samozrejme tohle potesilo, ale nezijme tolik neuspechy Realu na tomto webu ... a nez mi nekdo napise, ze je to treba informace o moznem souperi, tak proc tu nejsou dalsi vysledky ? co me stve ovsem nejvic je Griezmann ... ten se pro Atlety narodil a u nas to bylo fiasko po vsech strankach ...
Keby máme Griezmana teraz tak by sme boli všetci štastní,, Chalan u nás bojoval ako lev. Problém bol pomer PLat-goly asistencie (tam to vedenie prepálilo)
Najvacsi rozdiel v zapase sa ukazoval v tom, ako utocnici oboch timov (Griezmann, Rodrygo, Vinicius, Bellingham...) vedia vyuzivat male priestory a skvelo kombnuju. Pri nasich utocnikoch mas pocit, ze potrebuju 20m volneho priestoru aby prenikli do superovej sestnastky a ak maju pred sebou hraca je to pre nich stopka.
Tokyo, to nemyslíš vážne že, to nebolo fiasko, vyhodili sme 120m za útočníka ktorý vedel dobre brániť?! To je jeho primárna úloha? Ak by sme ho vzali za 50m, tak nepoviem nič. Súhlasím akurát s dembelem, lebo horší transfer v dejinách futbalu asi neexistuje a ani nebude a v tom, že ak by za nás hral teraz, tak by bol #1.
Griezmann je second striker, ktorý má plus mínus voľný pohyb a pred sebou hrota. Tá pozícia u nás neexistuje. hodí sa to buď do 4-4-2 alebo 3-5-2, čo Atleti hrajú.
@Simao To je chyba Barcelony, že boli ochotní dať zaňho toľko miliónov €. S týmto Griezmann nemá nič.
Ďalšie vlastnosti Griezmanna sú napríklad: je známy svojou všestrannosťou, zápasovou inteligenciou, útočným výkonom a vlastnosťami mimo lopty.
A stále budem tvrdiť že bol a bude TOP hráč. V Barcelone mu to nevyšlo na 1 ale mňa nesklamal. Dal zo seba všetko a to oceňujem, keďže hral niekde kde mu to nevyhovovalo.
Josefinho, bol to vo finálnom výsledku otrasný prestup, nie najhorší, lebo na papieri bol vtedy Cout jeden z najlepších hráčov na svete a štýlovo pasoval ku nám ako malo kto iný.. predpokladám že aj ty si sa tešil na jeho prestup k nám, aspoň ja áno. To iste Hazard.. svetová hviezda v najlepších rokoch. To že sa to nepodarilo kvôli tomu a tomu to už je iná debata. Ale transfer mladého hráča s otrasným športovým a neprofesionálnymi správaním, ktorý už v Borussii flákal a chodil neskoro na tréningy, prepchaval sa hamburgermi, hrával plejko cele noci a v podstate neukázal nič okrem rýchlosti je mega fail, by som povedal kriminál..
Tokyo, ja som nepovedal že Griezmann je slabý hráč, ja som povedal že jeho transfer bol failom. Už od samého začiatku bolo evidentne, že to nie je “náš človek”, úplne iný formát hráča ktorý nám vôbec nesedí, aspoň nie za tie prachy. Ale aj napriek tomu sme vysolili 120m! Za dve sezóny nepamätám ho ani v jedinom zápase kde doslova žiaril, kde robil rozdiel, tak aby som povedal wooow toto je svetová špička. Niekedy bol ok niekedy menej ok, nič extra.. kúpili sme niečo čo vôbec nepotrebujeme, tak prečo to nebol fail?
Ide aj o to ako ku nám neprišiel za 100m keď mohol ale až o rok za 120 keď mu stúpla klauzula. Mňa nahnevalo hlavne toto kupovali sme staršieho hráča za viac peňazí a s obrovským platom k tomu!
