Strašně mě štve to neustále stavění lewy i když je zápas od zápasu tragický. Chtěl bych vidět od začátku Roqueho nebo Guiu hrát na své pozici. Myslím že by dokázali vítězit víc z těch šanci než lewandowsky,který ....😏
To keď človek pozerá Anglicku ligu a potom zapne toto dedinské mučenie to je niečo strašné Ja si normálne prajem aby sme vypadli už dneska lebo stále lepšie dneska ako s reálom Madrid ktorý si nás prehne a natoči s nami video na stránku pre dospelých
Nemastné, nesIané, hraIi sme už horšie, aIe žeby to boI nejaky osIňujúci výkon, tak to určite nie :D AIe páči sa mi Roberto, stáIe sa ponuká, nabieha do 16tky, nestojí tam ako poIeno a teším sa na druhý poIčas v podaní YamaIa...
Uf, naozaj neviem, ci nam zelat postup do finale, s takymto vykonom sa obavam debaklu proti realu. Ked nas utok porovnavam s realom, je tam priepastny rozdiel. Nemame ziadne individuality. Ked vcera dostal dostal loptu Vinicius / Rodrygo, Bellingham idu okamzite smer branka a ostatni mu tam v plnej rychlosti nabiehavaju do sestnastky. Nasa obrana aj stred pola vedia zahrat velmi dobre, od utoku som nevidel skoro nic, vsetci su tragicki. Yamal dal do sestnastky za 5 min viac klucovych prihravok ako Raphinha za 40. Utocnici stoja, Ferran az na jednu strelu tesne vedla brany je neviditelny, Lewy staticky. Jedini dvaja hraci, u ktorych mam pocit, ze vedia presne co robia ked dostanu loptu su FdJ a Sergi Roberto. Ostatni su desynchronizovani, ako keby nieco skusali a nevedeli co, navyse su citatelni. Vyhra v tomto turnaju by nas mohla brutalne nakopnut, ale v pripade, ze clovek pozeral vcerajsi zapas a porovnava to s dnesnym, rozdiel je markantny. V efektivite, nasadeni, spolupraci, utoceni.
No videl som zostrihy RMA - ATM a ked nahodou prejdeme tak sme skoncili 😂 ved to oni maju strelu za strelou, z dialky, z blizka...masaker. a nech sa na mna nikto nehneva ale ten Inaki je taky nemastny, neslany...co strela to vyrazena, ziadny isty zakrok. Uz asi 3 zapas po sebe. Tazko sa na to pozera, ale stale verim a dufam ze sa raz zobudime a zacneme hrat 😂
BTW, ten Lewa...Rouque horsi urcite nebude. Co nahravka tak spracovanie cele zle, tazko mu vystrelit...nech ide do SA 😂 aspon z neho nieco budeme mat tuto sezonu 😂 minulu sezonu 23 golov, tuto 23 mega a bude to good 😂
Jasne, ze este nie je konzistentny, bud zahra nevyrazne alebo je MVP zapasu. Narozdiel od Raphinhu, ktory hra konzistentne priemerne. Yamal bude zviera za 2 roky, ked bude aj fyzicky pripraveny. Nic ine mu nechyba. Je to otazka casu.
Toto je presne obraz nasej hry v sezone. Snaha o drzanie lopty, prihravky dozadu, snaha o centre (90% nezmyselne bez adresata) a potom pride jeden rychly protiutok kedy nasa obrana zavaha, dostaneme gol a potom pojdeme do zatvorenej obrany. Uz sa tesim na twn gol ktory sa uz vezie 😂
To je odraz toho kým je,už v Bayernu na něj nadávali, že mu jde víc o jeho osobní statistiky než o tým...no evidentně to samé i u nás stará se jen sám o sebe,u něj jsem snad nikdy neviděl,že by povzbudil spoluhráče poté co něco zkazil.
Najlepsi hrac Yamal, najhorsi Balde. Uz som chcel pisat, ze finalovy zapas moze dopadnut akokolvek, jedine, na co by som si nevsadil je, ze vyhrame viac ako 1-golovym rozdielom. Raphinhova absencia nebola vobec poznat, prave naopak. Ak by bol Roque viac zohraty so spoluhracmi a neslo by o vyradovaci zapas, isto ho posle miesto Lewyho, ktory mal dnes nulovy pressing. Snad sa stihne Cancelo uzdravit. Na real to sice vieme hrat, ale ich efektivita v utoku a nasa neefektivita z nich robi stale favoritov.
PS: Konečne Yamal. V 16tich rokoch je lepší ako 60 miliónový Raphinha
BTW, ten Lewa...Rouque horsi urcite nebude. Co nahravka tak spracovanie cele zle, tazko mu vystrelit...nech ide do SA 😂 aspon z neho nieco budeme mat tuto sezonu 😂 minulu sezonu 23 golov, tuto 23 mega a bude to good 😂