Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
5
Mirku
2024-01-20 16:29:55
"... ja pri svojej kvalite vidím prihrávku, ale na ihrisku sa nedeje to, čo vidím v hlave. Je to otázka času, talentu, trénera, opakovania a korekcie. Nie je to kritika, je to len môj pocit, že v danom momente by som prihrával a tá prihrávka tam nie je. Chápem hráčov, chápem, že sú mladí a chápem, že sa snažia." Tak toto veľa vysvetľuje ci uz z jednej alebo druhej strany pohladu
9
rambla
2024-01-20 16:32:40
optimista, ktorý na optimizmus nemá dôvod, je blázon
10
Lucyus
2024-01-20 21:38:50
Možno to Xavimu nejde najlepšie. No aj tak si nemyslím, že rozumne riešenie je ho vymeniť.
0
Mirku
2024-01-20 22:16:53
Lucyus súhlasim :) rambla, nemyslim si ze optimista je prave slovo.
8
skatchandcode
2024-01-20 16:53:26
Já bych to tak černě neviděl,ti hráči jsou fakt hodně mladí,nemůžete chtít aby vyhrávali ligu mistrů každý rok když půlce týmu je pomale 20 let...i Arteta s Arsenalem udělat progres za pár let....druhá věc je,že ti mladí většinou mají něco s kolenem a to je velkej problém (Já osobně bych takový hned střelil,protože z větší pravděpodobností se to stane znovu)🙈
19
denis_99
2024-01-20 17:46:15
v Artetovom tíme bolo od začiatku vidieť čo chce hrať len potreboval na to hráčov. U nás nie je vidieť žiadny systém, žiadna prieniková prihrávka, žiadny "dloubáček" za obranu, výmena pozícií, nábehy. Proti Uniostistas sme 45 minút centrovali do šestnástky ako nejaké Stoky City
10
drn999
2024-01-20 17:57:21
HIavne nevieme prehrávať papierovo x-krát sIabších súperov (za zápas si vypracujú x góIových šancí...), hráme stáIe ten istý futbaI v každom zápase, nevieme prisposobiť taktiku rozdieInym súperom, a predovšetkým výhovorky na mIadý team mi pridú z časti zcesty... Však náš zákIad je tvorený FDJ/Gundom/Koundém/Ter Stegenom/Iewom, všetko ostrieIaní futbaIisti s mimoriadnymi repre skúsenosťami, daI by sa tu spomenúť aj Ferran/Raphinha... A výhovorky na mIadých hráčov by boIi opodstatnené, keby sme ich videIi napredovať a boIa by tam tá istota, že daIšiu sezonu nás už výraznejšie potiahnú, avšak každý z tých mIadých futbaIistov skor upadá ako napreduje :D
5
Suarez_FCB_9
2024-01-20 23:10:36
Artetov Arsenal som zo zaciatku par zapasov videl a bolo to cosi strasne na pohlad.
14
Jimdigriz
Premium
2024-01-20 23:34:52
Arteta v 1. Sezone ziskal v lige 61bodov, vytvaral si 1,7 velkych sanci na zapas a skoncil 8 za westhamom a leicesterom. V 2.sezone ziskal 69bodov, vytvaral si 1,8 velkych sanci na zapas a skoncil 5ty. V 3 sezone konecne nieco uhral v lige ale v europskej lige vypadol v osemfinale so sportingom. Pocas prvych 2 sezon minul na prestupy dokopy 200mega. V tretej dalsich 170mega. Momentalne ma jeho kader hodnotu podla transfermarkt 1120mega, je druhy najhodnotnejsi na svete a hra zufalo. Ma viac prehier nez barcelona. Porovnavat ho so xavim je priam urazka. Xavi minul za prve 2 roky 60mega. V 1.sezone vyhral ligu (88bodov) a superpohar, v konkurencii vitaza ligy majstrov. Vytvaral si 3,4 velkych sanci na zapas a v tejto sezone je to 3,8. Podla mna si videl tak 2 zapasy arsenalu pocas prvych 2 sezon artetu. Ak nevidis co chce xavi hrat, tak je problem u teba, nie u xaviho. Proste kecas. Daj xavimu 370mega a 3 sezony cas a potom hodnoť.
