Mi to
To určitě ne, formu tam nemá defakto nikdo, ale tento je na hostování a nemá ještě smlouvu.. Řekni mě, proč by ho měli vyplácet s takovou formou a kupovat ho a ještě víc si komplikovat finanční situaci, když jim to nepomůže? A ještě takovou raketu, kterou za něho chcou? Aktuálně nemá hodnotu ani 20 mega..
Ale no tak zase nepřeháněj s tou cenovkou. ;). Jeho reálná cena je okolo 40 míču uplně bez problému. Čerstvě má teprve 24 let. Prakticky není zraněný, dokáže to odmakat ten zápas, je vycepovaný od chola, potenciálu hromady. To že má teď propad je sice naprd a poslední 2-3 zápasy to není svíčková, ale taky 2 goly už mu sebrali. Bezproblému mohl mít o x aček víc kdyby kdyby. Na druhou stranu ale zase svičková to není od celého mužstva. A veze se to ze všema. Jediný kdo si drží standart byl Cancelo nebo teď Frenkie. Na ostatních je deka jak prase.
Každopádně vyplatit ne. Nechat vyhnít atleti a být tu na hostování. Pi naší situaci vyplácet takový prachy je nemysl. Nejdřív stabilizat klub a situaci ohledně financí.
Suhlasim Cizinkx, vidly vsak do toho moze hodit iny klub, ktoremu by ho Atletico mohlo chciet predat. Ak nebudeme mat lepsiu nahradu na lave kridlo (co asi ani nebudeme a ak budeme tak drahsiu ako Felix, ak to ma byt top kridlo), tak ho budeme musiet vykupit, aby ho Atletico nepredalo inemu klubu a my nezostali bez kridla. Prekvapili by ma, keby sme pocitali s Ansuom Fatim ako volbou c.1 na nase lave kridlo v buducej sezone.
Ciyinkx a ešte k tomu nemáme nazvyš nejakých 40 miliónov. Veď ani Roqueho nevieme zaregistrovať. Pokiaľ som dobre niekde zachytil, tak Roqueho dokázali zaregistrovať len na 1/2 roka....a čo potom, keď nebudú peniaze, peňeži a ani peníze??? V naturáliách???
Bude sa musiet predat nejaky hrac...mozno sa predaju dalsie aktiva klubu... mozno nam vlastni frustrovani fanusikovia rozkopu Mont Juic a jeho travnik pojde na dračku ovela viac ako ten z Camp Nou pred prestavbou a zarobime majland...uvidime v lete.
Na začátku mu to šlo ale postupem času spadnul do svý "klasický" formy. Vždyť za 16 zápasu v lize má stejnĕ gólu jako v Chelsea kde jich odehrál taky 16. Pokud se do konce roku nezlepší a Atletico nesnizi cenu tak určitě nebrat na trvalý přestup.
Má to v sobě určitě, dává to smysl už když ho Atletico bralo tak mladého za tolik peněz. Rozhodne to není dřevák, ale furt mu tam něco chybí, snad půjde časem nahoru
Ktory hrac isiel po prestupe k nam s formou hore? Kazdy kto k nam pride mi pridr taky ako keby este z byvaleho klubu v nom zostali dojazdy a hra dobre paru kol a potom upadne ci zabudol som na niekoho ? Pri kom to bolo naopak?
To určitě ne, formu tam nemá defakto nikdo, ale tento je na hostování a nemá ještě smlouvu.. Řekni mě, proč by ho měli vyplácet s takovou formou a kupovat ho a ještě víc si komplikovat finanční situaci, když jim to nepomůže? A ještě takovou raketu, kterou za něho chcou? Aktuálně nemá hodnotu ani 20 mega..
Joao Felix vs Barbastro:
- 71 minutes played
- 0 goals
- 0 assists
- 0 dribbles completed
- 0 crosses completed
- 0 recoveries
- 0 key passes
- 2/9 duels won
- 15 lost posessions