Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-14 22:33:07
Mužstvo potrebuje nový impulz. Krok číslo jedna - Xavi out. Kým sa dá sezóna zvrátiť. Nie je na čo čakať. Zápas čo zápas je to to isté. Nikam dopredu sa neposúvajú. Je zbytočné to naťahovať
2024-01-14 22:34:00
Takže pokoj chlapi, poučia sa a zlepšia sa.
2024-01-14 22:47:04
Nie je problem, ze hrame horsiu sezonu. Problem je, ze Barcelona je jedna stpnujuca sa frustracia od roku 2016. Odvtedy by som si trufol povedat, ze spomedzi najslavnejsich klubov je Barce najnarocnejsie fandit. Boli tam sice nejaké tituly v Spanielsku, ale cele to zacalo vypadnutim s Atleticom na jar 2016. Nasledovali dalsie sklamania v LM, napriek hviezdnemu kadru jasné vypadnutie s Juventusom. Nasledovali hanebne vypadnutia s Rimom, Liverpoolom najmä Bayernom. Od toho leta a odchodu viacerych hracov zacali klesat očakávania. Osemfinale s PSG sme v roku 2021 prehrali snad uz vopred, Nou Camp stratil svoje čaro a znicili nás už doma. Dalsie leto odisiel Messi a zacali sa vynarat informacie o katastrofalnej financnej situacii klubu. Sice sme na rok priviedli hromadu zdanlivo vybornych hracov, nepresadili sa. Raphinha, Kounde, Ferran, Lewandowski. V konecnom dosledku vyhodené peniaze, nesprae investovane, pritom klub uz viac šancí na taky prestupak nemá. Nebolela by ta prehra dnes až tak, aj my sme xkrat dali Realu nakladačku. Boli ta akumulovana frustracia, ktorá sa vo mne zbiera uz 8 rokov. Rip my.
2024-01-14 22:48:34
Podľa Xaviho dominujeme vo všetkých zápasoch, tak som zvedavý na jeho tlačovku.
2024-01-14 23:02:12
Najviac mi je luto Frenkieho. Ten chalan je extratrieda. Nerad to hovorim, ale mal by si zachranit karieru a odísť do klubu, kde si vie splnit svoje ciele. Ma na to tahat najlepsich, vyhrať LM, mozno raz kludne aj vyhrat zlatu loptu.
2024-01-14 23:25:57
Vas by mal boliet vas vykon lebo prehrat sa da aj so ctou
2024-01-15 09:44:02
Hrala Barca aspoň 2 mesiace zo stabilný základom. Lebo individualitu typu Belingham,Vinicius atď nemáme zatiaľ oni to môžu dat len ako tým ale keď je stále niekdo zranený a stále sa musia prispôsobovať kvôli hráčom novej a novej taktike tak to moc nepomáha. Chcem aby aspoň 2 mesiace hrala stabilné 11 naj. 11 co mame a až potom si dovolím kritizovať Xaviho alebo ho chváliť žiaľ túto sezónu sa to ešte nestalo. Stále verím ze sa podarí chalani budú zdraví Xavi potom ukáže ci na to ma alebo nie. Teraz trpme ale aj verme snáď sa na Barcu začne konečne lepiť aj šťastie 🙂