5
MarianH
2024-01-20 17:06:21
Xavi. Ved toto hovor práve sebe a zamysli sa poriadne!
5
mito669
Premium
2024-01-20 20:26:50
Zajtra poprosím Lewa 90 minút a Roque krídlo, ďakujem
3
rambla
2024-01-20 20:59:08
lewa 90 minút? veď sa tam unudí
5
kov3
2024-01-20 22:09:42
Myslel že na lavičke ....
12
RoAd
2024-01-20 23:17:38
Ak niekto naozaj verí, že budeme bojovať o treble, je zrelý na kazajku. Unionistas sme ledva porazili, a už len Neapol a Bilbao nám spôsobia bolehlav, nieto ešte elitné tímy.
1
PatrikFCB
2024-01-20 23:29:55
Nemyslim, ze tomu niekto verí. Ale ak sa aj dostaneme do súboja s elitnym timom, postaviť sa proti nim, hrať a mať aspoň plán ako vyhrať je treba.. Nemôžu sa zahodiť zápasy len preto, lebo sme slabí.
14
Rasto
Premium
2024-01-20 23:57:48
Povedal, že vyhrá treble? Nie, povedal, že budú oň bojovať, to je rozdiel. A keby povedal, že nie, bola by to chyba. Väčšina z vás tu iba kydá, je mi z vás horšie, ako z hry Barcy. Nikto vás nenúti to pozerať, páni odborníci.
4
RoAd
2024-01-21 00:20:16
Nikto sa tu nehrá na odborníka, Rasťo. Tu ide skôr o to, aké slová sa používajú. Nie je problém povedať, že sa budeme snažiť a bojovať vo všetkých súťažiacich. No povedať, že budeme bojovať o treble je tragikomické.
12
Jimdigriz
Premium
2024-01-21 00:45:22
Tragikomicke je slovickarit tu nad !prekladom!. Budeme sa snazit a bojovat vo vsetkych sutaziach = budeme bojovat o vyhru vo vsetkych sutaziach = budeme bojovat o treble. Co tu vlastne riesis? Si smiesny. Citaj s porozumenim a nevychytavaj neexistujuce chybicky.
2
RoAd
2024-01-21 09:42:17
Nič nie je horšie ako človek, ktorý si o sebe myslí, že je múdry, a opak je pravdou. Ako vieš, že je preklad nepresný? Čítal si originál španielsky text? Vieš po španielsky, ako niektorí z nás? Keď človek dokáže cítiť slová, je veľký rozdiel medzi bojovaním v súťažiach a a bojovaním o treble. A to riešime len slová, o ktorých očividne nevieš nič. A ak to berieme len z hľadiska logiky, bojovať o treble sa dá len vo finále rôznych súťaží, pričom bojovať v rámci súťažiach sa dá vo všetkých fázach. Snáď toto dokážeš čítať s porozumením. Ja už nemám čo dodať.
0
RoAd
2024-01-21 09:48:14
*súťaží
4
Jimdigriz
Premium
2024-01-21 10:39:17
Ta prva veta na teba dokonale sedi. Nejde ti to z hladiska slov ani logiky, hocijako to otacas. Barca v kazdej sutazi bojuje iba o vitazstvo. Dokazom si ty ako fanusik, ktory nic ine ako vitazstvo neberie. Nikto xaviho nepochvali za druhe miesto v lige, vypadnutie v LM ci v pohari. Dokazom su reakcie na prehru vo finale superpohara. Cize barca bojuje iba o vitazstva v tych sutaziach. A ked su 3 tak bojuje o treble. Nic to nemeni na tom, ze je to z tvojej strany iba totalne zbytocne slovickarenie a hladanie chyb tam kde nie su. Dokazom toho je tato tvoja "skvostna" veta: "Nie je problém povedať, že sa budeme snažiť a bojovať vo všetkých súťažiacich. No povedať, že budeme bojovať o treble je tragikomické." :D Xavi nepovedal nic zle, povedal to co sa ocakava od kazdeho trenera na tlacovke. Mozno okrem mourinha, to je jediny pacient, co na tlacovkach potapa svojich vlastnych hracov a take ma aj vysledky.