Simao, v tej dobe odisiel Neymar aj Suarez. Griezmann bol samozrejme brutal nadceneny a cas ukazal, ze sa mu v time nevedela najst vhodna pozicia, ale ak sme potrebovali nahradu za top utocnika a na trhu neboli v danej chvili lepsie moznosti, tak vo svetle vsetkych okolnosti to taky fail nebol. Fail bol hlavne Bartomeu, ktory nielen ze nemal pripravenu ziadnu strednodobu ani dlhodobu strategiu klubu ako zmysluplne obmenit kader, ale podla info, ktore neskor vysli von si dokonca klub platil novinarov, ktori mali ociernovat v mediach niektorych hracov.
Prestupy celej trojice Dembele, Coutinho, Griezmann boli pre nás katastrofou. Coutinho a Grizi zlyhali hlavne preto, lebo sme v tíme mali Messiho a nikto neprišiel na to ako prispôsobiť stratégiu tomu aby sme naplno využili aj Messiho aj Coutinha, resp. Griziho.
V prípade Dembeleho sme brali mladého hráča s veľkým talentom, ktorý ho nikdy nedokázal naplniť, bol večne zranený a mali sme s ním iba kopu problémov.
Všetko toto je chybou bývalého vedenia, ktoré nedokázalo vhodne zareagovať na odchod Neymara. Rovnako tak zlyhalo aj pri pokuse nájsť náhradu za iné opory. A vlastne takmer vo všetkom na čo siahlo. A preto sme dnes v takých problémoch ako sme.
Griezmann je playmaker, ktory potrebuje volny pohyb po ihrisku aby najlepsie vynikol a u nas sme mali uz takeho hraca a dokanca lepsieho Lea...to bola chyba vedenia, ze priviedli Griezzyho...bolo to zbytocne vyhodenych vyse 100 mega
@Simao . Už od samého začiatku bolo evidentne, že to nie je “náš človek”, úplne iný formát hráča ktorý nám vôbec nesedí, aspoň nie za tie prachy. Ale aj napriek tomu sme vysolili 120m!
Vidíš a toto je tá chyba Barcelony a nie Griezmanna. Kto by odmietol v tej dobe Barcelonu a príležitosť hrať s Messim? Griezmann to prijal skúsil a nevyšlo, život ide ďalej.
Tokyo, a kto hovorí, že to bola jeho chyba, ja som nikde nepísal, že on je shit. Je to solídny hráč s kopou zručnosti, ale my sme potrebovali úplne niečo iné. Mne je jedno čia je to chyba, v konečnom výsledku bol to zlý transfer a práve to sa ráta.. aspoň ja to tak vidím.
Cule, ale ved Neymar nás opustil v 17/18 sezóne, teda už bol preč a Griez prišiel až v 19/20 sezone a Suarez ešte v tíme bol! Mali sme dosť času aby sme sa rozhodli správne, skôr dembeleho príchod bol uponáhľaný.. no ale ako vždy nás scouting department zapracoval na 1.
Sety súhlasím skoro vo všetkom až na ten “veľký talent dembeleho”. Sorry ale tam nikdy nebol žiadny veľký talent, bol tam nejaký potenciál kvôli jeho rýchlosti ktorou mohol spraviť v obrane chaos nič viac..
Ešte by som chcel dodať že to terajšie vedenie tiež sa moc neodlišuje od toho predchádzajúceho, stačí sa len pozrieť na prestupy ferrana, raphinhu a lewy, zmluvy pre nového messiho fatiho atd..
Či bol Dembele supertalent, veľký talent alebo iba talent je asi jedno.
Len pre zaujímavosť čísla najproduktívnejších krídel zo sezóny 2016/17:
Messi - 52 z - 54+20
Ronaldo - 44 z - 38 +12
Neymar - 45 z - 20 +26
Mbappe - 44 z - 26 +14
Salah - 41 z - 19 +15
Callejon - 49 z - 17 + 16
Insigne - 49 z - 20 +11
Dembele - 49 z - 10 +21
Son - 47 z - 21 + 9
Takže minimálne na základe čísel zo sezóny pred jeho príchodom k nám jeho nákup dával zmysel.
