Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
No neviem.....Xavi nasadil svojich troch kráľov,ale podľa mňa nemali vplyv na hru žiadny- preto museli strieľať góly obrancovia,tí nás zachránili!
Lewa vôbec nemal ísť na ihrisko. Jeho prínos bol nijaký. Mal tam dať Roquého.
Stavat Roberta na RB je samovražda. Pokojne tam mohol ist Fort. A to ze ideme stavat Roque na kridlo vedla trapiaceho sa Lewu je pre mna nepochopitelne. Stale dookola skusame prerobit hracov a stavat ich do pozicii kam nepatria a potom sa cudujeme ze to nefunguje.
Okrem hrozneho fotbalu ma zaujal vyrok komentatora v 66 min, ze brankar Pena - mnel loket hodne vysoko ..... 😄😄😄 To som sa zasmial. Pri chytani lopty nad hlavou v 16 ke ked si super rozbil makovicu...
Aspoň že Balde odčinil vstrelením gólu inkasovaný gól, keď chýbal na svojej pozícii a hráč Salamanky bol osamotený pri vstrelení gólu.
Ako sa hodnotia tie prihravky? Balde ma 100% sak doteraz si pamatam ako tam nacentroval do nohy hraca ktory bol v smykacke, to nie je nahravka? Ci to ratali ako strelu? Prosim vysvetlite mi to
Hodnotenie je podľa mňa scestné, ale uznávam fantáziu a kreativitu autora článku, za to, že sa snažil po včerajšku na každom nájsť niečo pozitívne, hoci to tak ja nevidím. A na záver dúfam, že Viktor nebude ľutovať prestup do Barci, vzhľadom na to, že takmer nedostáva príležitosti ani v takýchto zápasoch, kde by sa mohol pekne zohrať...
Xavi:"Should we shoot more from outside the box? When Kounde scored, I immediately turn to the bench and told the players the same thing."
Nám chýba stredný útočník zo schopnosťou spracovať loptu, vystreliť, prípadne ju prihrať do pozície hráčovi, ktorý je na tom lepšie. Lenže ani Lewandowski ani Guiu tieto predpoklady nespĺňajú. Nedokážeme dať v zápase viac ako dva góly a aj tie také, že kombinujeme až do bránky. Včerajší gól Koundeho bol svetlou výnimkou a aj ten musel dať obranca!!!
Inak, keby som nebol videl včerajší zápas, uveril by som tomu popisu a aj hodnoteniu Cubarsiho, ktorý niekoľkokrát zahral loptu nepresne či amatérsky. Ešte si aj pamätám Xaviho tvár a jeho šokovaný výraz. Úplný nezmysel, čo tu čítam.