Upřímně se mu nedivím... k nám momentálně přestoupí v konkurenci Realu a jiných velkoklubů jen náš ultrafanda. Vedení by se mělo probrat....Jsem s tím v pohodě, já radši, když někdo chce přímo k nám a vše ostatní mu je skoro jedno.
Ultrafanda viz třeba Roque, který bude litovat zanedlouho, protože ho budou fans vyhazovat po pěti neproměněných šancích.. jak na barcu nikdy neměl...V barce dostane každý hráč po přestupu zhruba 3 zápasy na aklimatizaci a pokud ve 4 neukáže top kvalitu tak je to odpad :D :D
Ani nie za peniazmi ale za stabilitou, znova keby sme mali stabilitu a žiadne problémy aké teraz máme príde k nám chalan za dobré peniaze. Takto si sami odradzame hráčov od prestupu k nám.
Nejde o peniaze ,ide skôr o prácu celého vedenia a stabilitu v klube ,Real má prestavbu skoro za sebou,cez koronu prestaval štadión a ma budget na dalších hráčov . Barca sa momentalne utápa v problémoch finančných a aj vyšetrovania má na krku ,bude sa hrat teraz má menšom štadióne takze ďalšia strata. Je iné keď pojde hráč ako Lewa či Gundo čo už vyhrali všetko a je im to jedno,kariéru tam idu ukončiť.Naviac vyhlásenie Gulera bolo po zápase - "Mám z debutu velkou radost a jsem nadšený, protože to byl můj dětský sen. Odmalička jsem snil o tom, že budu hrát za Real Madrid."
Čo je na tom pravdy môžeme už len polemizovať .
Dal som si tu námahu :) Toto bolo ohľadom tvojich konšpirácií aký je tento web strašný biznis pre adminov a neviem čo všetko... rovnako retardovaná úvaha ako to že ja fandím Madridu, takže toľko k tvojim myšlienkovým pochodom
Čo je na tom pravdy môžeme už len polemizovať .