21 asistencii a až 6 gólov, áno… to mu vyhodilo cenník na 150 mela?! To z neho spravilo mega talent?Pozri si videá z jeho vystúpenia za Borussiu, všetko z kontier a v rýchlosti..kedy my sme hrali na kontry? Ja sa len snažím pochopiť, odkiaľ sú tie názory že dembele bol mega talent.. nehovorím o tebe teraz..
@Simao Transfer to bol zlý áno, ale nie fiasko. Griezmann sa síce trápil ale góly vedel strieľať a to je vo futbale najpodstatnejšie nie? Bez gólov sa vyhrať nedá.
V niečom máš pravdu, a zopár gólov ozaj dal. ja len toľko že top hráč je u mňa ten ktorý v ťažkú chvíľu proti top mužstvám vie rozhodnúť a spraviť rozdiel, to že streli dva góly osasune alebo spraví zopár pekných kľučiek proti levante u mňa neznamená nič.. a za 120 m by to mal byt práve taký hráč.. ale pravdou je že tu sú otázky skôr k vedeniu klubu než ku samotnému grizzimu..
Griezman prišiel k nám keď sme boli stave nemohúcnosti a to trvá dodnes...a pritom mal celkom dobré čísla a medzihru a bránenie mal na vysokej úrovni..to že sa nehodil do "nášho systému" ktorý nefunguje odkedy sme prehrali s Liverpoolom je vec druhá:D odvtedy len prešlapujeme na mieste a nič sa v hre nezmenilo len hráčov máme čoraz slabších a zapaáme do priemeru La Ligy:D
Ešte aby nie. To čo ma chlapec v nohách mu bolo ubrané inde. Pri góle na 3:2 mal jednoznačne faulovať Griezmana - jaj vlastne on nemohol nakolko dostal ešte v prvom polčase žltú za reči…
Prvá sezóna - 9 gólov a 4 asistencie
Druhá sezóna - 13 gólov a 7 asistencií
O tom ako skvelo dokázal brániť a neustále pomáhal obrancom nebudem písať.
Dokázal toho viac za 2 sezóny než Dembéle za 6. Toto nepovažujem za fiasko i keď stál veľa €.
Ďalšie vlastnosti Griezmanna sú napríklad: je známy svojou všestrannosťou, zápasovou inteligenciou, útočným výkonom a vlastnosťami mimo lopty.
A stále budem tvrdiť že bol a bude TOP hráč. V Barcelone mu to nevyšlo na 1 ale mňa nesklamal. Dal zo seba všetko a to oceňujem, keďže hral niekde kde mu to nevyhovovalo.
V prípade Dembeleho sme brali mladého hráča s veľkým talentom, ktorý ho nikdy nedokázal naplniť, bol večne zranený a mali sme s ním iba kopu problémov.
Všetko toto je chybou bývalého vedenia, ktoré nedokázalo vhodne zareagovať na odchod Neymara. Rovnako tak zlyhalo aj pri pokuse nájsť náhradu za iné opory. A vlastne takmer vo všetkom na čo siahlo. A preto sme dnes v takých problémoch ako sme.
Vidíš a toto je tá chyba Barcelony a nie Griezmanna. Kto by odmietol v tej dobe Barcelonu a príležitosť hrať s Messim? Griezmann to prijal skúsil a nevyšlo, život ide ďalej.
Ešte by som chcel dodať že to terajšie vedenie tiež sa moc neodlišuje od toho predchádzajúceho, stačí sa len pozrieť na prestupy ferrana, raphinhu a lewy, zmluvy pre nového messiho fatiho atd..
Len pre zaujímavosť čísla najproduktívnejších krídel zo sezóny 2016/17:
Messi - 52 z - 54+20
Ronaldo - 44 z - 38 +12
Neymar - 45 z - 20 +26
Mbappe - 44 z - 26 +14
Salah - 41 z - 19 +15
Callejon - 49 z - 17 + 16
Insigne - 49 z - 20 +11
Dembele - 49 z - 10 +21
Son - 47 z - 21 + 9
Takže minimálne na základe čísel zo sezóny pred jeho príchodom k nám jeho nákup dával zmysel.
Tak to je. Ako v politike u nás Blaha.
Neustále doslova podjebáva.