Nesledujem Bolognu, ale viem si predstaviť, žeby upustil od našej najtradičnejšej hry a vzhľadom na jeho povahu ako futbalistu by sa tím snažil hrať agresívnejšie, priamočiarejšie a behavejšie.
nič v zlom ale Thiago motta v Janove vydržal 2 mesiace a vyhodili ho a v Spezii bojoval o zachranu v Lige a teraz v Bologni sa mu ako tak dari aj ked vačšinou vyhravaju zapasy o gol a mal velmi dobrý základ teamu od Mihajloviča ktory to tam vybudoval takže neviem či zrovna on je ten vhodný kandidať s jeho defenzivnym futbalom. Skor by som bol osobne radšej keby sa tu spomenulo meno Pimientu
Akurát čítam že je Mourinho bez práce. On by sa hodil s jeho mentalitou momentálne. Len to asi nepripadá do úvahy kvôli rivalite čo tu bola a samozrejme DNA. 😄
Nemyslím si možno nie nám ale Mourinho ma ešte čo ponúknuť európskemu futbalu. Popravde si myslím že Pochettino pokazí pár zápasov a vráti sa José do Chelsea.
Tak pozor. Ak to sledujes pozorne,Mourinho urobil "z hovna bic". V Man.U. doteraz lutuju,ze ho prepustili. Vyhral tam v jedenj sezone trofej a skoncil druhy v lige. Dali na mladu krv...Erika a pozri ,kde su.
AS Rim? S tou bandou neurobi nikto viac. Je to podpriemerny kader.
Thiago Motta by se mi u nás hodně líbil. V Bologni odvádí skvělou práci a krom ligy, například v poháru vyřadil Inter Milán. A to mu po minulé sezóně odešel klíčový hráč Arnautović, který se podílel na velké části jejich gólů. Nepřišla mu žádná náhrada, tak dal šanci mladému Zirkzeemu a i tak jsou kde jsou.
AS Rim? S tou bandou neurobi nikto viac. Je to podpriemerny kader.