Ja by som bral PepaAj Mourino by sparil poriadok s primadonami,aby sa len neprechádzali po ihrisku ako maďari v kukurici,trenovať a trénovať,fyzička žiadna
Moj nazor je taky, ze cim dlhsie je trener v klube, hra sa zlepsuje a skvalitnuje....ale u nas je to naopak...ked nie trenerom, potom preco je to tak....
Podla mna to je aj Xaviho neskusenostou trenovat velky klub...trenoval len arabov co je obrovsky rozdiel...to chce samozrejme cas, ale pochybujem ze ho bude mat...a na to skusat nieco v klube ako Barcelona nie je cas....klub chce vysledky...minuly rok boli, ale tento rok este uvidime....
Pep sa prisposobil. Najskor dal tiki taku. Postupne vsak pochopil,ze superi sa pripravili a implementopval to v hre City. Podstata je ta,ze oni drzia loptu bud vysoko pri superovej 16ke a nasleduje rychla kombinacia na jeden dotyk,alebo strela,alebo drzia loptu hlbsie v nasom obrannom pasme a potom rychly protiutok.
My drzime loptu najviac v strednom pasme a to uz dnes neriesi nic. Ani nevytiahnes supera a ani z toho nemas tolko golovych sanci.
Pravdou je,ze nemame nato ani hracov a ta kvalita tam nie je. Lewa je pomaly,Torres potrebuje 1500 sanci na jeden gol (ukazal to aj v el Clasico,kde mal tutovky a rieisl to ako dorastenec)a mladi su este moc mladi na tuto uroven (chyba im sila).
ja suhlasim s tym, ze v zaverecnej faze je city smrtelnejsie, priamociarejsie...lenze toto uz je z mojho pohladu uloha hracov samotnych, tam ti system nepomoze...ak zaloha nie je schopna posielat kolmice, robit kratke narazacky a podobne, to uz sa bavime o individualnej kvalite jednotlivcov...tak ako ze kridla nevedia prejst nikoho 1 na 1, ze centre krajnych bekov hladaju bud prveho hraca supera alebo vzdialenu rohovu zastavku...samozrejme ze aj xavi robi zle rozhodnutia, to robi kazdy kto nieco robi, ale tu mam pocit ze moze za vsetko, ale konecne by bolo nacase aby na seba vzali zodpovednost aj hraci...
Barca 87 . Presne si popísal situáciu. Všetko hodiť na trénera, ale Barca nema hráča ktorý by prešiel 1 na 1 a nie ešte 1 na2!
Žiadna dravosť, žiadna radosť z hry a samy alibizmus. Pokiaľ nedoplnia útok aspoň 2 špičkovými hráčmi budú sa motať okolo 4 miesta a na európskej úrovni nedosiahnu nič.
Nj, este by som zdoraznil, ze nasi krajni obrancovia absolutne nekomunikuju s kridlami. Balde aj Cancelo su schopni vyviest loptu desiatky metrov, ale nejaku narazacku s kridlom som u nich skoro nevidel. Zatial co Alba/Neymar a Dani Alves/Messi to pouzivali ako jednu z hlavnych zbrani dostat sa cez hraca k precisleniu a do sestnastky, u nas to abslutne chyba. Nie len spolupraca s kridlami, ale aj spolupraca utocnikov navzajom. Akoby si bud nechceli prihravat alebo tam nebola chemia...
My drzime loptu najviac v strednom pasme a to uz dnes neriesi nic. Ani nevytiahnes supera a ani z toho nemas tolko golovych sanci.
Pravdou je,ze nemame nato ani hracov a ta kvalita tam nie je. Lewa je pomaly,Torres potrebuje 1500 sanci na jeden gol (ukazal to aj v el Clasico,kde mal tutovky a rieisl to ako dorastenec)a mladi su este moc mladi na tuto uroven (chyba im sila).
Žiadna dravosť, žiadna radosť z hry a samy alibizmus. Pokiaľ nedoplnia útok aspoň 2 špičkovými hráčmi budú sa motať okolo 4 miesta a na európskej úrovni nedosiahnu nič.