je problem, trenujes a pripravujes na to tim cely tyzden, zapas zacne dobre a potom vidis Felixa ako to odjebe na roh po ktorom super dotiahne na rozdiel golu..ide to do kytek tak tam das Gunda nech to v strede pola ukludni a ten to odjebe na roh ako Felix:D vyhravame 2brankovym rozdielom a vidis Fermina, ktory hral velmi dobre cely zapas ako ma na 3 sekundy mžitky pred ocami a urobi uplne zbytocny faul v sestnastke. Ja by som Barcu trenovat nemohol lebo by som na tych hracov zacal kricat po tyzdni a sam by som rozvratil celu satnu :D
Alebo to mame chapat tak, ze nasim cielom je vyvarovat sa rohovym kopom, pretoze hocikto nam z nich dokaze strelit gol? Neviem, ci Xavi vobec uvazuje na tym, co hovori.
Ak obrana, tak ani utok, vcera sme mali dat minimalne 7 golov. Fakt to neni problem jednotlivcov, hraci su nevyspytatelni a kazdy zapas to individualne poseru niektori z nich. Nas obranca z toho musi byt na prasky ked vidi, ako utocnici potrebuju 10 sanci na vstrelenie golu a dvojgolovym rozdielom vyhrali snad v septembri a nasmu utocnikovi to tiez neprida na pohode, ked vidi, ze musi makat na 1 gol 3 zapasy a nasa obrana daruje superovi gol v kazdom zapase po individualnych chybach. Zlepsit sa musia vsetci.
No ak vezmeme do uvahy, ze ich prvy gol bol z ofsajdu (neviem, ktosi tu pisal, ze bol), tak za jediny gol, ktory dali bol zodpovedny nas zaloznik (Fermin) a nie obranca. Gol dostal vonku aj real den pred tym. Akoze tazko v tom hladat nejake pozitiva, ale nasu obranu by som nevidel uplne cierne, lebo skoro vyhradne nam to poseru individualne chyby + neefektivita utocnikov.
Ach Xavi... Bud už sakra tréner tímu. Buchni po stole... mne sa nechce veriť, že nevidí ako tím hrá na chuja. Len ich nechce verejne prepierať a necháva si to na kabínu.
... alebo som príliš naivný :D
Odid kym ta neprestanu mat uplne radi.Hrac s tvojim kreditom sa nemal nikdy venovat trenovaniu.Nikdy si nehral iny futbal ako ten v Barce a ani tam to nefunguje.
no, nemyslím si, že máš tak celkom pravdu... xavi patril k premýšľajúcim hráčom, a z takých bývajú, opakujem: len bývajú, tréneri, a aj dobrí tréneri... xavimu skôr chýba skúsenosť s menej slávnym mužstvom, s tímom, ktorý nie je tak na očiach, kde sa dá skúšať a kde od teba nečakajú iba titul, víťazstvá a nič iné... ale to trepanie na tlačovkách je údesné... skôr si myslím, že jedno trepe pred novinármi a iné by rád urobil s hráčmi...
Xavi, Xavi!!! Tebe už tiež poriadne je...e! Buď aspoň trocha objektívny a sebakritický a neboj sa pomenovať naše problémy pravým menom. Veď posledných 15-20 minút más štvrtoligista tlačil a mohol nám byť príkladom v bojovnosti. Mi sme iba bezhlavo odkopávali loptu z pokutového územia bez akejkoľvek kombinácie a rozmyslu. A mi s takouto hrou sa odvážime ešte rozmýšľať o zisku LM, LL, CDR a ŠS ??? 👀
Nechápem jedno prečo riešite trénera to ako on ma ísť hrať a ukázať ako streliť gól, ved toľko šancí čo si vypracovali to je to co ich tréner naučil ne, tak neviem co pic...te to ze oni nedajú z čistej šance gól není trenerova chyba. On není hrajúci tréner ze sa vystrieda za niekoho a potom ukáže ako sa dávajú góle a je jasné že keď nedajú gól a dostanú náhodný tak to zamava s nimi a potom robia co robia. Tam chyba hráč ako Puyol. Síce Gavi ukazuje potenciál je dravý a vždy hra na 100% a ukazuje týmu ze aj za zlého stavu treba bojovať. Mam pocit ze si myslíte že ich len chváli hov.no si pozrite tie reakcie cez zápas to není jak za tých sasov co tam len sedeli, stáli a nič
Súhlasím, Xavi nemôže dať gól. Ale zostava, systém hry, kondičná pripravenosť, to sú atribúty trénera........a Barca? Myslím si, že Xavi v týchto činnostiach zaostáva!
To nejak nesedí ak sa hráči dostanú do vyložených šancí znamená to znamená ze zostáva a systém je dobrý to že nedajú gól Xavi nemôže,to že hráči dokážu ísť dopredu a potom dozadu značí že majú kondičku,keď dokážu držať súpera na dištanc od bránky vecsiu polovičku času to znamená ze ich dobre pripravil čiže skorej mi príde ze nevyzrety podaktorí a potreboval podaktorí pomoc od starších ale čo môžu hovoriť starší keď sú kopec raz horší jak mladý.
Milan, ver mi, že ak by sa merala kondícia hráčov Barci a hráčov mužstva zo spodu tabuľky PL, tak by tá kondícia Barci v porovnaní vyšla veľmi slabo! Väčšia polovička času je vlastne hranie s loptou v strede ihriska typu hádzaná! Žiadne nebezpečenstvo pre súpera.......ak by hráči Barci aktívne atakovali súpera na jeho polovičke, tak by som súhlasil. A nakoniec to nepremenovanie šancí spočíva v tom, že hráči aj vo vyložených šanciach nedokážu spracovať loptu tak, aby mali čas na umiestnenie lopty do brány. A dokončím, hráči si neveria......takže to tvoje vyviňovanie Xaviho je podľa mňa od teba alibizmus!
Ja ale na Xaviho všetko nehadzem ako vecinatu, viem ze xavi toto mužstvo pozdvihol z úplného dna a to si cením to ze teraz je kríza ok ale ešte není konec sezóny a večne co čítam xavi nevie xavi je to je hento a malo kdo povie ze xavi za všetko nemôže.Xavi sa snaží dostať mužstvo z krízy tak mu treba dat šancu lebo aj ten posledný fanúšik ma veriť až do konca amen :-)
A alibizmus je to ze veríš tomu ze hráči Barceloni nemajú kondičku lebo oni nemajú momentálne len vieru v samých seba. Ak vedeli hrať minulú sezónu vedia to aj túto len počkaj a napíš mi to po skončení sezóny ci sú stále taky ako tu skoro všetci píšete
Už mám averziu na slovo trpeli… A Xavi čo trepe… Ja neviem či fakt to mysli vážne a je slepý a bez sebareflexie, alebo len slaboch čo si nevie priznať, že proste to robí nedobre.
To si z nás k*rva robíš srandu ?
Aj pre Xaviho,
Žeby hamba
... alebo som príliš naivný :D