A sa čuduje s tým ksichtom? a jeho egom? Škoda že obrana v tomto zápase mala na sebe plienky... Araujo a kounde ho malí zožrať an tom hrisku štípať okopávať znechutiť.. včera mi táto dvojica pripomínala rozpravku pat a mat až som pri tom zaspal na gauči...
A daksi ckanok kde nam nas admin a autor daju Vinicirkusa na titulnu foto ku clanku. Co ste tam madridisti? Kto sa ma na neho pozerat?
Jemu robia dalsie PR ako Ronaldovi. Nie je ani z daleka tak dobry,kolko sa o nom pise a rozprava.
Mbappemu nesiaha ani po clenky a ten nema maniere.
Celokom chápem prečo mu diváci nadávajú do opíc. On si o to svojim správaním koleduje. Tie jeho gestá a grimasy... Ale futbal hrať vie, o tom niet pochýb.
Včera Kunda dve gólové zaváhanie v obrane a jedno gólové vykopnutie :-). Araujo siahne v šestnástke na Viniho krk a je prekvapený, že rozhodca pískne penaultu? Christensenovi ujde Valverde po krídle a on namiesto toho aby ho čo najbližšie dostúpil ustúpi a nechá mu priestor na nádherný pas :-) Toto nevymyslíš... Obrana úplne k hovnu.
Real je o triedu lepší, neni o čom. Ancelotti výborne pripravil svojich zverencov. Nedá sa inak len zagratulovať k výhre.
Trošku sebareflexie by potreboval.
Jemu robia dalsie PR ako Ronaldovi. Nie je ani z daleka tak dobry,kolko sa o nom pise a rozprava.
Mbappemu nesiaha ani po clenky a ten nema maniere.
Včera Kunda dve gólové zaváhanie v obrane a jedno gólové vykopnutie :-). Araujo siahne v šestnástke na Viniho krk a je prekvapený, že rozhodca pískne penaultu? Christensenovi ujde Valverde po krídle a on namiesto toho aby ho čo najbližšie dostúpil ustúpi a nechá mu priestor na nádherný pas :-) Toto nevymyslíš... Obrana úplne k hovnu.
Real je o triedu lepší, neni o čom. Ancelotti výborne pripravil svojich zverencov. Nedá sa inak len zagratulovať k výhre.